takie zyciowe dylematy
takie zyciowe dylematy
witam mam na imię kasia i piszę z profilu kumpeli. od niedawna odczuwam dziwną chęć poznania chłopaka który będzie na stałe i już na zawsze.. dla mnie jest to całkiem dziwne bo jeszcze nie dawno liczyły się u mnie imprezy alkohol i zarwanie chłopaka dla zakładu ;/ przeraża mnie to trochę ;/ nie chce już szukać kogoś na jeden wieczór . mój problem polega na tym że nie wiem gdzie mogę znaleźć takiego chłopaka ;/ ci z którymi spotykałam się do tej pory to zwykli babiarze z którymi związek na stałe nie ma najmniejszego sensu . Czy to jest jakieś bardzo dziwne ze tak zmienił mi się pogląd na świat i związki ? gdzie szukać ? jaki powinien być ten odpowiedni ? Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi 
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Re: takie zyciowe dylematy
Przyjdzie pora, że poczujesz kto to taki i nie będziesz miała żadnych wątpliwości
nie ma miejsca gdzie mogłabyś iść a tam będzie on na Ciebie czekał. To samo wyjdzie
Amantium irae amoris integratio.
Nie szukaj kogoś na siłę. Prawdziwe uczucie samo do Ciebie przyjdzie.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Owszem, nie szukać to raz, ale dwa .. nie znaczy że masz niepozanwać nowych ludzi..
Okazji jest masa... koncerty,knajpy itp..
Ale popularne też są portale internetowe...
Tylko prosta zasada.. najperw poznać i ewentualnie wtedy nawiazać bliższą wieź
Okazji jest masa... koncerty,knajpy itp..
Ale popularne też są portale internetowe...
Tylko prosta zasada.. najperw poznać i ewentualnie wtedy nawiazać bliższą wieź
.. bo w oczach tkwi siła duszy...