Tanie, komfortowe i bezpieczne podróżowanie.
Tanie, komfortowe i bezpieczne podróżowanie.
Witam, szukając tak z ciekawości już na przód aby uzbierać kasę na wyjazd znalazłam te ofertę. Firma międzynarodowa już sprawdzona ,która ma w ofercie masę rodzinnych wyjazdów i to w takich cenach o których można pomarzyć . Mają karty klubowe które po wykupieniu dają masę zniżek na przejazdy, przeloty ,hotele itp. Najciekawsze jest jednak to że możemy w tym klubie spokojnie sobie zarobić na dany wyjazd. Mnie w szczególności zainteresowało zarobienie, praca się okazała łatwa i przyjemna za dobra kasę. W razie potrzeby oczywiście podpowiem co i jak.
praca dodatkowa, zawsze nowości - www.sukceszloupre.pl/Janusz
Re: Tanie, komfortowe i bezpieczne podróżowanie.
Zawsze staram się podróżować samochodem:)
ja kiedyś tez tylko autem, ale teraz cenię sobie tez firmy, które organizują taki transport, bo autem nie wszędzie się opłaca, a jeszcze dodatkowo jest problem jeśli chce się coś przewieźć, bo w samochodzie zawsze za mało miejsca
Dokładnie. Lepiej zapłacić i się nie przejmować niż być uwiązanym z samochodem. A wcale nie wychodzi się na tym duzo gorzej finansowo
last minute 2013
Ja co prawda nie mam rodziny, żeby polecać wyjazdy rodzinne, ale zawsze mogę zainteresowanym rodzicom podrzucić pomysł na wyjazd
Sama ostatnio się nim zainteresowałam i chyba się wybiorę!
-
gohusia
To ja poproszę o taki pomysł... gdzie by tu się wybrać razem z dziećmi? czy wogóle takie oferty istnieją aby dzieci w różnym wieku miały coś z wyjazdu przyjemnego?
zależy w jakim wieku masz dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci, ale ja jak będę już w ogóle miała jakieś małe skrzaty to chce je zabrać do Dineylandu sama zawsze jako dziecko marzyłam o takiej wycieczce, więc w zasadzie mam nadzieje, ze one będą równie zadowolone jak ja...hehe dorosła babka, a Disneyland jej się marzy 
my rodzinnie jeździmy po sezonie z eurocampu już ok. 5 lat
jeżeli ktoś zainteresowany mogę polecić np. PRA DELLE TORRI.
OŚRODEK JAK NAJBARDZIEJ DLA RODZIN można nawet zabrać psiaka.
super kompleks basenów , plaża , no wszystko co potrzeba do życia ...
oprócz tego place zabaw ,animacje itp.a w obsłudze nawet swoi polskojęzyczni.
jeżeli ktoś zainteresowany mogę polecić np. PRA DELLE TORRI.
OŚRODEK JAK NAJBARDZIEJ DLA RODZIN można nawet zabrać psiaka.
super kompleks basenów , plaża , no wszystko co potrzeba do życia ...
oprócz tego place zabaw ,animacje itp.a w obsłudze nawet swoi polskojęzyczni.
chciałam odpocząć od pracy mam roczniaka
Ja właśnie wróciłam z wyjazdu do Włoch z organizacji. 2 tygodnie jeżdzenia na desce non stop na niesamowitych trasach we Włoszech. Wszędzie gra świetna muzyka, wieczorami kluby. Marzenie!
Był to jeden z najlepiej spędzonych urlopów w moim życiu. Podoba mi się takie rozwiązanie płace i wymagam, wszystko mam zorganizowane, wyjeżdzam i odpoczywam niczym się nie martwię, czy gdzie kupić wejściówki, jak się dostać, wrócić. O to chodzi urlop to ma być odpoczynek, a nie kolejny powód do nerwów.
-
gohusia
A co myślisz o obozach dla dzieci w wieku 5-7 lat? ja mojego pięciolatka bym nie puściła ale jak będzie miał już 7lat... obóz niedaleko czemu nie. Widziałam fajną ofertę w biurze usług turystycznych że można nawet z dzieckiem jechać na ten pierwszy wyjazdbettti86 pisze:zależy w jakim wieku masz dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci, ale ja jak będę już w ogóle miała jakieś małe skrzaty to chce je zabrać do Dineylandu sama zawsze jako dziecko marzyłam o takiej wycieczce, więc w zasadzie mam nadzieje, ze one będą równie zadowolone jak ja...hehe dorosła babka, a Disneyland jej się marzy
Ja polecam wypad promem, kiedys strasznie się bałam, a ostatnio wybralam się do Skandynawii i było świetnie, miła obsługa, na promie impreza, dużo młodych ludzi i dobre jedzonko. Przynajmniej na Unity Line. Teraz może spróbuję przełamać lęk przed lataniem 
Zależy też jakim budżetem się dysponuje, wyjazd do disneylandu, generuę wiecej kosztów niż np. taki wyjazd z BUT-em. A dwa to pytanie czy rodzice chćą odpocżąć na wyjeździe? 
