tabletki odchudzajace

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
fifa66
Jestem tu nowa :)

Re: Skuteczność tabletek odchudzających

Post autor: fifa66 »

Przy 14 a vital nie ma skutków ubocznych ponieważ dostarczasz organizmowi wszystkiego co potrzebuję, tyle że ma to o wiele mniej kalorii. Ważne też, ze nie ma efektu jojo. Można robić z tego samodzielne posiłki, na mleku, wodzie... Zależy co kto lubi :)
Lumena

Post autor: Lumena »

Sama borykałam się z problemem nadwagi. Jednak znalazłam w walce z zbędnymi kilogramami prawdziwego "sojusznika". NOPALIN firmy CaliVita to preparat zawierający nopal - roślinę , która zawiera duże ilości witamin, składników mineralnych oraz błonnika. A jak wiadomo błonnik odgrywa bardzo ważną rolę w prawidłowym funkcjonowaniu przewodu pokarmowego. "Zabija" on uczucie głodu, a przy czym jest zdrowy. Dlatego też jest on podstawowym składnikiem każdej diety.
Po zastosowaniu "Nopalinu" miałam mniejszy apetyt, częściej również chodziłam do łazienki (zwiększa on bowiem wypróżnienie), dzięki czemu pozbywałam się trujących toksyn. A co najważniejsze nie byłam ani zmęczona czy senna. Czułam się tak jak zwykle, a kilogramy uciekały. Czyli w sumie czułam się lepiej
Opakowanie zawiera aż 200 tabletek, co pozwala na długotrwałą kurację, a co za tym idzie jest ona skuteczniejsza.
"Nopalin" w przeciwieństwie do innych produktów jest zdrowy dla naszego organizmu, nie wyniszcza go. Ba, on dostarcza mu jeszcze dodatkowych witamin i niezbędnych składników. Także myślę, że już wiecie jak radzić sobie z nadwagą.
Tutaj macie link do sklepu, gdzie ja dokonałam zakupu: http://www.vitero.pl/pl/p/Nopalin-blonnik-200-tabl./132
Lilooo87

Post autor: Lilooo87 »

Miłe moje, z własnego doświadczenia wiem, że żadne tabletki nie są tak skuteczne, jak porządna motywacja. Nie ma sensu truć się pigułkami, które i tak nie zadziałają, a osłabią Wam wątroby. Zamiast siedzieć przed komputerem i szukać złotego środka odchudzającego, proponuje pójść na półgodzinny spacer, albo przejażdżkę rowerową :rower
czarnulaaa036

Post autor: czarnulaaa036 »

A ja wam powiem,że znalazłam tabletki ,które naprawdę działają.Zrzuciłam 12kg i to bez wysiłku i to dosyć szybko ,jestem zadowolona i moge je polecić.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Bea
Miła Kobietka

Post autor: Bea »

czarnulaaa036 pisze:A ja wam powiem,że znalazłam tabletki ,które naprawdę działają.Zrzuciłam 12kg i to bez wysiłku i to dosyć szybko ,jestem zadowolona i moge je polecić.Pozdrawiam.
To polec nam te tabletki. :cooking
LikeAstar

Post autor: LikeAstar »

Ja również chciałam zacząć wpsomagać czymś swoje odchudzanie i zaczęłam stosować Betalip. Nie wiem, czy słyszałyście? najpierw oczywiście dużo o nim poczytałam, bo też nie ufam takim super odchudzającym tabletkom. To jest suplement, który ogranicza wchłanianie tłuszczy i węglowodanów i zawiera naturalny rozpuszczalny błonnik. Jestem dopiero na początku swojej "długiej drogi", do tego staram się dużo ruszać i już czuje poprawę :) Życzę dużo wytrwałości !! :rower
arletka

Post autor: arletka »

Ja ze swojej strony mogę polecić suplement Betalip z naturalnych składników oraz zawierający betagluken na bazie owsa. Bardzo duży plus, że jest w postaci kleiku a nie proszków. Ale moim zdaniem na samym suplemencie nie schudniesz więc warto stosować dietę bądź ćwiczenia.
PoliceStation

Post autor: PoliceStation »

