takie zyciowe dylematy

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
beati1212
Jestem tu nowa :)

takie zyciowe dylematy

Post autor: beati1212 »

witam mam na imię kasia i piszę z profilu kumpeli. od niedawna odczuwam dziwną chęć poznania chłopaka który będzie na stałe i już na zawsze.. dla mnie jest to całkiem dziwne bo jeszcze nie dawno liczyły się u mnie imprezy alkohol i zarwanie chłopaka dla zakładu ;/ przeraża mnie to trochę ;/ nie chce już szukać kogoś na jeden wieczór . mój problem polega na tym że nie wiem gdzie mogę znaleźć takiego chłopaka ;/ ci z którymi spotykałam się do tej pory to zwykli babiarze z którymi związek na stałe nie ma najmniejszego sensu . Czy to jest jakieś bardzo dziwne ze tak zmienił mi się pogląd na świat i związki ? gdzie szukać ? jaki powinien być ten odpowiedni ? Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi :)
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Re: takie zyciowe dylematy

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Przyjdzie pora, że poczujesz kto to taki i nie będziesz miała żadnych wątpliwości ;) nie ma miejsca gdzie mogłabyś iść a tam będzie on na Ciebie czekał. To samo wyjdzie
Amantium irae amoris integratio.
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Nie szukaj kogoś na siłę. Prawdziwe uczucie samo do Ciebie przyjdzie.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Owszem, nie szukać to raz, ale dwa .. nie znaczy że masz niepozanwać nowych ludzi..
Okazji jest masa... koncerty,knajpy itp..
Ale popularne też są portale internetowe...
Tylko prosta zasada.. najperw poznać i ewentualnie wtedy nawiazać bliższą wieź ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ODPOWIEDZ