Telewizja kablowa
-
dominika10
- Extra Kobietka
Telewizja kablowa
Cześć, ostatnio dowiedziałam się, że w mojej okolicy jest światłowód Parzniew, więc postanowiłam zmienić dostawcę mojego Internetu i muszę wam powiedzieć, że jestem zachwycona. Wszystko działa sprawnie, nic się nie zacina, a do tego jest naprawdę szybki. Słyszałam jeszcze, że w tej firmie jest kablówka Parzniew. Co o niej myślicie, polecacie?
Re: Telewizja kablowa
Światłowód to gwarancja dobrej jakości i szybkiego łącza. Sama taki internet posiadam od Elpos, a dodatkowo mam od nich kablówkę z mnóstwem programów w tym w jakości 4K. Dzięki tym usługom nie muszę się martwić o zmianę sygnału telewizji naziemnej gdyż ona mnie nie będzie dotyczyła.
Jeżeli ktoś lubi oglądać filmy i seriale online, to myślę, że bardzo spodoba mu się strona https://ekino.sx/serie/ Można tam wygodnie oglądać wiele produkcji zupełnie za darmo. Ta strona jest bardzo polecana i wiele osób jest zadowolonych z niej.
-
fritsch.cassie
- Jestem tu nowa :)
Teraz telewizja osiągnęła całkiem inny poziom nie to co przedtem. Wydaje mi się że coraz nowszy dom posiada najnowszą telewizję. Chociaż nawet i starsze domy teraz chcą dogonić do technologii i również inwestują w coraz to lepsze telewizory. Fajne można znaleźć artykuły na ten temat polecam
telewizor jaki wybrać
No Elpos ma fajną ofertę na kablówkę i do tego niezły internet. Warto brać w komplecie, bo cenowo wypada lepiej.