Trądzik

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
guszek_87
Jestem tu nowa :)

Re: Trądzik

Post autor: guszek_87 »

Polecam używać żelu miceralnego do mycia twarzy od Bielendy z serii black sugar detox. Dobrze detoksykuje i nawilża skórę. Bardzo dobry produkt zarówno dla osób takich jak ja, czyli z cerą tłustą, jak i mieszaną. Ekstra wydajny dzięki pompeczce :D
asia132

Post autor: asia132 »

Ja przemywam sobie rano i wieczorem twarz mlekiem 3,2%. Na mnie działa rewelacyjnie ;)
Najlepsze kosmetyki dla Kobiet
https://link.do/Ekobieca
Glycerine

Post autor: Glycerine »

Ja z trądzikiem walczę od paru dobrych lat. Najgorzej jest latem jak większość podkładów dosłownie spływa przez wysoką temperaturę. Od jakiegoś czasu używam podkładu mineralnego z eshopannabelle. Jest lekki i bardzo dobrze kryje. Koloryt jest ładnie wyrównany i co najważniejsze niedoskonałości są ukryte.
tamtejsza

Post autor: tamtejsza »

U mnie pomogła maść z konopi zastosowanie której zmniejszyło i złagodzi stany zapalne i nie wysuszyło przy tym skóry, tak jak ma to miejsce w przypadku innych produktów czy też kremów. Produkt dostępny jest przez internet na https://medicalhemp.pl/masc-konopna-wla ... egnacyjne/ lub w wybranych aptekach.
JuliaBed
Miła Kobietka

Post autor: JuliaBed »

U mnie fajnie sprawdziły się dermokosmetyki Acne z Novaclear. Oczyszczają, zapobiegają powstawaniu nowych wyprysków a przy tym odpowiednio nawilżają i wygładzają cerę.
misia42

Post autor: misia42 »

Cześć ostatnio mi pomógł na trądzik ten krem https://allegrolokalnie.pl/oferta/krem- ... ielegnacja
drogi nie jest a warto było spróbować
Janinka421

Post autor: Janinka421 »

Trądzik wiąże się z mnóstwem problemów, nieważne czy wciąż jest, czy już sie skończył. Pierwszym i chyba najbardziej widocznym z nich są przebarwienia i blizny. Są widoczne, uciążliwe i mocno wpływają na samoocenę. Ja swoje traktowałam żelami z cebuli i pomagało świetnie.
miniak
Miła Kobietka

Post autor: miniak »

Mnie pomagało mycie buzi leczniczym mydłem Aleppo Szamir z olejem laurowym
asdafa

Post autor: asdafa »

Na problemy z trądzikiem jest bardzo dobry sposób od Eveline. Oni mają całą serię Perfect Skin Acne i tam są różne produkty. Na pewno warto zwrócić uwagę na 2-etapową kurację na noc.

Obrazek
kawa
Miła Kobietka

Post autor: kawa »

A słyszałyście o lekach recepturowych na problemy z cerą? W aptekach sieci DOZ istnieje możliwość realizacji takiej recepty. Zapytajcie o nie swojego dermatologa. Dostępność substancji recepturowych jest bardzo szeroka, może pomóc Wam w walce z najróżniejszymi problemami skórnymi.
surykatka2
Miła Kobietka

Post autor: surykatka2 »

Potwierdzam :) Mi bardzo pomogły leki recepturowe :) W dozie je bez problemu wykonują, szybko i niedrogo
mączka
Miła Kobietka

Post autor: mączka »

Najlepsza na trądzik jest maść robiona na receptę, w DOZ można kupić za parę zł, mając receptę od lekarza.
anita_an
Miła Kobietka

Post autor: anita_an »

Ta maści przygotowane na świeżo w aptece też się u mnie sprawdzają, może chodzi o proste składy, bez zbędnych wypełniaczy. DOZ szybko realizuje takie recepty i zwykle wszystko mam do odbioru następnego dnia.
olicka
Miła Kobietka

Post autor: olicka »

W doz można cały czas realizować recepty na leki recepturowe, ja korzystam z maści na trądzik, rewelacja.
Siedemmska
Miła Kobietka

Post autor: Siedemmska »

Trądzik może pozostawić po sobie nie tylko zmiany skórne, ale także wpływać na pewność siebie. Profesjonalna pomoc dermatologiczna, jaką oferuje Klinika Krajewski w Warszawie, pozwala na skuteczne zmniejszenie objawów i poprawę kondycji skóry. Zabiegi takie jak laseroterapia czy peelingi są skuteczne nawet w trudniejszych przypadkach.
Magdalena Brzoza

Post autor: Magdalena Brzoza »

na problemy skórne równiez warto zadbać o pielęgnacje, koreańska pielęgnacja jest bardzo chwalona, na stronie SKIN79 jest dużo informacji na ten temat mają również sprawdzone produkty
edzka

Post autor: edzka »

Przy tradziku córce pomógł bardzo naturalny olejek Busajna, ma tez działanie antybakteryjne, łagodzi podraznienia skóry, zmiany skórne, a do tego nawilża i ujedrnia skóre
ODPOWIEDZ