Tatuaże
Re: Tatuaże
Bo może lepiej jest się pochwalić zdjęciem swojego tatuażu niż studiem? 
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Ja poki co i tak czekam az X skonczy go... a pozniej bede sie umawiac
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
mnie się bardzo podobają tatuaże autorki bloga LINK
PROPONUJE WKLEIC ZDJECIA
PROPONUJE WKLEIC ZDJECIA
Niektóre są naprawdę piękne, ale wolę je oglądać u innych.
Zawsze chciałam mieć tatuaż, ale jakoś nie mam do tego odwagi. Może pewnego dnia, kto wie...
Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa
Mi szkoda ciała na tatuaż, który na pewno po latach mi się znudzi.
Ja lubię na kimś, chyba niemal wszystkie moje koleżanki mają, ale sama sobie nie zrobię na pewno.
Nie rozumiem jak można tak ciało dane od Boga oszpecać. Jeszcze rysunkami, które wyglądają jak z piekła rodem 
https://gepetto.com.pl/
Nie mam nic przeciwko tatuażom, przeciwnie czasem sama mam ochotę sobie zrobić ale ostatnio przeczytałam ciekawy cytat tylko nie pamiętam od kogo pochodzil...
Brzmiał plus minus tak i odnosił się do tatuaży właśnie : Ferrari nie obkleja się naklejkami..
Brzmiał plus minus tak i odnosił się do tatuaży właśnie : Ferrari nie obkleja się naklejkami..
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Dobre porównanieJamelia pisze:Nie mam nic przeciwko tatuażom, przeciwnie czasem sama mam ochotę sobie zrobić ale ostatnio przeczytałam ciekawy cytat tylko nie pamiętam od kogo pochodzil...
LINK
Ostatnio zmieniony sob lip 21, 2018 10:05 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Jamelia, niezły tekst 
Ale faktem jest też że czasem auto trzeba dopicować
Ale faktem jest też że czasem auto trzeba dopicować
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
A to się zgadza Had , czasem wręcz trzeba 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
zosiaRadonska
- Jestem tu nowa :)
Mi się bardzo podobają drobne tatuaże na ramieniu lub nadgarstku 
Czym jest laser Vectus?
- BlueLagoona
- Miła Kobietka
Mnie również drobne tatuaże, subtelne - jak najbardziej się podobają. Ja akurat na karku sobie zrobię. Wzór już mam. Jak tylko będzie zrobiony , pochwalę się fotką 
No to czekamy BlueLagoona 
- redorange666
- Samiec
A po co obklejac Ferrari? To pytanie zadał George Clooney w formie odpowiedzi czemu nie ma tatuaży.
Ferrari się nie picuje... To nie golf czy Passat. Tubie z Georgem zgadzam.
Ferrari się nie picuje... To nie golf czy Passat. Tubie z Georgem zgadzam.
-
Mirabelka02
- Miła Kobietka
jeśli masz ochotę, jeśli chcesz to czemu nie
Co stoi na przeszkodzie? To Twoje ciało i Twoje wybory...nigdy wszystkim nie dogodzisz i będą opinie za i przeciw, ważne żebyś TY była zadowolona
- BlueLagoona
- Miła Kobietka
Mirabelka02- tak, decyzja jest już podjęta. Od dawna marzę o tym..i będę miała. A ponieważ nie mam lat nastu...ani dwudziestu...
..jest to decyzja jak najbardziej świadoma ( w pewnym wieku nawet błędy popełnia się świadomie i z determinacją ..hihi). Wiem - dla jednych tatuaże szpecą..dla innych ( w tym dla mnie) są niemal dziełem sztuki..coś głębszego wyrażają...Większość moich znajomych z tatuażami, robiła je w jakimś ważnym momencie. No ja pierwszy raz zapragnęłam , jak urodził się mój syn..powód niezrobienia - błahy - jak to baba - mnie mogłam zdecydować się na wzór..
teraz już mam.
redorange666- widzę, Ty jesteś przeciwny..no i fajnie..niech każdy ma swoje zdanie
A tak z ciekawości - co myślisz o tatuażach na bliźnie, które mają za zadanie maskować..?: ( pytanie do wszystkich przeciwników). No ale ten cytat Georga..to ja się nie zgodzę,bo ja nawet syrenki starej bym nie obkleiła nalepkami
..to co innego. No i Ferrari - no jak nie pucować???? Pucować
!..no i właśnie, tu jest sedno - kto co rozumie pod tym pojęciem...
redorange666- widzę, Ty jesteś przeciwny..no i fajnie..niech każdy ma swoje zdanie
- redorange666
- Samiec
Nie jestem przeciwny wręcz bardzo mi się podobają. Sam mam zrobiony ogromny projekt... Tylko jak ja mógłbym się oddać do malowania to mój specjalista nie ma terminu a jak on może...to ja nie mogę i tak już od kilku ładnych lat. W końcu się to kiedyś uda.
Picuje, nie pucuje...bo myć ferrari to jedno a picowanie pasuje do tych samochodów jak adidasy do garnituru. Tak delikatnie rzecz ujmując.
Picuje, nie pucuje...bo myć ferrari to jedno a picowanie pasuje do tych samochodów jak adidasy do garnituru. Tak delikatnie rzecz ujmując.