Krótkie streszczenie

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Cube
Miła Kobietka

Krótkie streszczenie

Post autor: Cube »

Wiem że ktoś może nie mieć czasu przeczytać tamtego postu. Dlatego napisze krótkie streszczenie... Mój chłopak, z którym jestem w 4 letnim związku, oznajmił mi że miał odłożone 1000 zł na pierścionek zaręczynowy. Ale po naszej kłótni wie ze tego nie zrobi, musi ponownie się zastanowić ok 2 lat zanim zdecyduje się. Jestem załamana, czekałam całe 4 lata !! Czemu on mi to powiedział, tymi słowami złamał mi serce ! Co wy o tym myślicie ?
Awatar użytkownika
RougeBloo
Fajna Kobietka

Re: Krótkie streszczenie

Post autor: RougeBloo »

Przeczytałam Twoją historię od dechy do dechy ;)
Myślę, że po prostu się zdenerwował, że zrobiłaś mu scenę. Przejdzie mu prędzej czy później... Przemyśli to sobie i poukłada w głowie.
To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące.

KOCHAM!
♥♥♥
Obrazek
ona-3-slask
Fajna Kobietka

Post autor: ona-3-slask »

dla mnie on jest dziecinny i tyle
sam niewie czego chce
wymyslił sobie czekanie 2lat?
a czemu nie roku lub np 5?

dziewczyno wg mnie daj sobie z nim spokoj
nie wart twoich łez
o taką scene chciał "cie ukarac"?

a za 2lta zas cos mu sie nie spodoba i powie ze za kolene 2lata?

idiota z niego i tyle

wybacz ze obraziłam twojego ukochanego ale inaczej nazwac go nie mozna
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

Nic się nie dzieje bez przyczyny ... może to znak że to nie ten jedyny ;) a może jak emocje opadną zrobi jak zamierzał. nie przejmuj się tak.
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Dla mnie jego zachowanie jest strasznie dziecinne.Nie rozumiem w ogóle po co Ci to mówił.A skoro on się musi cholera wie ile czasu zastanawiać czy Ci się oświadczyć to może Ty powinnaś się zastanowić czy w ogóle chcesz z nim dalej być?
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
ODPOWIEDZ