Ja kiedyś jeśli błonnik, to tylko w postaci sypkiej. Potem już zmiana preferencji i zdecydowanie się na spróbowanie suplementów. W takiej formie myślę że łatwiej jest zażywać błonnik, a i bardziej uniwersalny to sposób, gdyż nie tylko o sam błonnik już chodzi, ale również o inne wartościowe składniki, które różnorako działają na organizm.
A co do tabletek, to już w ogóle... na pewno wolę niemal każdą inną formę, niż łykanie proszków.
Lumena

Post autor: Lumena »

Sama borykałam się z problemem nadwagi. Jednak znalazłam w walce z zbędnymi kilogramami prawdziwego "sojusznika". NOPALIN firmy CaliVita to preparat zawierający nopal - roślinę , która zawiera duże ilości witamin, składników mineralnych oraz błonnika. A jak wiadomo błonnik odgrywa bardzo ważną rolę w prawidłowym funkcjonowaniu przewodu pokarmowego. "Zabija" on uczucie głodu, a przy czym jest zdrowy. Dlatego też jest on podstawowym składnikiem każdej diety.
Po zastosowaniu "Nopalinu" miałam mniejszy apetyt, częściej również chodziłam do łazienki (zwiększa on bowiem wypróżnienie), dzięki czemu pozbywałam się trujących toksyn. A co najważniejsze nie byłam ani zmęczona czy senna. Czułam się tak jak zwykle, a kilogramy uciekały. Czyli w sumie czułam się lepiej
Opakowanie zawiera aż 200 tabletek, co pozwala na długotrwałą kurację, a co za tym idzie jest ona skuteczniejsza.
"Nopalin" w przeciwieństwie do innych produktów jest zdrowy dla naszego organizmu, nie wyniszcza go. Ba, on dostarcza mu jeszcze dodatkowych witamin i niezbędnych składników. Także myślę, że już wiecie jak radzić sobie z nadwagą.
.......

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
mastylla
Miła Kobietka

Post autor: mastylla »

Nie bardzo wierzę w jakiekolwiek tabletki wspomagające odchudzanie. Strata pieniędzy. Nie warto zaśmiecać sobie żołądka. Ruch i ograniczenie jedzonka powodują utratę wagi a nie piguły!
http://perelkowy-swiat.ptaknet.pl/ - blog o kosmetykach i nie tylko. Zapraszam.
arletka

Post autor: arletka »

Oczywiście, że ćwiczenia to podstawa ale są osoby tak jak ja. którym ciężko jest zrzucić kilogramy ćwicząc i stosując diety , dlatego warto jest stosować suplement diety jako dodatek. Mnie przekonało właśnie to, że Betalip ma postać kleiku i po wypiciu hamuję apetyt
Persefona

Post autor: Persefona »

Nie ma diet cud ani cudownych tabletek. Suplementy wspomagają cały organizm. w dzisiejszych czasach właściwie nie da się funkcjonować w późniejszych latach życia bez suplementacji. Wszyscy mamy niedobory, które wychodzą dopiero po latach. Z suplementów polecam mg+vit z grupy B, vit C, zieloną herbatę, wapno, kolagen. Można je kupić wszędzie ja polecam lucas24-bez wychodzenia z domu. Odchudzanie jest skuteczne tylko w połączeniu ze zmianami w nawykach żywieniowych oraz ćwiczeniami areobowymi.
Baśka1971
Fajna Kobietka

Post autor: Baśka1971 »

Widziałam na innym forum fajny opis o suplementach, ale bardzo ogólny.
.....
Sama się interesowałam i czasami kupuję, bo wiecie jak to jest. Latka lecą i bioderka rosną. W tej chwili sama nie wiem co stosować, a co nie. Wiele "cudownych" suplementów próbowałam i złotego środka na pewno nie ma. Stosuję dietę i staram się jeść zdrowo. Przynajmniej do tego mam wystarczająco silną wolę.

