Tematy damsko - męskie
Tematy damsko - męskie
A taki luźny temacik
Dziewczyny powiedzcie o czym rozmawiacie ze swoimi facetami? Załózmy że mieszkacie razem, wiec widujecie sie codziennie i co... co tam w pracy,jak ci minal dzien a dalej? O czym mozna rozmawiac dzien w dzien z ta samą osoba,może z braku tematów te wszystkie kłótnie bo zazwyczaj kłócąc się kazdy ma duzo do "powiedzenia" ehh 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Re: Tematy damsko - męskie
O kurcze... jest masa tematów
począwszy od poważny typu religia (bo wychowaliśmy się w dwóch róznych)
muzyka... gry....
robienie biżuterii, fotografia i obróbka....
czasem dyskutujemy o tym co nas spotkało, jaką sytuacje widzielismy lub o tym co się dzieje na świecie....
Zainteresowania... Wydarzenia.... Życie....
Rozmawiamy na każdy temat, nie ma u nas tematu tabu....
i nie było sytuacji by nam tematu zabrakło....
począwszy od poważny typu religia (bo wychowaliśmy się w dwóch róznych)
muzyka... gry....
robienie biżuterii, fotografia i obróbka....
czasem dyskutujemy o tym co nas spotkało, jaką sytuacje widzielismy lub o tym co się dzieje na świecie....
Zainteresowania... Wydarzenia.... Życie....
Rozmawiamy na każdy temat, nie ma u nas tematu tabu....
i nie było sytuacji by nam tematu zabrakło....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
dzo
ja tak samo jak Kayira 
Mieszkam z moim A. od jakiś 4 lat a jesteśmy razem już prawie 9 lat i jeszcze się sobą nie znudziliśmy
Mieszkam z moim A. od jakiś 4 lat a jesteśmy razem już prawie 9 lat i jeszcze się sobą nie znudziliśmy
Nam czasem zdarzy się pomilczeć, bo często się zamyślamy. Jednak na brak tematów nie mamy co narzekać a rozmawiamy o wszystkim i o niczym. Mieszkamy razem prawie od dwóch lat, więc ciężko nie mieć tematu do rozmów. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Black, bo i milczenie jest potrzebne
by sie zastanowić, lub by po prostu poczuć że ta druga osoba jest obok 
Ważne by obecnośc drugiej osoby była przez nas odczuwana i potrzebna nam...
Ważne by obecnośc drugiej osoby była przez nas odczuwana i potrzebna nam...
Hmm my rozmawiamy o wszystkim, nie ma tematu, którego nie poruszamy. Po prostu wszystko. I również nie znudziliśmy się sobą. Zawsze jest jakiś temat, on opowiada mi często co się działo w pracy, ja co w szkole, teraz jak matury itp.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Jak się dwie gaduły dobiora to faktycznie z brakiem tematów nie powinno byc problemów. A jak ktos jest milczkiem, to ma dylemat ehh 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Czy ja wiem czy do tego gaduły trzeba ?? Nie powiedziała bym...
Kwestia chęci i relacji między partnerem....
Kwestia chęci i relacji między partnerem....
O kurczę.. jak osoby są ze sobą kilka lat i mają o czym rozmawiać to znaczy, że po prostu się dogadują, charaktery są zgodne i oby tak dalej
Nie myśli się nad tym o czym rozmawiać, żeby rozmowa się podtrzymywała, i żeby zaraz nie nastała krępująca cisza... Po prostu się rozmawia i tyle. Wychodzi samo z siebie.
Zainteresowania, praca, przyjaciele, czas wolny, filmy, rodzina, sprawy prywatne... O wszystkim.
Pozdrawiam
Zainteresowania, praca, przyjaciele, czas wolny, filmy, rodzina, sprawy prywatne... O wszystkim.
Pozdrawiam
tak pomyślałam, że nawet i milczenie jest czasem potrzebnedziuska pisze:Jak się dwie gaduły dobiora to faktycznie z brakiem tematów nie powinno byc problemów. A jak ktos jest milczkiem, to ma dylemat ehh
Temat zawsze sie znajdzie... często można zacząć od tego co nas spotkało dzisiejszego dnia...
Ja sobie nie wyobrażam ciszy między mną i partnerem
Może to dlatego, że rzeczywiście oboje jesteśmy jacyś nadpobudliwi i ciągle gadamy
nawet o jakiś głupotach, aż cięzko to opisać, bo non stop jest temat 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
To nie wiem czy bym wytrzymała w Waszym towarzystwie Adidasowa ;p
Mam tak samo jak Adidasowa
nie lubie ciszy, czasami jest potrzebna i fakt fajnie pomilczec, ale kiedy milczymy za dlugo to juz czuje sie niekomfortowo. Ja z moim mozemy rozmawiac praktycznie na prawie wszystkie tematy 
Ostatnio coraz częsciej rozmawiamy o remoncie 
ale też o naszych planach na przyszłość...
ale też o naszych planach na przyszłość...