torby, torebki;)
Re: torby, torebki;)
W gorące dni nosze ją w ręce nie ma w niej dużo napchane wiec jest lekka a normalnie można nosić ją na ramieniu wiec dla mnie jest na każdą pore
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
torebki, torebeczki...moja miłość...osttanio sprawiłam sobie taką SPAM to juz 3 torebka, którą u nich kupiłam i jestem zachwycona, wykonaniem i fasonem. Teraz czekam na święta bo juz sobie nastepna upatrzyłam....
Ostatnio zmieniony wt sie 19, 2014 9:52 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie spamujemy forum!
Powód: Nie spamujemy forum!
-
anetkaaa87
- Jestem tu nowa :)
Znacie torebki Metozzi? Polecam Wam, są super.
Szyte ręcznie, z wysokiej jakości skóry.
Ja sobie kupiłam taką torebkę w ich sklepie internetowym SPAM i jestem bardzo zadowolona
Szyte ręcznie, z wysokiej jakości skóry.
Ja sobie kupiłam taką torebkę w ich sklepie internetowym SPAM i jestem bardzo zadowolona
Ostatnio zmieniony pt sie 29, 2014 8:08 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
A to jest mój najnowszy nabytek:
SPAM
<3 Ona jest przecudna
SPAM
<3 Ona jest przecudna
Ostatnio zmieniony pn wrz 01, 2014 10:07 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wklejamy zdjecia, nie linki
Powód: wklejamy zdjecia, nie linki
Ja sobie sprawiłam taką torebkę Metozzi SPAM
Ostatnio zmieniony pn wrz 01, 2014 11:04 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Akurat torebek o których piszesz nie znam,wstaw może zdjęcie i przekonamy się jak wyglądają,może faktycznie są godne uwagi. teraz w sklepach internetowych spotkamy szereg ciekawych promocji i wyprzedaży,także na torebki:)
-
anetkaaa87
Chętnie się podzielęLaneve_pl pisze:Akurat torebek o których piszesz nie znam,wstaw może zdjęcie i przekonamy się jak wyglądają,może faktycznie są godne uwagi. teraz w sklepach internetowych spotkamy szereg ciekawych promocji i wyprzedaży,także na torebki:)
Kupiłam sobie kobaltową, małą listonoszkę, na stronie ich sklepu SPAM zobaczysz
Ostatnio zmieniony wt wrz 30, 2014 11:18 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy zapoznać się z pierwszymi działami na forum
babskiesprawy.pl/jak-dodawac-zdjecia-t10664.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/jak-dodawac ... 10664.html
babskiesprawy.pl/jak-dodawac-zdjecia-t10664.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/jak-dodawac ... 10664.html
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Jak dla mnie torebka powinna być duża i mieć w środku wiele przegródek i kieszonek. Wiadomo, szminka i szczotka do włosów muszą mieć swoje miejsce 
-
marina1234
Ja za torbami wręcz kocham rozglądać się na SPAM
Ostatnio zmieniony sob paź 25, 2014 10:21 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
U nas także można znaleźć ciekawe torebki czy pozostałe dodatki,to nic innego jak tylko kwestia gustu oraz budżetu jaki chcemy przeznaczyć na ten cel,nie mniej jednak w listopadzie warto szukać promocji w dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych.
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
-
anetkaaa87
Widzę trochę opinii o torebkach Metozzi- chyba warto się skusić
Dzięki dziewczyny!
-
karina12321
To zależy
mam sporo torebek od małych eleganckich po wieksze praktyczniejsze. Ale osobiście przepadam za średnimi eleganckimi. no i oczywiście kolor kremowy lub jasny brąż
Ja uwielbiam duże na codzień, małe na wyjście wieczorem. Skórzane, jakość jest bardzo ważna, fason - ostatnio kupiłam torebkę w sklepie internetowym Metozzi i nie żałuję SPaM
Ostatnio zmieniony czw lis 06, 2014 2:51 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
karina12321
jak byłam w egipcie to nakupowałam sobie torebek full, a w polsce najbardziej lubie zare
ja bardzo lubię skórzane torebki
SPAM
SPAM
Ostatnio zmieniony pn lis 10, 2014 11:33 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
- truskaweczka222
ja mam fiola na punkcie torebek 
Przyjacielem jest ten,kto widzi Twoje wady a nie przestaje być Twoim przyjacielem
Chyba każda z nas poniekąd ma,a teraz w okresie świat są ciekawe promocje i rabaty w sklepach internetowych więc śmiało można upolować coś dla siebie,np ja ma na oku czarną torebkę ale to jako dodatek na Sylwestra:)
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
-
Tusia
Uwielbiam oglądać torebki, niestety różnie bywa z możliwościami finansowymi
Teraz wypatrzyłam cudowną wg mnie torebkę której posiadaczką jest J.Steczkowska SPAM
Ostatnio zmieniony pn gru 29, 2014 9:28 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Steczkowska w ogóle wie jak się ubrać. Ma zawsze idealnie dobrane rzeczy. Nie tylko torebki ma piękne ale i buty <3 Na KimKim.pl pokazywali niedawną ją w takim stroju i z cudem nie torebką. Zarówno torebka jak i buty są Liu Jo.

Tylko niestety wiele kobiet, nie zwraca uwagi na swoja figurę...
Na aktorce czy też piosenkarce ubranie, but czy tez torebka wyglądaja wystrzałowo...a do nas nie koniecznie pasują...
Na aktorce czy też piosenkarce ubranie, but czy tez torebka wyglądaja wystrzałowo...a do nas nie koniecznie pasują...
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Powiem Wam że ja też bardzo lubie torebki i w tym miesiącu przybyły mi 2 sztuki.Jedną znalazłam koło swojego bloku,wziełam obejrzałam - była czysta,niezniszczona no to ją zabrałam
w dodatku jest dość oryginalna bo rączke ma z grubej sprężyny wiec się wyróżnia.Drugą wygrałam na aukcji na allegro - jest to torebka firmy oriflame jest dość duża,bardzo pojemna i służy mi bardzo dobrze
Na oku mam kolejne dwie sztuki bardzo mi sie podobają torebki michela krossa bo są proste i to mnie w nich urzekło
Także torebki z filcu są bardzo ładne więc kto wie może niedługo na jakąś się skusze
Na oku mam kolejne dwie sztuki bardzo mi sie podobają torebki michela krossa bo są proste i to mnie w nich urzekło
Także torebki z filcu są bardzo ładne więc kto wie może niedługo na jakąś się skusze
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
Najbardziej podobają mi się takie nietuzinkowe, z dużą ilością ozdób i kolorowe... wiele takich przywiozłam z różnych podróży. Plus ich jest taki, że są jedyne w swoim rodzaju i nikt więcej nie będzie miał takiej samej jak ty 
http://www.pracemagisterskie.biz.pl/
Jak dla mnie torebka powinna być praktyczna i pojemna. Do tego w miarę prosta i koniecznie z wytrzymałej, naturalnej skóry.
-
nataliapstryk
ja różne.. w zależności gdzie wychodzę, od okazji. Ale bardziej preferuję większe torebki. Swoje zdobycze upolowałam na stronie SPAM, jestem z nich bardzo zadowolona i wiem, że długo będą mi służyć