Tanie ciuszki dla dzieci

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
kasiaskrzyp
Jestem tu nowa :)

Tanie ciuszki dla dzieci

Post autor: kasiaskrzyp »

Witam,

Często robię zakupy przez internet. Parę miesięcy temu natknęłam się na fajny sklep http://www.wmb24.pl/-k322.html, gdzie bluzeczki dziecięce są za 5 zł. Odzież jest bardzo dobra gatunkowo i jak na razie nie zdarzyło mi się, abym musiała coś zwracać bądź reklamować. Zamówiony towar dociera bardzo szybko (zazwyczaj wybieram przesyłkę za pobraniem). Rewelacja... POLECAM!!!
Zorka

Re: Tanie ciuszki dla dzieci

Post autor: Zorka »

Zaeby było tanio, kupuję w second handach - zawsze udaje mi się coś fajnego wyszperać, podglądam też ogłoszenia z ciuszkami dla dzieci - tam mamy sprzedają ubranka, z których wyrosły ich pociechy - bardzo fajny pomysł na skompletowanie wyprawki.
Dorota67
Miła Kobietka

Post autor: Dorota67 »

ja znam tani sklep z ciuszkami dla bobasów: http://for-kids.com.pl/ proszę bardzo;)
roxxy681
Miła Kobietka

Post autor: roxxy681 »

A ja zauważyłam, że wiele babek na różnych forach sprzedaje ciuszki po swoich dzieciakach za grosze, a czasami oddaje nawet za darmo. Całkiem fajna sprawa, biorąc pod uwagę, że maluchy wyrastają z ubrań w tempie ekspresowym.
Awatar użytkownika
bikini
Fajna Kobietka

Post autor: bikini »

Zgadzam się z Roxy. Można coś takiego zaobserwować też na Allegro, czy darmowych ogłoszeniach. Bardzo fajna sprawa. Po co przepłacać, gdy to tylko ciuszki na chwilę.
Gabriell

Post autor: Gabriell »

Zorka pisze:Zaeby było tanio, kupuję w second handach - zawsze udaje mi się coś fajnego wyszperać, podglądam też ogłoszenia z ciuszkami dla dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci - tam mamy sprzedają ubranka, z których wyrosły ich pociechy - bardzo fajny pomysł na skompletowanie wyprawki.
Nie wiem czy warto kupować delikatnym dzieciom odzież w takich miejscach. Nie daj Boże dziecko złapie jakąś alergię lub infekcję i będą kłopoty..
Amaretto

Post autor: Amaretto »

Gdy kupuję ubrania dla swoich dzieci liczy się dla mnie przede wszystkim jakość ;) Lubię dobrze wykonane, wygodne ubranka, moje dzieciaczki lepiej się w takich czują. Mogę ze swojej strony polecić sklep : http://blumore.pl/ Teraz akurat weszła u nich nowa kolekcja komunijna.
madralinska

Post autor: madralinska »

zaglądajcie też na tablica.pl dam nawet za darmo można coś znaleźć :)
koncerty wrocław, napewno coś dla siebie znajdziecie :) !
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

kupowałam za grosze w lumpeksach albo na allegro, ciuszki często nowe lub jak nowe :)
Basia1994

Post autor: Basia1994 »

zapraszam was do mojego sklepu, znajdziecie w nim ubranka na 5-10-15 latków ;)

Dla forumowiczek specjalne rabaty ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zorka

Post autor: Zorka »

Gabriell pisze:
Zorka pisze:Zaeby było tanio, kupuję w second handach - zawsze udaje mi się coś fajnego wyszperać, podglądam też ogłoszenia z ciuszkami dla dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci - tam mamy sprzedają ubranka, z których wyrosły ich pociechy - bardzo fajny pomysł na skompletowanie wyprawki.
Nie wiem czy warto kupować delikatnym dzieciom odzież w takich miejscach. Nie daj Boże dziecko złapie jakąś alergię lub infekcję i będą kłopoty..

