Wakacje na Mazurach

Gdzie pojechać na urlop? Co ciekawego zobaczyć? Gdzie miło wypocząć? Takie tematu znajdziemy w tym dziale.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

Wakacje na Mazurach

Post autor: dominika10 »

Cześć. Za niedługo jadę z pracy na szkolenie do gościniec wierzbowianka na Mazury, świetnie miejsce, widziałam wiele atrakcji w ich ofercie oraz dużo miejsc do zwiedzenia. Może ktoś tam również był i może powiedzieć coś więcej o nich?
lucas33
Miła Kobietka

Re: Wakacje na Mazurach

Post autor: lucas33 »

Byłem tam ostatnio z rodziną - wynajmowaliśmy tamtejszy dom na czas urlopu.
Tereny Jeziora Wierzbowskiego to naprawdę piękna okolica, szczególnie jeśli ktoś lubi klimatyczne krajobrazy i obcowanie z naturą. Zdjęcia nie oddają piękna tych widoków, możesz mi wierzyć. Jeśli więc chodzi o mnie, to do Gościńca Wierzbowianki z pewnością wybiorę się znów.
ryszard333w2e
Jestem tu nowa :)

Post autor: ryszard333w2e »

Na mazurach wakacje zawsze są rewelacyjne. Sam byłem raz na wakacjach i było rewelacyjnie.
https://www.tarnowskiegory.info/
Darooo454
Jestem tu nowa :)

Post autor: Darooo454 »

wydaje się ciekawe
paatka23
Fajna Kobietka

Post autor: paatka23 »

A ja planuję już lato 2022, jakie kierunki polecacie? Chcę zarezerwować wyjazd już teraz, bo Itaka do 11 stycznia ma gwarancję niezmienności cen gratis.
Baj
Miła Kobietka

Post autor: Baj »

Wiele miejsc, gdzie organizowane są noclegi na Mazurach funkcjonuje obecnie na takiej zasadzie, że pojawiają się tam atrakcje, które pozwalają na udany pobyt dla najmłodszych. Dlatego warto sprawdzić jak to wygląda, co będzie przez konkretny ośrodek oferowane, by ten wypoczynek z dziećmi był udany. starejablonki.pl.
ODPOWIEDZ