ile dałaś za niego ??
Tatuaże
-
babyisback
Re: Tatuaże
300 zł 
Kolejny mój (starszy):
Kolejny mój (starszy):
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
paralotnia
Dziewczęta, co Wy wiecie o tatuażach? NIC! Jeśli chcecie się czegoś dowiedzieć to polecam artykuł w 36 numerze Fashion Magazine, poświęcony Zombie Boy`owi. Uprawia on coś, co nazywa się body morphing, "zjawisko wielowymiarowe i jeszcze bez definicji. Chodzi o trend w modzie, sztuce, grafice i chirurgii estetycznej, który polega na świadomym kształtowaniu ciała i nadawaniu mu nowych form".
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Melisa
Chciałabym mieś tatuaż na ramieniu lub łopatce. Nie zdecydowałam się jeszcze ponieważ nie wiem jaki wzór. Musiałoby być to coś wyjątkowego, znaczącego dla mnie
W przyszłości może to będą napisy po arabsku
كريم i مايا
Czyli imiona jakie chce nadać dzieciom
Albo jakiś cytat bo arabsku
W przyszłości może to będą napisy po arabsku
كريم i مايا
Czyli imiona jakie chce nadać dzieciom
Albo jakiś cytat bo arabsku
-
znajomek
Ja też posiadam tatuaż ,,KWIAT WIŚNI "
zrobiłam go 2 lata temu
Troche bolało ale warto było mam ochotkę na jeszcze jeden tylko nie wiem gdzie. na ramieniu już mam , może noga ? he he
zrobiłam go 2 lata temu
-
Arowana14
Mi też się podobają bardzo tatuaże. Najbardziej lubię skrzydełka na plecach
Zrób coś takiego i będziesz wyglądała bosko!
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
Zrób coś takiego i będziesz wyglądała bosko!treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
Haribo
Marzę o tatuażu już od jakichś 4 lat
ale najpierw postawiłam sobie cel - uformować sylwetkę i potem dopiero przyozdobić tym cudem
mam już upatrzone studio, wzoru nie mam, bo chcę żeby był unikalny, zrobiony specjalnie dla mnie
myślę, że w przyszłym roku powinnam się już zdecydować
a co z tatuazem a pozniejsza ciaza? Czy jesli zrobi sie tatutaz na łopatce to czy on moze sie "rozejsc" po przytyciu? A wzor akurat zaprojektowalam sobie sama 
klimatyzatory warszawa-najlepszy i największy wybór
bianka23 pisze:a co z tatuazem a pozniejsza ciaza? Czy jesli zrobi sie tatutaz na łopatce to czy on moze sie "rozejsc" po przytyciu? A wzor akurat zaprojektowalam sobie sama
Coś Ty, na łopatce Ci się nie rozejdzie
Ja planuję sobie zrobić na łopatce albo pod karkiem, na stopie, chciałam jakiś mały za uchem no i pod piersią lewą, ale to dopiero jak urodzę dzieci i będę wiedziała, że już nie chcę więcej, bo tak to mi się właśnie rozejdzie
Mój chłopak mnie zaraził bakcylem owym, bo sam posiada 5 i to jeszcze nie wszystkie
podobaja mi sie,ale nie chcialabym sobie zrobic.
-
Kimma
Nie lubię wielkich tatuaży,jeśli już ,to coś małego w dyskretnym miejscu.Jednak teraz tatoo są tak wszechobecne,że aż nudne.(Moja opinia) 

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja wogole nie lubie tatuazy kojazy mi sie to z wiezieniem , sama bym sobie nigdy nie zrobiła tatuazu i moj mezczyzna tez nie ma i ciesze sie
-
Kimma
Najbardziej jakoś odrzucają mnie tatuaże na szyi,czy rękach(u kobiet,szczególnie).Mało to kobiece i subtelne jak dla mnie.
-
paula93
ja mam tatuaż na nadgarstku
mam pomysły na następny, pozostało mi tylko zbierać kasiorę 
Ja. wole takie klimaty ;p

"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
mi sie nic nie rozeszlo po ciazy. tatuaz jak piekny byl, tak jest
i nie ukrywam, ze czaje sie na kolejny. wiem, ze chce ale jeszcze nie wiem jaki
swoją drogą jesli sa tu babeczki z warszawy to polecam tatuatorów z SPAM. na poczatku bylam strasznie wydygana co do samego robienia tatuazu, ale michal szybko rozluźnil atmosfere, a tatuaz? kurcze, nie spodziewalam sie, ze wyjdzie tak piekny <3
Ostatnio zmieniony ndz maja 22, 2016 1:01 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie spamować forum
Powód: proszę nie spamować forum
orszulka pisze:mi sie nic nie rozeszlo po ciazy. tatuaz jak piekny byl, tak jesti nie ukrywam, ze czaje sie na kolejny. wiem, ze chce ale jeszcze nie wiem jaki
swoją drogą jesli sa tu babeczki z warszawy to polecam tatuatorów z SPAM. na poczatku bylam strasznie wydygana co do samego robienia tatuazu, ale michal szybko rozluźnil atmosfere, a tatuaz? kurcze, nie spodziewalam sie, ze wyjdzie tak piekny <3
czy moderatorki tutaj to sie dobrze czują? wątek o tatuaz, wspomnialam gdzie robilam, co w tym zlego? nie mozna w poscie napisac nazwu kosmetyku, ktory sie uzywa ani salonu, do ktorego sie chodzi, bo wiadomosci sa edytowane. paranoja