Ubezpieczenie

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
ODPOWIEDZ
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Ubezpieczenie

Post autor: klaudiakkk22 »

Witam, mam od niedawna swoją szwalnię. Szukam dobrego ubezpieczenia grupowego. Koleżanka polecała mi Wewiór Ubezpieczenia, podobno mają bardzo indywidualne podejście do klienta. Znacie tę firmę, jakie są Wasze opinie?
lasu123
Jestem tu nowa :)

Re: Ubezpieczenie

Post autor: lasu123 »

Polecam sprawdzić jeszcze różne oferty porównywarek ubezpieczeń na Internecie, może uda Ci się znaleźć coś ciekawego!
Ubezpieczenie mieszkania nie jest obowiązkowe, nie grozi za to żadna kara, ale to nie są powody, dla których warto z niego rezygnować. Przeczytaj więcej https://ctu.pl/ubezpieczenie-mieszkania/
Milosniczkazakupow
Fajna Kobietka

Post autor: Milosniczkazakupow »

lasu123 pisze:Polecam sprawdzić jeszcze różne oferty porównywarek ubezpieczeń na Internecie, może uda Ci się znaleźć coś ciekawego!
potwierdzam
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

mi się udało sporo zaoszczędzić, bo znalazłam promocję Vivus vivus.pl/beesafe jak się weźmie u nich pozyczkę to jest zwrot 200 zł przy zakupie OC do auta, bardzo łatwo skorzystać z tej akcji
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

donatka pisze:mi się udało sporo zaoszczędzić, bo znalazłam promocję Vivus vivus.pl/beesafe jak się weźmie u nich pozyczkę to jest zwrot 200 zł przy zakupie OC do auta, bardzo łatwo skorzystać z tej akcji
Widziałam właśnie tą opcję https://www.vivus.pl/beesafe całkiem fajnie to wychodzi cenowo. Szczególnie, że w Vivus pierwsza pożyczka do 3 tysięcy jest bezpłatna.
ODPOWIEDZ