torby, torebki;)

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AiShA
Extra Kobietka

Re: torby, torebki;)

Post autor: AiShA »

W gorące dni nosze ją w ręce nie ma w niej dużo napchane wiec jest lekka a normalnie można nosić ją na ramieniu wiec dla mnie jest na każdą pore
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
bella33
Jestem tu nowa :)

Post autor: bella33 »

torebki, torebeczki...moja miłość...osttanio sprawiłam sobie taką SPAM to juz 3 torebka, którą u nich kupiłam i jestem zachwycona, wykonaniem i fasonem. Teraz czekam na święta bo juz sobie nastepna upatrzyłam....
Ostatnio zmieniony wt sie 19, 2014 9:52 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie spamujemy forum!
anetkaaa87

Post autor: anetkaaa87 »

Znacie torebki Metozzi? Polecam Wam, są super.
Szyte ręcznie, z wysokiej jakości skóry.
Ja sobie kupiłam taką torebkę w ich sklepie internetowym SPAM i jestem bardzo zadowolona :)
Ostatnio zmieniony pt sie 29, 2014 8:08 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
M5959

Post autor: M5959 »

A to jest mój najnowszy nabytek:

SPAM

<3 Ona jest przecudna :)
Ostatnio zmieniony pn wrz 01, 2014 10:07 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wklejamy zdjecia, nie linki
Elcia83

Post autor: Elcia83 »

Ja sobie sprawiłam taką torebkę Metozzi SPAM
Ostatnio zmieniony pn wrz 01, 2014 11:04 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Laneve_pl
Miła Kobietka

Post autor: Laneve_pl »

Akurat torebek o których piszesz nie znam,wstaw może zdjęcie i przekonamy się jak wyglądają,może faktycznie są godne uwagi. teraz w sklepach internetowych spotkamy szereg ciekawych promocji i wyprzedaży,także na torebki:)
anetkaaa87

Laneve_pl pisze:Akurat torebek o których piszesz nie znam,wstaw może zdjęcie i przekonamy się jak wyglądają,może faktycznie są godne uwagi. teraz w sklepach internetowych spotkamy szereg ciekawych promocji i wyprzedaży,także na torebki:)
Chętnie się podzielę :) Tylko nie wiem jak się wkleja zdjęcia, bo niestety ze strony nie ma takiej możliwości.
Kupiłam sobie kobaltową, małą listonoszkę, na stronie ich sklepu SPAM zobaczysz :)
Ostatnio zmieniony wt wrz 30, 2014 11:18 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Wystarczy zapoznać się z pierwszymi działami na forum
babskiesprawy.pl/jak-dodawac-zdjecia-t10664.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/jak-dodawac ... 10664.html
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Marsja

Post autor: Marsja »

Jak dla mnie torebka powinna być duża i mieć w środku wiele przegródek i kieszonek. Wiadomo, szminka i szczotka do włosów muszą mieć swoje miejsce :D
marina1234

Post autor: marina1234 »

Ja za torbami wręcz kocham rozglądać się na SPAM
Ostatnio zmieniony sob paź 25, 2014 10:21 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Lovrin_pl
Miła Kobietka

Post autor: Lovrin_pl »

U nas także można znaleźć ciekawe torebki czy pozostałe dodatki,to nic innego jak tylko kwestia gustu oraz budżetu jaki chcemy przeznaczyć na ten cel,nie mniej jednak w listopadzie warto szukać promocji w dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych.
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
anetkaaa87

Widzę trochę opinii o torebkach Metozzi- chyba warto się skusić :) Dzięki dziewczyny!
karina12321

Post autor: karina12321 »

To zależy :) mam sporo torebek od małych eleganckich po wieksze praktyczniejsze. Ale osobiście przepadam za średnimi eleganckimi. no i oczywiście kolor kremowy lub jasny brąż
Elcia83

Post autor: Elcia83 »

Ja uwielbiam duże na codzień, małe na wyjście wieczorem. Skórzane, jakość jest bardzo ważna, fason - ostatnio kupiłam torebkę w sklepie internetowym Metozzi i nie żałuję SPaM
Ostatnio zmieniony czw lis 06, 2014 2:51 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
karina12321

Post autor: karina12321 »

jak byłam w egipcie to nakupowałam sobie torebek full, a w polsce najbardziej lubie zare
busters

Post autor: busters »

ja bardzo lubię skórzane torebki

SPAM
Ostatnio zmieniony pn lis 10, 2014 11:33 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
truskaweczka222

Post autor: truskaweczka222 »

ja mam fiola na punkcie torebek :D
Przyjacielem jest ten,kto widzi Twoje wady a nie przestaje być Twoim przyjacielem
Lovrin_pl
Miła Kobietka

Post autor: Lovrin_pl »

Chyba każda z nas poniekąd ma,a teraz w okresie świat są ciekawe promocje i rabaty w sklepach internetowych więc śmiało można upolować coś dla siebie,np ja ma na oku czarną torebkę ale to jako dodatek na Sylwestra:)
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
Tusia

Post autor: Tusia »

Uwielbiam oglądać torebki, niestety różnie bywa z możliwościami finansowymi ;) Teraz wypatrzyłam cudowną wg mnie torebkę której posiadaczką jest J.Steczkowska SPAM
Ostatnio zmieniony pn gru 29, 2014 9:28 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

Steczkowska w ogóle wie jak się ubrać. Ma zawsze idealnie dobrane rzeczy. Nie tylko torebki ma piękne ale i buty <3 Na KimKim.pl pokazywali niedawną ją w takim stroju i z cudem nie torebką. Zarówno torebka jak i buty są Liu Jo.

Obrazek
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Tylko niestety wiele kobiet, nie zwraca uwagi na swoja figurę...
Na aktorce czy też piosenkarce ubranie, but czy tez torebka wyglądaja wystrzałowo...a do nas nie koniecznie pasują... ;)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
iza813
Fajna Kobietka

Post autor: iza813 »

Powiem Wam że ja też bardzo lubie torebki i w tym miesiącu przybyły mi 2 sztuki.Jedną znalazłam koło swojego bloku,wziełam obejrzałam - była czysta,niezniszczona no to ją zabrałam :) w dodatku jest dość oryginalna bo rączke ma z grubej sprężyny wiec się wyróżnia.Drugą wygrałam na aukcji na allegro - jest to torebka firmy oriflame jest dość duża,bardzo pojemna i służy mi bardzo dobrze :)
Na oku mam kolejne dwie sztuki bardzo mi sie podobają torebki michela krossa bo są proste i to mnie w nich urzekło :)
Także torebki z filcu są bardzo ładne więc kto wie może niedługo na jakąś się skusze :)
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
olam9

Post autor: olam9 »

Najbardziej podobają mi się takie nietuzinkowe, z dużą ilością ozdób i kolorowe... wiele takich przywiozłam z różnych podróży. Plus ich jest taki, że są jedyne w swoim rodzaju i nikt więcej nie będzie miał takiej samej jak ty ;)
http://www.pracemagisterskie.biz.pl/
ania_krk

Post autor: ania_krk »

Jak dla mnie torebka powinna być praktyczna i pojemna. Do tego w miarę prosta i koniecznie z wytrzymałej, naturalnej skóry.
nataliapstryk

Post autor: nataliapstryk »

ja różne.. w zależności gdzie wychodzę, od okazji. Ale bardziej preferuję większe torebki. Swoje zdobycze upolowałam na stronie SPAM, jestem z nich bardzo zadowolona i wiem, że długo będą mi służyć :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ODPOWIEDZ