pomysł na zycie...doradźcie kobitki:)

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
myszka12313
Jestem tu nowa :)

pomysł na zycie...doradźcie kobitki:)

Post autor: myszka12313 »

Niedawno skończyłam szkołę mam 20 lat, jestem z małej miejscowości gdzie szanse na znalezienie jakiejkolwiek pracy są znikome. Jestem zdołowana...chciałabym wyjechać do większego miasta, poznać nowych ludzi i wreszcie się usamodzielnić. Wiadomo życie kosztuje a żeby się utrzymać trzeba trochę zarabiać..Chłopak ma dobrą pracę i myślę że byśmy dali radę.Zastanawiam się nad zrobieniem kursu kosmetycznego i szukania pracy w tym zawodzie a w przyszłości otworzyć własny salon. Chcę wreszcie stanąć na nogi i pokazać że na coś mnie stać a nie tylko na to żeby siedzieć w domu z rodzicami i się użalać nad sobą...:) Co o tym myślicie? :?:
perelka780

Re: pomysł na zycie...doradźcie kobitki:)

Post autor: perelka780 »

jasne musisz sprobowac. kto nie ryzykuje ten nie wygrywa.
tusia25

Post autor: tusia25 »

Ryzykuj i próbuj!! Bez tego nic nie osiągniesz... Trzymam kciuki:)
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Ryzyk fizyk. Dobrze, że masz takie podejście. Życzę Ci aby się udało. Powodzenia.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

na Twoim miejscu zaryzykowałabym, tym bardziej, ze nie jesteś sama tylko masz chłopaka, razem będzie Wam na pewno łatwiej wyjechać i się usamodzielnić
dobraprzyjaciolka
Jestem tu nowa :)

za darmo!!

Post autor: dobraprzyjaciolka »

Witam wszystkie kobietki :)
gdy moj dwumiesieczny synek spi ja przegladam fora internetowe w poszukiwaniu fajnych porad.przypadkiem natrafilam na cos bardzo interesujacego.:):)
To link do stronki na ktorej po zarejstrowaniu bedziecie otrzymywac darmowe pudelka z kosmetykami.:
http://shinybox.pl/?ref=5f3f073

ja juz przetestowalam.to sprawdzone zrodlo.my kobiety musimy sobie pomagac :))wiec zrobmy cos dla siebie.
Gdy listonosz przyniosl mi pieknie zapakowane pudelko az sie usmiechnelam -no bo kto nie chce dostac czegos za darmo?:)
polecam
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

wiesz dobraprzyjaciólko czy twoja reklama i darmowe probki ktorymi kitujesz i zapewne naciagasz to nie jest dobry pomysl na zycie . szukasz naiwnych . Nierozumiem czemu zasmiecacie takimi reklamami fora
Martusia20
Miła Kobietka

Post autor: Martusia20 »

byłam na tej stronie i tam było tylko wysyłka za darmo a tak to się płaci :shock:
Gabriell

Post autor: Gabriell »

Najlepiej jest stawiać na własne marzenia i wygrywać. Nikt za Ciebie życia nie przeżyje, dlatego weź się w garść i goń swoje marzenia! :happy
ODPOWIEDZ