Tonik czy płyn micelarny
Re: Tonik czy płyn micelarny
Ja również preferuję płyn micelarny. Nie mam ulubionej marki, ale zawsze wybieram dwufazowy, ponieważ taki uważam za najbardziej skuteczny.
beauty lashes
-
weronikakoza
- Jestem tu nowa :)
to są zupełnie dwa różne produkty i powinno się obu używać
ja wybieram tylko kosmetyki z naturalnym składem, a takich dużo jest w aptece melissa
dzisiaj zrobiłam dość spore zamówienie, bo akurat jest darmowa dostawa, więc szkoda było nie skorzystać 
Tonik i płyn micelarny
Płyn do zmycia makijażu a tonik na sam koniec o przywrócenia twarzy odpowiedniego pH 
forma z poliwęglanu do czekolady
torebka melisy, działa fantastycznie
Płyn micelarny do zmywania makijażu a tonik do tonizowania twarzy. To są dwie oddzielne rzeczy
dewocjonalia
Ja nienawidze toników, tylko micelarki dla mniekamisiak88 pisze:Powiedźcie mi jeszcze tylko czy dobrze robię, że "zmywam"(o ile tak można to nazwać, bo po dziś mam wątpliwości) makijaż tonikiem ogórkowym ziaji, czy lepiej będzie zainwestować w płyn micelarny. Wydaje mi się, że chyba ta ziajka nie działa..............
-
Siedemmska
- Miła Kobietka
To są dwa różne produkty. Poczytajcie
Ja toniki bardzo lubię, a mój ulubiony to rześki tonik organge-mint marki HB. Daje mega uczucie świeżości buzi. Płyn micelarny jest raczej do oczyszczania buzi. Zupełnie inne ph maja te dwa produkty.
-
kotkarolciaa
fajny jest tonik gruszkowy z farmony, genialnie domywa makijaz i pieknie pachnie
zamawiam na SPAM
Ostatnio zmieniony ndz gru 23, 2018 11:18 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
Hamdi Kaps
ja używam tylko olejku migdałowego - świetnie zmywa makeup
Pewnie, że płyn ale i chusteczki micelarne. Super jest ta linie z Bielendy z sokami owocowymi- Fresh Juice 
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
U mnie sprawdza się płyn micelarny 
ja używam płynu micelarnego, a później toniku 
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
wole plyn micelarny
uzywam nie taniego Dermedic Angio Preventi ale czasem na promocjach mozna wyrwac za pol ceny i warto
no wlasnie o ile sie nie myle to na notino jest teraz za pol ceny
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
tak tak jest na notino, widzialam wlasnie ostatnio dlatego mowie ze mozna dorwac taniej 
pierw płyn, później tonik 
-
Agniechowa
to i to
zmywasz płynem, później tonik
Bardzo dobry tonik i plyn micelarny ma Expert Czystej Skóry, porownaj sobie te dwa kosmetyki i zdecyduj ktory jest lepszy. 
Dla mnie dobry jest plyn micelarny synbiotyczny z serii Beauty Molecules Bielendy, nawet dla tak wraziwej skóry jak moja