Szukam naprawdę dobrego adwokata
Szukam naprawdę dobrego adwokata
Rozwodzę się i wiem, że sama nie dam rady. Mąż mnie zdradził i nie jestem w stanie mu wybaczyć. Szukam naprawdę dobrego adwokata, który pomoże mi napisać pozew, zebrać wszystkie potrzebne dowody. Nie oczekuje gruszek na wierzbie ale sprawiedliwego wyroku. Kogo polecacie z Gdańska?
-
Arletta Bolesta
- Miła Kobietka
Re: Szukam naprawdę dobrego adwokata
W trakcie rozwodu warto już wziąć pod uwagę kościelny proces o nieważność małżeństwa, aby pomiędzy procesami była spójność, stąd już jego trakcie podejmuję ze Stroną sprawę kościelnego procesu
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny zatwierdzony
mail: [email protected]
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny zatwierdzony
mail: [email protected]
Jak szukacie na prawde dobrego adwokata polecam mecenasa Mariusza Olężałka, znakomity karnista ale i zajmuje się innymi sprawami. Ma Kancelarię w Łodzi i w Warszawie
ja polecam Mecenasa Mariusza Olężałka z Łodzi, doskonaly cierpliwy perfekcyjny
Rozumiem Cię doskonale. Sama jeszcze nie tak dawno byłam dokładnie w tym samym miejscu. Po 14 latach małżeństwa, dwóch dzieciach i wspólnie budowanym domu dowiedziałam się, że mąż ma romans – i to od kilku miesięcy. Czułam się oszukana, zraniona, zagubiona. Wiedziałam, że rozwód to jedyne wyjście, ale kompletnie nie miałam pojęcia, jak się za to zabrać. Bałam się wszystkiego – procedur, konfrontacji w sądzie, walki o dzieci. Nie chciałam wojny, ale nie mogłam też przejść obojętnie obok tego, co mi zrobił.
Zaczęłam szukać pomocy. W poleceniach na grupach trafiłam na MN Legal – Kancelarię Radcy Prawnego Mateusza Nikitiuka. Początkowo byłam sceptyczna, ale po pierwszej rozmowie telefonicznej wiedziałam, że trafiłam pod właściwy adres. Pan Mateusz podszedł do mojej sprawy z ogromną empatią, ale i konkretnym planem działania. Przygotował dla mnie pozew, pomógł mi uporządkować dowody zdrady, zajął się kontaktem z sądem i pełnomocnikiem mojego (wtedy jeszcze) męża. Czułam się zaopiekowana i bezpieczna – pierwszy raz od miesięcy mogłam w końcu spokojnie oddychać.
W trakcie sprawy rozwodowej miałam wiele momentów załamania, ale dzięki profesjonalizmowi kancelarii przeszłam przez to wszystko bez poczucia, że coś zostało zaniedbane. Udało się uzyskać sprawiedliwy wyrok – sąd uwzględnił winę męża, orzekł rozwód i przyznał mi opiekę nad dziećmi. Dziś jestem spokojniejsza, silniejsza i z perspektywy czasu wiem, jak ważne było, by mieć obok siebie właściwego prawnika.
Jeśli więc szukasz kogoś, kto pomoże Ci nie tylko od strony formalnej, ale też zrozumie Cię jako kobietę, matkę i osobę w trudnej sytuacji – szczerze polecam MN Legal. Dla nich każda sprawa to nie tylko paragrafy, ale przede wszystkim człowiek.
Zaczęłam szukać pomocy. W poleceniach na grupach trafiłam na MN Legal – Kancelarię Radcy Prawnego Mateusza Nikitiuka. Początkowo byłam sceptyczna, ale po pierwszej rozmowie telefonicznej wiedziałam, że trafiłam pod właściwy adres. Pan Mateusz podszedł do mojej sprawy z ogromną empatią, ale i konkretnym planem działania. Przygotował dla mnie pozew, pomógł mi uporządkować dowody zdrady, zajął się kontaktem z sądem i pełnomocnikiem mojego (wtedy jeszcze) męża. Czułam się zaopiekowana i bezpieczna – pierwszy raz od miesięcy mogłam w końcu spokojnie oddychać.
W trakcie sprawy rozwodowej miałam wiele momentów załamania, ale dzięki profesjonalizmowi kancelarii przeszłam przez to wszystko bez poczucia, że coś zostało zaniedbane. Udało się uzyskać sprawiedliwy wyrok – sąd uwzględnił winę męża, orzekł rozwód i przyznał mi opiekę nad dziećmi. Dziś jestem spokojniejsza, silniejsza i z perspektywy czasu wiem, jak ważne było, by mieć obok siebie właściwego prawnika.
Jeśli więc szukasz kogoś, kto pomoże Ci nie tylko od strony formalnej, ale też zrozumie Cię jako kobietę, matkę i osobę w trudnej sytuacji – szczerze polecam MN Legal. Dla nich każda sprawa to nie tylko paragrafy, ale przede wszystkim człowiek.