Szukam gabinetu kosmetyki estetycznej

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Monisia93
Jestem tu nowa :)

Szukam gabinetu kosmetyki estetycznej

Post autor: Monisia93 »

Hej dziewczyny :) Mieszkam w Warszawie i w tych okolicach szukam sprawdzonego i dobrego gabinetu który zajmuje się zabiegami kosmetycznymi. Znacie jakiś? :D
fiona1

Re: Szukam gabinetu kosmetyki estetycznej

Post autor: fiona1 »

Na Wilanowie jest gabinet reklama przejdź się, zobacz jakie mają zabiegi, ja ostatnio byłam na zabiegu wygładzającym skórę pod oczami, po trochę miałam z tym problemy, i wyszłam bardzo zadowolona,skóra gładsza, zabieg był wykonywany z wodą różaną
Ostatnio zmieniony ndz kwie 19, 2015 11:42 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Reklama-spam
Lagenko_pl
Fajna Kobietka

Post autor: Lagenko_pl »

A mozesz podać także cennik jaki tam obowiązuje lub po prostu napisać czy jest drogo? Im więcej szczegółów poznamy na ten temat tym oczywiście lepiej i bezpieczniej.
Saberity

Post autor: Saberity »

Ja polecę gabinet Fleur de Beaute i doktor Samborską. Jest miła, a zabiegi z laserem frakcyjnym dają piorunujące rezultaty. W cenie zabiegu na twarz dodawany jest jeszcze zabieg na powieki i krem. W innych gabinetach te rzeczy są dodatkowo płatne
ODPOWIEDZ