Wspomnę że zawsze okres mam 4-5 dni. I od kilku dni jestem senna, mam jakieś dziwne mdłości bardzo często chce mi się płakać i wgl.
Troszkę na temat i nie :)
Troszkę na temat i nie :)
Hejka właśnie się zastanawiam co jest. Powinnam dostać okres 3 Lutego a dostałam 8 Lutego w nocy i dziś już po południu się skończył a nigdy nie miałam tak krótkiego. Jak myślicie dziewczyny co może być.
Wspomnę że zawsze okres mam 4-5 dni. I od kilku dni jestem senna, mam jakieś dziwne mdłości bardzo często chce mi się płakać i wgl.
Re: Troszkę na temat i nie :)
Przede wszystkim po co zakładać 2 takie same tematy ?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
danuta-majewska
- Jestem tu nowa :)
Witam może stres niewyspanie to nic poważnego poczekaj na kolejny
Nowość stomatolog Radom zapraszamy serdecznie.
- FraniaMajTV
- Jestem tu nowa :)
spokojnie, tak się może dziać, nie każdy okres jest idealnie równy, czasami są pewne odstępstwa od normy, ale nie trzeba od razu panikować, natomiast jeśli masz inne niepokojące Cię objawy, to może warto wybrać się do lekarza? Na pewno nie zaszkodzi, a uspokoisz się, bo moim zdaniem to i tak nic poważnwgo, jak dla mnie to może być skutek zmęczenia
Może po prostu zrób sobie test ciążowy tak na początek, i zobaczysz co wyjdzie. Zdaża się że kobieta jest w ciąży a mimo to miesiączkuje. A może to tylko efekt jakiegoś stresu lub przemeczenia. Co ma być to będzie czy tego chcemy czy nie. Ale na pewno wszystko dobrze się ułoży:) Pozdrawiam
" Nawet najdalsza podróż zaczyna sie od pierwszego kroku.."