To możliwe... schudłam ponad 20 kilogramów
-
SportowaLejdi
- Jestem tu nowa :)
To możliwe... schudłam ponad 20 kilogramów
Chciałam otworzyć wątek o prawdziwych dietach, które są zdrowe i dają nadzieję na seksowne ciało. Mam dosyć "det cud" - nie dały mi one tych wymarzonych rezultatów. Mam 35 lat, ale z nadwagą zmagałam się od dzieciństwa. W końcu przyjaciółka poleciła mi dietetyka do którego się sama zapisała. To była moja pierwsza prawdziwa dieta i schudłam ponad 20 kilogramów! Czuję się niesamowicie wdzięczna i dłużna osobie, która stworzyła ten program treningowy wraz z dietą dlatego polecam tę stronę, która zmieniła moje życie " SPAM". Czy wy też macie podobne doświadczenia z innymi dietami/sportem?
Ostatnio zmieniony sob lip 07, 2018 9:55 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Re: To możliwe... schudłam ponad 20 kilogramów
Dieta jest tylko jedna ZROWNOWAZONA i rozsądna, a właściwie to nie dieta tylko racjonalne odżywianie. Więcej ruchu i nie potrzeba żadnych dietetyków z ich magicznymi dietami 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Utrata wagi jest czasem ogromnym wysiłkiem. Taki diety nie są dla mnie. Ja na przyklad miałam problem z dietami ponieważ za każdym razem był efekt jo-jo. Jedynym rozwiązaniem dla mnie było używanie tabletek do utraty wagi. Po moim doświadczeniu schudnąć szybko i dobrze jest możliwe przy pomocą Lida Daidaihua. Kupiłam go w internetowej aptece "acomplia-reductil" i schudłam 9.5 kg. Nie twierdzę, że moja metoda jest najlepsza, chciałam tylko podzielić że jest to dobra alternatywa dla tych, którzy nie mogę utrzymać diety.
Oczywiście, że to możliwe ja mam za sobą już kilkanaście kilo w dół ale faktem jest, że nie jest to "najprostsza rzecz na świecie". Trzeba w siebie wierzyć być systematycznym w działaniu i nie poddawać się po wpadkach.