Jeżeli rodzice chcą odpocząć, wyjazd do Disneylandu zdecydowanie odpada 
Esiak pisze:Ja polecam wypad promem, kiedys strasznie się bałam, a ostatnio wybralam się do Skandynawii i było świetnie, miła obsługa, na promie impreza, dużo młodych ludzi i dobre jedzonko. Przynajmniej na Unity Line. Teraz może spróbuję przełamać lęk przed lataniem
mnie akurat ten rodzaj transportu średnio odpowiada, bo mam chorobę morską, więc nie za bardzo, ale kiedyś na pewno wybiorę się do Skandynawii samolotem, najlepiej do Kopenhagi
Jeżeli komfortowe podróżowanie, to nie można zapominać o dobrym przewodniku turystycznym. Zawsze przed większym wyjazdem zaglądam do tego sklepu SPAM i kupuję coś godnego uwagi, a trzeba przyznać, że mają niezły wybór. Na przewodniki Lonely Planet jeszcze nigdy się nie przejechałam. Mając taką pomoc przy sobie można zwiedzić wiele ciekawych miejsc, o których normalnie nie mielibyśmy zielonego pojęcia.
Ostatnio zmieniony pt lip 26, 2013 10:28 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam
-
eDom
Podróżowanie na własną rękę na pewno jest tańsze, niż wykupienie wycieczki w biurze podróży. My również polecamy wyjazd do Skandynawii. Za równo wycieczkę promem, jak i podróż samolotem. Szwecja, Finlandia, Norwegia i Dania są bardzo bogate w atrakcje turystyczne, można tam zwiedzać zabytkowe, piękne miasta i cieszyć się przyrodą.
Akurat proponujesz najdroższe państwa, Skandynawia jest droga dla Kowalskiego.
I dla tego że dla Kowalskiego jest drogo zaproponowałam klub Rici. Niby drogie wejście ale za to potem mamy wyjątkowy wybór z wielu biur podróży w dużych zniżkach nie tylko dla siebie ale i rodziny. Korzystając z ich ofert przez lata zaoszczędzimy sporo kasy, a polecając klub znajomym jeszcze zarobimy. Oczywiście każdy zrobi jak uważa i nie musi w ogóle z tego korzystać ale jeżeli jeżdzimy co roku to warto się zastanowić.
praca dodatkowa, zawsze nowości - www.sukceszloupre.pl/Janusz
Wydaje mi się, że nikt w dzisiejszych czasach nie zapewni nam bezpieczeństwa w podróżowaniu... takie czasy niestety.
Najlepsze miejsce na wakacje, to rejony Polski zalesione, jeziora oraz cisza i spokój. Czyli po prostu wczasy na Kaszubach! 
Dlatego ja już czasami wolę sama zaplanować sobie wyjazd niż jechać z biurem - tyle się słyszy o bankructwach , że czasami lepiej zarezerwować noclegi na własną rękę.
Ja ostatnio spędziłam kilka dni w Promenadzie nad Zalewem Zegrzyńskim. Są tam oferty noclegów w niedużych cenach: SPAM Miejsce bardzo fajne - idealne dla wszystkich którzy chcą odpocząć od zgiełku wielkiego miasta. Dojazd bardzo dobry - zaledwie 30 km od Warszawy.
Moim zdaniem w Polsce również można fajnie wypocząć
Nie trzeba wybierać dalekich kierunków,.
Ja ostatnio spędziłam kilka dni w Promenadzie nad Zalewem Zegrzyńskim. Są tam oferty noclegów w niedużych cenach: SPAM Miejsce bardzo fajne - idealne dla wszystkich którzy chcą odpocząć od zgiełku wielkiego miasta. Dojazd bardzo dobry - zaledwie 30 km od Warszawy.
Moim zdaniem w Polsce również można fajnie wypocząć
Ostatnio zmieniony śr maja 22, 2013 9:56 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Myślę, że aktualnie warto rozejrzeć się za tanimi połączeniami lotniczymi. W sieci jest kilka całkiem fajnych wyszukiwarek, które tę sprawę ułatwiają i sama często z nich korzystam.
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
Z uwagi na to, że jestem z mężem bardzo zapracowana zwykle jeździmy na krótkie wypady (np weekend w hotelu w Warszawie[ bądź Wrocławiu). Na tygodniu prowadzimy własna działalność więc zwykle intensywnie pracujemy.
Ostatnio zmieniony pn lip 15, 2013 12:45 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: mowa o tanim i bezpiecznym podróżnowaniu, a nie SPAMowaniu hotelami
Powód: mowa o tanim i bezpiecznym podróżnowaniu, a nie SPAMowaniu hotelami
-
eDom
Bezpieczeństwo to w podróży tak naprawdę najważniejsza kwestia, bo nic tak nie psuje przyjemności z urlopu, jak kłopoty podczas wyjazdu. Dlatego najlepiej korzystać ze sprawdzonych i wiarygodnych ofert:)