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
natka1234
Miła Kobietka

Re: Produkty wspomagające

Post autor: natka1234 »

Pamietaj ze tabletki nie zrobia nic za ciebie, dieta i cwiczenia i do tego suplementy to droga do sukcesu. Polecam Ci Novoslim :)
Moda i Uroda- Odkrywaj swoje inspiracje z Stylowi.pl
Bellota

Post autor: Bellota »

Suplementy diety są oczywiście tylko uzupełnieniem treningu i właściwej diety opartej na indeksie glikemicznym oraz liczeniu kalorii.
apollo

Post autor: apollo »

Pisałam na forum, że zaczynam kurację z tabletkami i jestem miło zaskoczona. Jednak na tabletkach faktycznie można schudnąć. Straciłam w sumie 11 kg. Wszystko przy Foreverslim. Nie bardzo miałam czas na ćwiczenia, ale zrezygnowałam z kolacji. Wróciłam do starych ciuchów. Teraz jednak najważniejszy test - czy nie będzie efektu jojo ;/
apollo

To oczywiste, że dieta i ćwiczenia są ważne, ale bez suplementu diety u mnie nic się nie działo. Nie wiem dlaczego wcześniej nic nie mogłam zdziałać - teraz efekty są po prostu widoczne. Tabletki działają, pomagają, ale nie myślcie, że same was odchudzą. Mnie foreverslim przy odchudzaniu rzeczywiście pomogło.
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

moim zdaniem wystarczy obniżyć ilość spożywanych kalorii i pic dużo wody mineralnej, to na prawdę pomaga, a nie trzeba zatruwać organizmu jakimiś tabletkami odchudzającymi nieznanego pochodzenia
apollo

Odchudzałaś się kiedykolwiek? U mnie sama dieta i ćwiczenia nic nie dawały, nawet głodówki. Nawet jeśli traciłam kg to wszystko wracało z nawiązka. Przy foreverslim wagę traciłam wolno, ale ostateczny wynik był satysfakcjonujący, a głównie o to chodziło! Nie było i dalej nie ma efektu jojo.
Bombel17

Post autor: Bombel17 »

Pij czerwoną herbatę w dużych ilościach pomaga :-)
Zaneta19

Post autor: Zaneta19 »

Tutaj macie link do sklepu, gdzie ja dokonałam zakupu: http://www.vitero.pl/pl/p/Nopalin-blonnik-200-tabl./132
Awatar użytkownika
mechaniczka92
Miła Kobietka

Post autor: mechaniczka92 »

U niektórych dieta ani ruch nie działają. 3 lata trenowałam boks 5 razy w tygodniu na pełnej parze, schudłam wtedy 5 kg w tak długi czas. Okazało się, że potrzebuję czegoś innego. Biorę tabletki na tarczycę i w 9 miesięcy schudłam tylko na nich 22 kg. Panicznie boję się utyć znowu bo to co przeżywałam wcześniej było po prostu katorgą... Mówię o ludziach i ich stosunku do mnie. Stosowałam potem CLA z L-Karnityną... Ponieważ przy mojej chorobie występuje brak apetytu brałam tabletki na pusty żołądek. Efekt? Co zjem, to przeleci. Dochowałam się przez nerwy i te wszystkie odchudzania wrzodów żołądka. Mimo wszystko mam zamiar znowu zacząć brać jakieś tabletki. Na razie jestem na "diecie" która opiera się na tym, że w ogóle coś jem (3 - 5 posiłków dziennie), nie mam problemów z podjadaniem (nigdy nie miałam) i biorę tabletki NaturKaps Chrom + B3 ale efektów nie widzę. Do tego regularnie ćwiczę (skakanka, brzuszki, jogging + praca zawodowa przy samochodach). Ludzie twierdzą, że jest okey, ale - w/g nich - ja nigdy efektu nie zobaczę.
Oh, I could write a milion stories,
Tales of love, and hate, and pain,
And my fears would truly frighten,
Any ordinary man...
Aleksandra Samoś

Post autor: Aleksandra Samoś »

Ja testowałam tabletki Forever Slim, na mnie ładnie zadziałały. Schudłam 8 kilogramów w ciągu miesiąca bo tak na samej diecie to ciężko jest.
Do 12 Kilogramów W Miesiąc --> foreverslim.pl
mila1508

tabletki odchudzajace

Post autor: mila1508 »

Czy probowalyscie kiedyś tabletek WHITE LION TEA biała herbata w kapsułkach na odchudzanie ?Chciałabym je zakupić na sprobowanie ponoć efekt jest zadowalające....
AnaStazJa

Re: tabletki odchudzajace

Post autor: AnaStazJa »

Nie korzystam ze wspomagaczy. Jak dla mnie to pic na wodę :P
ODPOWIEDZ