Wakacje na Mazurach
-
dominika10
- Extra Kobietka
Wakacje na Mazurach
Cześć. Za niedługo jadę z pracy na szkolenie do gościniec wierzbowianka na Mazury, świetnie miejsce, widziałam wiele atrakcji w ich ofercie oraz dużo miejsc do zwiedzenia. Może ktoś tam również był i może powiedzieć coś więcej o nich?
Re: Wakacje na Mazurach
Byłem tam ostatnio z rodziną - wynajmowaliśmy tamtejszy dom na czas urlopu.
Tereny Jeziora Wierzbowskiego to naprawdę piękna okolica, szczególnie jeśli ktoś lubi klimatyczne krajobrazy i obcowanie z naturą. Zdjęcia nie oddają piękna tych widoków, możesz mi wierzyć. Jeśli więc chodzi o mnie, to do Gościńca Wierzbowianki z pewnością wybiorę się znów.
Tereny Jeziora Wierzbowskiego to naprawdę piękna okolica, szczególnie jeśli ktoś lubi klimatyczne krajobrazy i obcowanie z naturą. Zdjęcia nie oddają piękna tych widoków, możesz mi wierzyć. Jeśli więc chodzi o mnie, to do Gościńca Wierzbowianki z pewnością wybiorę się znów.
-
ryszard333w2e
- Jestem tu nowa :)
Na mazurach wakacje zawsze są rewelacyjne. Sam byłem raz na wakacjach i było rewelacyjnie.
https://www.tarnowskiegory.info/
wydaje się ciekawe
A ja planuję już lato 2022, jakie kierunki polecacie? Chcę zarezerwować wyjazd już teraz, bo Itaka do 11 stycznia ma gwarancję niezmienności cen gratis.
Wiele miejsc, gdzie organizowane są noclegi na Mazurach funkcjonuje obecnie na takiej zasadzie, że pojawiają się tam atrakcje, które pozwalają na udany pobyt dla najmłodszych. Dlatego warto sprawdzić jak to wygląda, co będzie przez konkretny ośrodek oferowane, by ten wypoczynek z dziećmi był udany. starejablonki.pl.