Szukam dobrego fotografa ślubnego z Krakowa

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
karmazynn
Miła Kobietka

Szukam dobrego fotografa ślubnego z Krakowa

Post autor: karmazynn »

Hej
Szukam jakiegoś dobrego fotografa ślubnego z Krakowa. Czy ktoś mógłby mi polecić kogoś sprawdzonego i godnego zaufania?
Awatar użytkownika
tuptek84
Miła Kobietka

Re: Szukam dobrego fotografa ślubnego z Krakowa

Post autor: tuptek84 »

Grzegorz Ciepiel - wpisz w googlach a znajdziesz. Nie jest może z samego Krakowa ale rejonowo na pewno nie odmówi.
karski1
Miła Kobietka

Post autor: karski1 »

Bardzo dobrym i sprawdzonym fotografem z którego usług mieliśmy okazję korzystać jest Pan Piotr Wójcik - spam
Jeśli masz jakieś pytania, napisz. Chętnie odpowiemy, bo współpracowaliśmy z nim :)
Joaśka
Ostatnio zmieniony pt lis 15, 2013 12:24 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
kinga
Jestem tu nowa :)

Post autor: kinga »

proponuje kontakt z Panem Bogdanem Szydłowskim - fotografia Kraków, świetne facet zdjęcia robi, piękna pamiątka
Awatar użytkownika
Yola
Miła Kobietka

Post autor: Yola »

A nie rozważacie fotogrfa spoza Krakowa? Fotografowie sa bardzo mobilni, na pewno dojadą :) Ze Śląska polecam duet Pieczko&Pietras (piękne ich zdjęcia widziałam w necie), a z Wrocławia moim znajomym zdjęcia robił Foto banita - bardzo wyraziste, inne, niż pierwsza propozycja. łatwiej byłoby, gdybyś napisała, jaki styl Wam odpowiada.
apollo

Post autor: apollo »

Możesz spróbować ściągnać MDM Foto z Warszawy. Jeśli mają termin i zamówicie full usługę, to powinni przyjechać. Robią i świetne filmy i zdjęcia. Ta cecha której większości przypadków brakuje, czyli atrakcyjność. Po prostu nie wieje nudą - do filmu wracamy co kilka miesięcy.
mróweczka
Miła Kobietka

Post autor: mróweczka »

ja mam zdjęcia robione przez panią Dominikę Tatoń z infocusmedia :) i bardzo bardzo ładnie wszystko wyszło. Bardzo dobrze nam się współpracowało :)
maciek0zielinski

Post autor: maciek0zielinski »

Tak, Grzegorz Ciepiel to dobry fotograf, też bym go polecił.
Mam straszny ból nóg, co robić?
NataszaN

Post autor: NataszaN »

Ja Ci polecę dobrą firmę :) Sama miałam ślub 3 miesiące temu i jestem zachwycona z efektów pracy mojego fotografa. Zdjęcia są po prostu przepiękne!!! Zwróciłam się do firmy AREM -SPAM i bardzo się z tego powodu cieszę. Porównywałam stawki w Krakowie no i oni byli jedną z tańszych firm. Obawiałam się, że odwalą tzw. "fuszerkę", ale nic takiego nie miało miejsca :) Jeżeli chcecie to mogę pokazać Wam kilka moich zdjęć :)
Ostatnio zmieniony śr wrz 24, 2014 12:57 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
karolka1
Miła Kobietka

Post autor: karolka1 »

My ostatnio jak byliśmy w Mekongu w Karkowie na weselu to znajomej ta się spodobał kamerzysta że od razu zaczeła go na swoje wesele umawiać więc może tak szukać przez imprezy czy znajomych
nikola88

Post autor: nikola88 »

Moja znajoma miała panią Kawulak, zdjęcia wyszły świetne
Używam tylko kosmetyków naturalnych
Toshiba22

Post autor: Toshiba22 »

Ja co prawda miałam ślub w Bielsku, ale wiem, że SPAM działa tez w Krakowie, my byliśmy mega zadowoleni z jego pracy, przemiły człowiek, więc stresu nie było. Kontakt jak najbardziej okej. A fotki, naprawdę przecudne,takie jakby to powiedzieć... z duszą? Zresztą sami możecie zobaczyć jego zdjęcia, ma stronkę w necie.
Ostatnio zmieniony sob mar 12, 2016 10:13 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
frezy do paznokci
ODPOWIEDZ