Jak ukryć krzywe nogi?
Jak ukryć krzywe nogi?
zawsze jakoś nie zważałam na mój wygląd, ubierałam się na luzie, często mówiono że jestem taką "chłopczycą". Od ponad roku jestem z moim ukochanym i on czasem zwracał mi uwagę że mogłabym ubierać się bardziej kobieco. I owszem dużo rzeczy wyrzuciłam ze swojej szafy, pojawiło się więcej kolorowych ciuchów. Chciałabym jeszcze maksymalnie być kobieca, bo gdy założę jakieś obcisłe leginsy to mój luby jest zachwycony i owszem teraz chodzę już tylko w leginsach a on zawsze mówi że dzięki niemu wyglądam jako kobieta
chciałabym też zacząć nosić więcej butów na obcasie i spódniczek ale moje nogi nie są idealne, i niezbyt dobrze to wygląda gdy mam na sobie krótką spódnicę przed kolano i szpilki. Może nie aż tak dobitnie ale są krzywe troche...
jak się uierać żeby było kobieco a jednocześnie żeby nie było widać tej "krzywości" 
-
maniakania
- Jestem tu nowa :)
Re: Jak ukryć krzywe nogi?
Szersze spodnie to świetna sprawa- i też są kobiece, delikatne, letnie. Idealne. Jeśli chodzi o spódnice to może nie stawiaj na te najkrótsze tylko długość midi- maxi, wtedy będziessz na pewno czuć się bardziej komfortowo.
kolczyki srebrne na biglach w bizutik.pl
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Zgadzam się z moją poprzedniczką. Dodatkowo, jeśli chcesz jednak odsłonić troszkę nogi albo się ochłodzić w letni upał, postaw na spódnicę asymetryczną (krótszą z jednej strony, czyli z boku albo z przodu, a długą z drugiej).maniakania pisze:Szersze spodnie to świetna sprawa- i też są kobiece, delikatne, letnie. Idealne. Jeśli chodzi o spódnice to może nie stawiaj na te najkrótsze tylko długość midi- maxi, wtedy będziesz na pewno czuć się bardziej komfortowo.
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
Ciekawym rozwiazaniem dla niezbyt dobrego ksztaltu nog moga byc
poza spodniami uszytymi z lejacej sie tkaniny wszelkie seksowne rozciecia , ktore
odwracaja uwage od ksztaltu nog .
Zobacz tez przed lustrem, jaka dlugosc potrafi zatuszowac to co w Twoich nogach Ci
sie nie podoba.
Przy dzisiejszych trendach w modzie napewno nie bedziesz miala problemow z ukryciem
czegokolwiek nie tylko nog.
Ale zdecydowanie zaprzyjaznij sie z surowym doradca i krytykiem jakim jest Twoje lustro.
Ono doradzi naprawde jak sie masz ubrac.
poza spodniami uszytymi z lejacej sie tkaniny wszelkie seksowne rozciecia , ktore
odwracaja uwage od ksztaltu nog .
Zobacz tez przed lustrem, jaka dlugosc potrafi zatuszowac to co w Twoich nogach Ci
sie nie podoba.
Przy dzisiejszych trendach w modzie napewno nie bedziesz miala problemow z ukryciem
czegokolwiek nie tylko nog.
Ale zdecydowanie zaprzyjaznij sie z surowym doradca i krytykiem jakim jest Twoje lustro.
Ono doradzi naprawde jak sie masz ubrac.
Dopasowane spódnice maxi i duuuużym, prawie że przez całą długość rozcięciem
Sexy i niedoskonałości też ukryje 
torebki sklep
No, spódnice maxi to dobry wybór 
-
TaniozUSA_pl
- Jestem tu nowa :)
Zgadza się,lub też ewentualnie spodnie które ukryją wszystkie niedoskonałości. To chyba taki bezpieczny ubiór na każda okazję.
TaniozUSA_pl pisze:Zgadza się,lub też ewentualnie spodnie które ukryją wszystkie niedoskonałości. To chyba taki bezpieczny ubiór na każda okazję.
Zdecydowanie warto pomyslec o spodniach o szerokich nogawkach z miekkiej i lejacej sie tkaniny , ktora ladnie otula dolna czesc ciala i sprawia, ze zupelnie nie widac tego defektu nog.
Oczywiscie odpadaja jeansy rurki itp.