Praca
- rutherford.bud
- Jestem tu nowa :)
Re: Praca
Ja pracuję w instytucji finansowej jako sygnalista. Zajmuję się wyłapywaniem wszelkich nieprawidłowości i zgłaszam to dalej. Jest to bardzo fajne zajęcia, ale dość odpowiedzialne. Dużo ułatwia nam specjalny system dla sygnalistów, który niedawno firma wdrożyła.
Dziewczyny, powiedzcie mi czym się warto obecnie zająć? Byłam teraz kilka lat w domu i zajmowałam się dziećmi, chciałabym wrócić do pracy jednak nie jestem już na bieżąco i nie wiem na co jest popyt. Mam trochę czasu i możliwość dokształcenia się, tylko w którym kierunku iść?
pracy-w-walbrzychu-co-musisz-wiedziec-szukajac-pracy/">Rynek pracy w Wałbrzychu – Co musisz wiedzieć szukając pracy?
mam własną firmę, to dla mnie źródło ogromnej satysfakcji ale i stresu, staram się na bieżąco szkolić, ostatnio uczestniczylem w świetnym szkoleniu z educado.pl mają szeroką tematykę, ja akurat uczestniczylam w takim dot nowego ładu
Ja zastanawiam się cały czas nad wyjazdem do pracy za granicę właśnie przeglądam oferty skierowane do kobiet na stronie pracawue.pl i widzę fajne ogłoszenie jako pokojówka w Danii. I o dziwo wymagana jest znajomość angielskiego nie duńskiego
Ile można zarobić nie powiem, bo mi jeszcze podkradniecie hihi
Zależy czy chcesz pracować w domu czy tradycyjnie. Jakie masz wykształcenie, wolisz pracę fizyczną czy umysłową? Możliwości jest sporo.ibernhard pisze:Dziewczyny, powiedzcie mi czym się warto obecnie zająć? Byłam teraz kilka lat w domu i zajmowałam się dziećmi, chciałabym wrócić do pracy jednak nie jestem już na bieżąco i nie wiem na co jest popyt. Mam trochę czasu i możliwość dokształcenia się, tylko w którym kierunku iść?