Weekend z dzieckiem
-
hanna.milecka
- Jestem tu nowa :)
Weekend z dzieckiem
Cześć,
jestem mamą psotnego trzylatka. Mieszka w Zgorzelcu i chciałabym zabrać go na wakacyjny wekeend gdzieś niedaleko. Co polecacie? Słyszałam o jakimś parku rozrywki w Niemczech gdzieś w rejonie, może to?
jestem mamą psotnego trzylatka. Mieszka w Zgorzelcu i chciałabym zabrać go na wakacyjny wekeend gdzieś niedaleko. Co polecacie? Słyszałam o jakimś parku rozrywki w Niemczech gdzieś w rejonie, może to?
Re: Weekend z dzieckiem
Wiem o ktory chodzi! Kulturinsel polecam fajne miejsce
-
hanna.milecka
Wygląda fajnie. I mają promocję dla turystów z Polski. Rzeczywiście warto jechać? 
No też pytanie
multum atrakcji, nocleg w domku na drzewie, aktywności na cały dzień...myślę że w PL takiego miejsca nie znajdziesz
-
eliamartel
Mnóóóóóstwo dobrej zabawy, strzelanie z łuku, tajne przejścia, domek na drzewie, śpiewanie <3 cudowne miejsce pełne cudownych ludzi
-
hanna.milecka
A jaki oszt takiego weekendu?hanna.milecka pisze:dziś wzięłam telefon i zadzwoniłam na spontanie! No to mamy piękny weekend w Kulturinselu zaklepany
-
Pomarańczka
- Miła Kobietka
Oj jak dobrze, że skromne dzieci są w mojej rodzinie. chociaż i tak wydawało mi się, że chodzenie do kina co 2 tygodnie, żeby uzbierały swoje naklejki do paszportu to przesada. 
- kusicielka
- Extra Kobietka
Do paszportu? |?Pomarańczka pisze:Oj jak dobrze, że skromne dzieci są w mojej rodzinie. chociaż i tak wydawało mi się, że chodzenie do kina co 2 tygodnie, żeby uzbierały swoje naklejki do paszportu to przesada.
Bardzo fajna jest Farma iluzji kawałek od Warszawy
A my w weekendy szukamy skarbów 
-
Pomarańczka
- Miła Kobietka
Taka akcja dla dzieci na wakacje. Jak się obejrzy wybrane filmy/bajki w Cinema City to się dostaje naklejki do paszportu z filmu i przy okazji zwiększa się szansa na "większe nagrody". Jakieś słodycze, figurki i nagroda niespodzianka po 5 obejrzanych. My już mamy 2 filmy na koncie.kusicielka pisze:Do paszportu? |?Pomarańczka pisze:Oj jak dobrze, że skromne dzieci są w mojej rodzinie. chociaż i tak wydawało mi się, że chodzenie do kina co 2 tygodnie, żeby uzbierały swoje naklejki do paszportu to przesada.
Słyszałam, że fajna i zupełnie zapomniałam o tym! A mogłoby się pójść...kusicielka pisze: Bardzo fajna jest Farma iluzji kawałek od Warszawy
W Niemczech polecam park rozrywki Kulturinsel super zabawa dla dzieci
hej naturalne piekno 
godnym uwagi miejscem na taki weekendowy wypad z dziećmi jest też Gdańsk. Jeżdzimy często i zapewniam nie ma mowy o żadnej nudzie ;p nasi synowie uwielbiają tamtejsze ZOO czy muzeum morskie. Przy planowaniu podrózy korzystamy też często z serwisu VisitGdansk - z łatwością można znalezc odpowiadający nam nocleg czy polecaną restaurację z dobym, regionalnym jedzeniem.
Fajnie jak różne miejsca są dostosowane właśnie pod takie wypady.
Sieraków Domki - wezaj.pl
Ja ze starszymi dziećmi dużo jeździliśmy,a teraz nie wiem jak będzie... trzeci maluch w drodze, jakoś organizacyjnie trzeba będzie to ogarnąć 
Wybieracie się gdzieś na ferie, widziałam na fb sun and snow że mają dużo promocji na wyjazdy w góry i aż mi się zamarzyło trochę na nartach pojeździć ktoś z Was był w Wiśle albo w Ustroniu? Co polecacie do zwiedzania?
zależy co lubi, moje dziecko uwielbia konie więc ją zabieramy do rancho Colorado w Trzcielu. ja też polubiłam to miejsce, można odpocząć, pospacerować, piękna natura- lasy, jeziora, miła obsługa oraz pokoje hotelowe na plus.
-
jajecznica
ja polecam na weekend z dzieckiem do Warszawy sie wybrać, można dużo pozwiedzać, miło spędzić czas. O parkingi w stolicy nie należy się martwić, my ostatnio znaleźliśmy parking CEDET SPAM w samym centrum miasta za prawie 4 zł na godzinę.
Ostatnio zmieniony sob mar 23, 2019 11:13 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Polecam wybranie się do Warszawy, bo Warszawa oferuje dla dzieci bardzo wiele ciekawych atrakcji:
CENTRUM NAUKI KOPERNIK
MUZEUM DLA DZIECI
DOM ZAGADEK
WARSZAWSKIE ZOO
HANGAR 646
NIEWIDZIALNA WYSTAWA
SALA ZABAW AIRO - można tam pobawić się wspólnie z dzieckiem, tak wieć miejsce pozwala na zacieśnienie dobrych więzi pomiedzy rodzicem oraz maluchem.
CENTRUM NAUKI KOPERNIK
MUZEUM DLA DZIECI
DOM ZAGADEK
WARSZAWSKIE ZOO
HANGAR 646
NIEWIDZIALNA WYSTAWA
SALA ZABAW AIRO - można tam pobawić się wspólnie z dzieckiem, tak wieć miejsce pozwala na zacieśnienie dobrych więzi pomiedzy rodzicem oraz maluchem.
https://airo.fun
Fun Lab sp. z o.o. ul. Łopuszańska 22 02-220 Warszawa
REGON: 365242230 NIP: 5223070000 tel. +48 22 379 55 75
info@airo. fun
Fun Lab sp. z o.o. ul. Łopuszańska 22 02-220 Warszawa
REGON: 365242230 NIP: 5223070000 tel. +48 22 379 55 75
info@airo. fun
O fajna lista, zoo bardzo polecam 
super lista z atrakcjami w Wawie 
a jak nałałatwiej dojechać do TROPICAL ISLANDS?