Ubrania dla pracowników

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
cleo
Miła Kobietka

Ubrania dla pracowników

Post autor: cleo »

Zajmuje się w pracy zamówieniami do firmy i dostałam zadanie znalezienia dystrybutora nowych strojów dla produkcji. Ktoś wie, gdzie mogłabym zamówić ubrania dobrej jakości? To moja pierwsza praca i zależy mi, żeby dobrze wypaść.
Awatar użytkownika
Jolanta
Miła Kobietka

Re: Ubrania dla pracowników

Post autor: Jolanta »

Odzież firmową dostaniesz w hurtowni odzieży firmowej. Szczególnie, jeśli potrzebujesz jej w większych ilościach. Wasza firma nie ma z nikim podpisanej umowy? Nikt ci nie dał namiarów na waszego dystrybutora? W końcu z kimś musieliście dotąd współpracować.
Jeśli nie masz takich informacji, albo z jakiegoś powodu musisz sama znaleźć nowego dystrybutora, to ja na twoim miejscu zaczęłabym od największych firm w branży, SPAM
Sprawdź czy w ich ofercie znajdziesz to, czego szukasz.
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2016 9:14 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
michalik
Jestem tu nowa :)

Re: Ubrania dla pracowników

Post autor: michalik »

Jest kilka dużych firm, działających na terenie całej Polski. Na pewno w Twojej okolicy są też jakieś lokalne. Musisz po prostu rozesłać zapytania i zobaczysz, co z tego wyniknie.
Terminal płatniczy od Hilltech
ODPOWIEDZ