Przecież te ubranka przed pierwszym użyciem się pierze, poza tym są pozbawione już wszelkich barwników któe stosuje się podczas produkcji, bo prane były nie raz.
karmazynn
Miła Kobietka

Post autor: karmazynn »

Wiesz, generalnie jeśli chcesz kupić np. takie ubranka dziecięce to powinno się je kupować tylko nowe. Nie wolno ubranek dla naszych bobasów kupować używanych... a równie tanio można je zakupić w sklepach np. 5-10-15 czy w smyku ;)
saleka

Post autor: saleka »

Najlepsze ciuszki tylko w lumpie. Nawet nie wiecie, co czasami można znaleźć dla malucha. I to nówki sztuki nie śmigane. Albo na różnych ogłoszeniach na tablicy, gumtree, wymianki między mamami.
A.
TwojaFantazja_com

Post autor: TwojaFantazja_com »

Wymianki między mamami, to super sprawa. Wejdź na tablica.pl i szukaj. Nie mam nic przeciwko używanym ubrankom. Wystarczy je wyprać w proszku dla dzieci i po problemie. Grunt, żeby nie były aż tak zniszczone. Maluchowi nie robi to różnicy, czy nowe, czy używane. A portfel jest jednak nieco grubszy.
www.twojafantazja.com

Profesjonalny internetowy sklep erotyczny. SexShop stacjonarny.
aneta23

Post autor: aneta23 »

Córeczce często zamawiam ubrania ze sprawdzonego sklepu internetowego, gdzie można znaleźć świetne leginsy dziecięce. Mają naprawdę niedrogi asortyment, w wielu kolorach, dlatego zawsze zamawiam po kilka par. A w dodatku są bardzo dobrej jakości. W sklepach w moim mieście większość leginsów jest bardzo słaba jakościowo, szybko się spierają i dziurawią, a z tej strony wciąż wyglądają jak nowe. Zdecydowanie mogę polecić.
Basia1994

Może znajdziecie tańsze ale na pewno w tej cenie nie znajdziecie nic bardziej komfortowego ;)

http://www.sklep-datura.pl/bielizna-dziecieca,k003.html

Obrazek
Ostatnio zmieniony śr cze 19, 2013 10:09 am przez Basia1994, łącznie zmieniany 1 raz.
Dorotka77

Post autor: Dorotka77 »

Moim zdaniem warto pytać się starszych koleżanek o różne ciuszki czy nie zalegają w szafach lub też poszukać rzeczy sprzedawanych za grosze na różnych portalach,nie ma sensu kupować nowych rzeczy :)
dzieci-niemowlat/">kocyki dla dzieci - porady dla wszystkich mam
apollo

Post autor: apollo »

W sieci można trafić dobre okazje, np. na http://www.kolorowemarzenia.pl/ potrafią robić obniżki po -80% na kolekcje solidnych firm. Wiadomo, że tylko trzeba trafić na odpowiednią okazję - to wszystko ;-)
Amaretto

Post autor: Amaretto »

Dziewczyny, ja ubranka dziecięce od pewnego czasu zamawiam w tym sklepie ;) Są tam fajne sportowe ciuszki dla maluchów jak i dla mam ;) Mają bardzo duży wybór ciuszków dobrych marek (na co często zwracam uwagę ponieważ cenię jakość).
Sporo promocji - a osobiście lubię polować na okazje, dorwałam tam na przykład fajne oryginalne adidaski dla córci za niewiele ponad 100 zł ;)
fistaszka
Miła Kobietka

Post autor: fistaszka »

w polo markecie mają teraz na promocji śliczne i tanie czapki dziecięce <3
Basia1994

fistaszka pisze:w polo markecie mają teraz na promocji śliczne i tanie czapki dziecięce <3
Przecież niektóre używane ciuszki są prawie wcale nie znoszone więc nie rozumiem opinii koleżanki że nie powinno się ich kupować w "ciuchach" .
Awatar użytkownika
kusicielka
Extra Kobietka

Post autor: kusicielka »

ja też nie - wyprać w domu i już ;)

Dłuzszy czas po lumpeksach nie chodziłam, za to dopadłam outlet terranovę - urocze sukieneczki i spódniczki po 19,90, a bluzeczki po 9,90, mega szrty dla niunii też za 2 dychy :drinkwine Sobie kupiłam top za 14,90:)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Wiecie, patrząc na ceny iektórych ciuszków, w którym dziecko pochodzi miesiąc..
TO outlety czy też lumpeksy są idealnym rozwiązaniem ;)
Wyprać porządnie i tyle ...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
pomcia

Post autor: pomcia »

Dlatego mam określone granice cenowe - by nie przepłacać.
ODPOWIEDZ