Szukam dobrego fotografa ślubnego z Krakowa
Szukam dobrego fotografa ślubnego z Krakowa
Hej
Szukam jakiegoś dobrego fotografa ślubnego z Krakowa. Czy ktoś mógłby mi polecić kogoś sprawdzonego i godnego zaufania?
Szukam jakiegoś dobrego fotografa ślubnego z Krakowa. Czy ktoś mógłby mi polecić kogoś sprawdzonego i godnego zaufania?
Re: Szukam dobrego fotografa ślubnego z Krakowa
Grzegorz Ciepiel - wpisz w googlach a znajdziesz. Nie jest może z samego Krakowa ale rejonowo na pewno nie odmówi.
Bardzo dobrym i sprawdzonym fotografem z którego usług mieliśmy okazję korzystać jest Pan Piotr Wójcik - spam
Jeśli masz jakieś pytania, napisz. Chętnie odpowiemy, bo współpracowaliśmy z nim
Joaśka
Jeśli masz jakieś pytania, napisz. Chętnie odpowiemy, bo współpracowaliśmy z nim
Joaśka
Ostatnio zmieniony pt lis 15, 2013 12:24 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
proponuje kontakt z Panem Bogdanem Szydłowskim - fotografia Kraków, świetne facet zdjęcia robi, piękna pamiątka
A nie rozważacie fotogrfa spoza Krakowa? Fotografowie sa bardzo mobilni, na pewno dojadą
Ze Śląska polecam duet Pieczko&Pietras (piękne ich zdjęcia widziałam w necie), a z Wrocławia moim znajomym zdjęcia robił Foto banita - bardzo wyraziste, inne, niż pierwsza propozycja. łatwiej byłoby, gdybyś napisała, jaki styl Wam odpowiada.
-
apollo
Możesz spróbować ściągnać MDM Foto z Warszawy. Jeśli mają termin i zamówicie full usługę, to powinni przyjechać. Robią i świetne filmy i zdjęcia. Ta cecha której większości przypadków brakuje, czyli atrakcyjność. Po prostu nie wieje nudą - do filmu wracamy co kilka miesięcy.
ja mam zdjęcia robione przez panią Dominikę Tatoń z infocusmedia
i bardzo bardzo ładnie wszystko wyszło. Bardzo dobrze nam się współpracowało 
-
maciek0zielinski
- Jestem tu nowa :)
Tak, Grzegorz Ciepiel to dobry fotograf, też bym go polecił.
Mam straszny ból nóg, co robić?
Ja Ci polecę dobrą firmę
Sama miałam ślub 3 miesiące temu i jestem zachwycona z efektów pracy mojego fotografa. Zdjęcia są po prostu przepiękne!!! Zwróciłam się do firmy AREM -SPAM i bardzo się z tego powodu cieszę. Porównywałam stawki w Krakowie no i oni byli jedną z tańszych firm. Obawiałam się, że odwalą tzw. "fuszerkę", ale nic takiego nie miało miejsca
Jeżeli chcecie to mogę pokazać Wam kilka moich zdjęć 
Ostatnio zmieniony śr wrz 24, 2014 12:57 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
My ostatnio jak byliśmy w Mekongu w Karkowie na weselu to znajomej ta się spodobał kamerzysta że od razu zaczeła go na swoje wesele umawiać więc może tak szukać przez imprezy czy znajomych
Moja znajoma miała panią Kawulak, zdjęcia wyszły świetne
Używam tylko kosmetyków naturalnych
Ja co prawda miałam ślub w Bielsku, ale wiem, że SPAM działa tez w Krakowie, my byliśmy mega zadowoleni z jego pracy, przemiły człowiek, więc stresu nie było. Kontakt jak najbardziej okej. A fotki, naprawdę przecudne,takie jakby to powiedzieć... z duszą? Zresztą sami możecie zobaczyć jego zdjęcia, ma stronkę w necie.
Ostatnio zmieniony sob mar 12, 2016 10:13 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
frezy do paznokci