Trendy paznokciowe
Re: Trendy paznokciowe
Mi sie strasznie podobają te aksamitki i piaskowe. Co prawda tych pierwszych nie robiłam, tylko piaskowe. Szybko zeszły. Już po kilku dniach miałam odpryski. Nic to - pod spodem miałam ładny kolor, a wzorek też nie był zbyt regularny, więc nie było różnicy. Po dwóch tygodnaich dopiłowałam do samego koloru. Efekt ładny, ale jak trafiam do kosmetyczki raz na trzy-cztery tygodnie (całkowity brak czasu), to niepraktyczne zupełnie.
mi się podoba efekt syrenki 
aktualnie myślę, że przede wszystkim wzory na paznokciach, efekt lustra i nadal syrenka 
Oliwia
Mi się bardzo podoba efekt szronu na paznokciach ale jeszcze nie miała okazji go mieć 
z tego co zdązyłam zauważyć to metaliczne kolory - głównie srebro
a mi się na codzień najbardziej podobają jednokolorowe paznokcie. Natomiast z syrenką i kilkoma kolorami zaszalałam przed wyjazdem na wakacje 
Teraz to chyba na topie ten efekt lustra czy jak to sie zwie...

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
te lustrzane są boskie!!! 
No dokładnie, efekt lustrzany jest naprawdę świetny 
Ale jednokolorowe nie są złe.
Ale jednokolorowe nie są złe.
A ciekawe jakich firm lakierów używacie? Bo ja ostatnio używam NeoNail z biokur. Są niezłe, ale może lepiej wziąć Semilac?
ja lubię wersje brokatowe, świetne np. do czarnej sukienki;)
https://hairlook.pl/
Piaskowe sobie zrobiłam chyba dwa razy, ale zmywanie to mały koszmar i nie chciało mi się więcej.
Tak wlasciwie to trendami za bardzo sie nie przejmuje. Paznokcie mają byc przede wszystkim zadbane, schludne. Kolor czy wzorki- to juz kwestia upodobania. Kocham czerwień, wiec najczesciej moje pazurki wlasnie w takim wydaniu mozna zobaczyć. Chociaz ostatnio moje serce skradł Holo Dust z Em nail- pyłek holograficzny. Wygląda super na paznokciach, taka szczypta pikanterii w moim dosc zachowawczym manicurze 
- czekoladowa12
- Jestem tu nowa :)
Ja teraz widziałam żele artystyczne 3D do zdobienia paznokci. Ma strukturę plasteliny i jest przeznaczony do tworzenia trójwymiarowych zdobień. Można nim spokojnie modelować bo twardnieje dopiero w lampie
-
Mała_Kaśka
- Fajna Kobietka
Wow. Czego to jeszcze nie wymyślą:) Ja jeszcze dobrze pyłków nie opanowałam...
-
Karinka369
- Jestem tu nowa :)
Dziewczyny a co powiecie na pończochę na paznokciach ? Ja oszalałam na jej punkcie! Elegancka, dobrze wykonana z jasnym kolorkiem na innych pazurkach prezentuje się przepieknie 
Ufff ale cuda. Ten efekt lustra widziałam ostatnio na youtubie, jest super, tak samo jak efekt matowego paznokcia, bo ja kocham mat, nie lubię się świecić... Ja dopiero zaczęłam zabawę z hybrydami, od miesiąca sobie dziobię ale mam jakieś najprostsze, tanie lakiery, które były dołączone do zestawu z lampą i tak średnio robią swoją robotę. Mam chętkę kupić sobie coś z Semilaca lub NeoNail, jak będę miała jakąś wolną kasę.
No i na moich paznokciach cudów też nie zrobię bo są cienkie, łamliwe i wyginają się jak kartka na wszystkie strony, więc zazwyczaj obcięte na krótko, jedynie z kolorami sobie szaleję. Lubię w lecie coś bardziej neonowego, zimą czerwień, delikatny róż lub granat. Ah, no i metaliczne. Kiedyś miałam genialny, srebrny lakier. W ogóle zeszłego lata miałam fiksa na punkcie srebra, miałam metaliczne buty, paznokcie, dodatki i kupę szarych ubrań. Ciekawe co będzie w tym roku
No i na moich paznokciach cudów też nie zrobię bo są cienkie, łamliwe i wyginają się jak kartka na wszystkie strony, więc zazwyczaj obcięte na krótko, jedynie z kolorami sobie szaleję. Lubię w lecie coś bardziej neonowego, zimą czerwień, delikatny róż lub granat. Ah, no i metaliczne. Kiedyś miałam genialny, srebrny lakier. W ogóle zeszłego lata miałam fiksa na punkcie srebra, miałam metaliczne buty, paznokcie, dodatki i kupę szarych ubrań. Ciekawe co będzie w tym roku
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo