Ubrania dla kobiet z dużym biustem
-
baba
Ubrania dla kobiet z dużym biustem
Nie wiem jak Wy kobietki, które macie duże biusty, ale ja mam problem z kupieniem fajnych ubrań, tak aby mnie nie obciskały w biuście.
Może polecicie jakieś fajne marki, które fajnie leżą na takich kobietach?
Może polecicie jakieś fajne marki, które fajnie leżą na takich kobietach?
Re: Ubrania dla kobiet z dużym biustem
Marki chyba raczej nie dostaniesz, bo tu raczej o fason chodzi...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Mysle ze Hadzia ma racje...ale moze akurat ktos gdzies mial stycżnosc z takim krojem z danej marki i Ci doradzi.
Tego Zycze.Bo jak podejrzewam to uciazliwe i potrafi wkurzyc.
Ale ostatnio zauwazylam, ze nawet dla tych z malym biustem jest chwilami ciezko cos znalezc.Jakos tak niemiarowa kroja teraz te ciuchy.Jak nie w biuscie, to na ramionach albo w rekawach cos nie gra.
Tego Zycze.Bo jak podejrzewam to uciazliwe i potrafi wkurzyc.
Ale ostatnio zauwazylam, ze nawet dla tych z malym biustem jest chwilami ciezko cos znalezc.Jakos tak niemiarowa kroja teraz te ciuchy.Jak nie w biuscie, to na ramionach albo w rekawach cos nie gra.
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
-
baba
Szukałam w Internecie ostatnio i widziałam, że często polecają Biu Biu. Czy, któraś z Was miała z nią styczność? Pytam, bo jestem ciekawa, czy znacie i czy polecacie.
Najchętniej kupiłabym sobie sukienkę na lato i kilka innych fajnych ubrań.
Najchętniej kupiłabym sobie sukienkę na lato i kilka innych fajnych ubrań.
-
Bielizna-Delfin
- Miła Kobietka
Szczerze mówiąc to nie znam i pierwsze słysze.. Możesz przybliżyć chociaż jak kształtują się ceny? To w sumie najważniejsza informacja:)
- redorange666
- Samiec
Moja koleżanka jest modelką w biu biu... taka krótko ścięta rudawa... z tego co wiem to mają fajne rzeczy.
A dziewczyna biust ma naprawdę spory.
A dziewczyna biust ma naprawdę spory.
Witam, kupiłam w H&M strój kąpielowy i parę ciuszków na lato.Polska firma Biu Biu ma bogatą i fajną kolekcję.Ciekawe kurtki, sukienki,można wybrać coś dla siebie.
Czy znacie firmę ,która wyśle tanio paczkę do Anglii ? Paczka jest nietypowa i waży 30 kg.
-
Bielizna-Delfin
- Miła Kobietka
Oprócz ubrań dla kobiet z dużym biustem,warto pomyśleć również o bieliźnie w której będziemy czuć się wygodnie i swobodnie,akurat szukając w sklepach internetowych mamy większe pole manewru niż w sklepach stacjonarnych.
Ale nie przymierzymy, a przy zakupie bielizny jest to szalenie istotne
Jak jak sukienkę spokojnie bym kupiła, tak już bielizny nigdy...
- karolajnaa
- Miła Kobietka
Ja bym kupiła tylko wtedy, gdybym znała tą firmę wcześniej. I jej rozmiarówkę.Hadassa pisze:Ale nie przymierzymy, a przy zakupie bielizny jest to szalenie istotne
Ale też nie zawsze Ci będzie pasować 
fason, fasonowi nie równy...
kupiła bym, gdybym wcześniej miała okazję przymierzyć...
fason, fasonowi nie równy...
kupiła bym, gdybym wcześniej miała okazję przymierzyć...
- karolajnaa
- Miła Kobietka
Zdecydowanie. Jak ktoś jest nieproporcjonalny, to albo musi zamawiać ze sprawdzonych sklepów gdzie są podane dokłade wymiary albo przymierzac 
-
baba
Dziewczyny, a widziałyście ile nowości jest w biubiu? Kupiłam ostatnio bardzo ładną sukienkę, wszystko leży jak należy. 
Szczerze mówiąc to pierwszy raz słyszę o takim sklepie,mają swoją stronę internetową? Napisz więcej szczegółów także jeżeli chodzi o cenę,bardzo mnie to zaciekawiło:)
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
-
marianna k.
- Miła Kobietka
fajne akcesoria mają na SPAM - zerknijcie jak szukacie torebek, pasków, czapek itp
Ostatnio zmieniony śr lis 26, 2014 11:54 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
e-shaman_pl
- Jestem tu nowa :)
Ubrania dla kobiet o dużym biuście nie powinny stanowić problemu jeżeli znajdziemy odpowiedni sklep,a bardziej skupiłabym się na doborze stanika aby był wygodny,bo to ma znaczenie.
Piękne bluzki, tuniki s ą dziewczyny. Polska marka, a ubrania naprawdę piękne, modne i dla pań o obfitszych kształtach jak najbardziej. Ta koszulka mi się bardzo podoba zastanawiam się czy jej sobie nie kupić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony ndz maja 03, 2015 3:15 am przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Co prawda nie jest brzydka,ale czy aby na pewno dla kobiet z dużym biustem? Bo moim zdaniem to nie będzie wygodne,tak mi się wydaje. Jak sądzicie?
Jak jest odpowiedni rozmiar to dla kobiety z dużym biustem będzie dobra. z ciekawości weszłam na tą stronkę sklepu i taka łososiowa bluzka mi się szalenie spodobała
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony ndz maja 03, 2015 3:15 am przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale spam reklam i multikont nie tolerujemy na forum.
Radzę zapoznać się z regulaminem.
Radzę zapoznać się z regulaminem.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Ja wiem dziewczyny o czym mówicie - ja też mam odwieczny problem z ciuchami. Ostatnimi czasy odkryłam kilka sklepów w naszej okolicy które stawiają na duże rozmiary. Jedyne z czym mam ostatnio problem to strój kąpielowy ale może to póki co jeszcze sezon na stroje nie jest - kupowanie w necie nie wchodzi w grę - ja po prostu muszę sprawdzić czy w biuście dobrze leży
ja największy problem mam z koszulami, jak w cyckach dobre to rękawy za palce, jak ramiona ok, to się rozłazi...
a dopasowanie kostiumu to wyczyn...
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
A czy ryzykujecie zamawianie takich ubrań w sklepach internetowych czy też wolicie najpierw wcześniej przymierzyć aby mieć pewność że będzie na Was pasować? Bo ja znając swój rozmiar trochę ryzykuje,ale zawsze dobrze na tym wychodze:)
www.WszystkozAmeryki.com
Na polskim rynku jest bardzo mało ubrań które dobrze leżą na kobietach z dużym biustem. Wszystko albo opina się na biuście albo bluzka na guziki rozpina się w wiadomym miejscu....masakra....a to podobno jest atut duży biust a jak ma ładnie to wyglądać ?
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Raczej właśnie opina się na biuście i faktycznie masz rację- dla kobiet ciężko znaleźć właśnie taką odzież,trzeba się nieźle nagłówkować a i tak pozostają tylko sklepy internetowe.