Zakup sukni ślubnej przez internet??
-
MeryJane95
- Jestem tu nowa :)
Zakup sukni ślubnej przez internet??
Mam pytanie czy ktoraś z Was kupawała suknie ślubną na Ebayu??? (chodzi mi o chińskich sprzedawcow).
Ciekawa jestem Waszych opini na ten temat, bo nie zaprzecze ,że bardzo kusi mnie takiego typu zakup.
Suknie prezentowane tam są bardzo piękne, niebanalne i w bardzo okazyjnych cenach.
Czekam na Wasze spostrzeżenia na ten temat, ponieważ myśle, że niejedna z Nas rozważała taką alternatywę ,a zakup sukni to niebanalna sprawa.
Licze na Was dziewczyny!
Ciekawa jestem Waszych opini na ten temat, bo nie zaprzecze ,że bardzo kusi mnie takiego typu zakup.
Suknie prezentowane tam są bardzo piękne, niebanalne i w bardzo okazyjnych cenach.
Czekam na Wasze spostrzeżenia na ten temat, ponieważ myśle, że niejedna z Nas rozważała taką alternatywę ,a zakup sukni to niebanalna sprawa.
Licze na Was dziewczyny!
Re: Zakup sukni ślubnej przez internet_?? Ebay,Allegro.
Wiesz, wg mnie suknia ślubna musi być idealna i idealnie leżeć.
Nie wiem czy wiec warto ryzykować i zamawiac w sieci
Nie wiem czy wiec warto ryzykować i zamawiac w sieci
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja osobiście w sieci bym nie kupiła. Musiałam ją zobaczyć przymierzyć
lepiej przymierzyć, zwłaszcza, że przez internet nie ocenisz jakości wykonania i materiałów
Pamiętaj że suknie możesz też "wypożyczać" jeżeli kierujesz się oszczędnością. Zakup sukni przez neta to pomyłka.
Przedszkole dwujęzyczne Warszawa
Dokładnie, jeżeli zależy Ci na cięciu kosztów to najlepszym rozwiązaniem będzie wypożyczenie. Nie ma co kupować w ciemno. No chyba że najpierw przymierzysz dany model w salonie, a później zamówisz go przez internet 
Najlepsze produkty marki Jaxon na e-rybka.pl 
nie odważyłabym się kupić sukni ślubnej przez internet, moja znajoma tak kupiła i skutek tego był taki że kupowała drugą na szybko w salonie sukien ślubnych,zamiast zaoszczędzić wydała podwójnie bo sukienka którą zamówiła przez internet okazała się niewypałem

Nie polecam bo co innego jest na zdjęciu a co innego wysyłają. Nawet na to nie patrz !!!!!!!!!!
W życiu nie zakupiłabym sukni ślubnej przez internet.
Bez przymiarki i w ogóle? Nie wyobrażam sobie tego.
Co jak co, ale takie rzeczy powinny być sprawdzone, przymierzone, dopasowane żeby nie było później rozczarowania czy jak w przypadku powyżej -kupowania na szybko drugiej. To strata kasy przez głupotę.
Oczywiście są sklepy internetowe, które dają możliwość przymierzenia sukni przed zakupem i wtedy wszystko jest ok., bo jedziesz, przymierzasz i widzisz czy pasuje czy nie. Ale nie znajdziesz tych sklepów na allegro czy na ebayu.
Bez przymiarki i w ogóle? Nie wyobrażam sobie tego.
Co jak co, ale takie rzeczy powinny być sprawdzone, przymierzone, dopasowane żeby nie było później rozczarowania czy jak w przypadku powyżej -kupowania na szybko drugiej. To strata kasy przez głupotę.
Oczywiście są sklepy internetowe, które dają możliwość przymierzenia sukni przed zakupem i wtedy wszystko jest ok., bo jedziesz, przymierzasz i widzisz czy pasuje czy nie. Ale nie znajdziesz tych sklepów na allegro czy na ebayu.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Moja znajoma zamówiła sukienkę na ebayu i się załamała. Jej córcia będzie miała na bal przebierańców 
Re: Zakup sukni ślubnej przez internet??
W lumpeksie ostatnio jedna była. Na wage.
Rehabilitant Legnica
o nieeeee nigdy w życiu... ja muszę poprzymierzać, popatrzeć itd. nie kupiłabym nigdy tak ważnej sukni w ciemno... co jak co ale nie to
auto zastepcze z oc sprawcy
To szczególny dzień, więc powinno się przymierzać, przymierzać i jeszcze raz przymierzać a nie kupować w ciemno.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
To podobno straszne oszustwo przychodzi jakiś chłam a nie sukienka .....
Dajcie spokój - nawet jak przymierzacie w salonie, to trzeba dopasować, bo suknia musi być idealna, a tu nie wiecie nawet, czy długość jest ok.
Dziewczyny jest tyle salonów z sukniami ślubnymi ,że naprawdę nie warto kupować przez internet .Suknia ślubna musi być dopasowana idealnie bo inaczej przez całe wesele będziecie się męczyły!!!!! Jeżeli chcecie troszkę zaoszczędzić to warto wybrać suknie w salonie z poprzedniej kolekcji i na pewno kupicie ją z dużym rabatem ,każdy salon ma swoją krawcową która idealnie dopasuje każdą sukienkę. Ja mogę polecić studio mody "EVITA"
:)
Na pewno nie zdecydowałabym się na zakup sukni ślubnej przez internet. Moim zdaniem należy taką kreację wcześniej przymierzyć.
http://www.abcslubu.pl
-
wełniany-beret
Z Chin zawsze masz ryzyko, że nie będzie wyglaadała jak na foto, albo może być za mała. 
W życiu bym tak nie zrobiła. Szkoda ryzykować. Jeżeli bark funduszu na suknię za kilka tysięcy, to można kupić używaną. Często są na portalach ogłoszeniowych w świetnym stanie za 800 - 1500 zł.
- kolorowe_kredki
- Miła Kobietka
Odradzam, ja wolałabym mieć pewność że jest ona dopasowana,dobrze leży i nie stresować się czy muszę wprowadzać poprawki.
Bałabym się, ślub ma się raz w życiu i trzeba świetnie wyglądać.
A ja moją zamawiałam przez internet.
No ok, ale ja nie miałam jej takiej wprost, bo ja mialam gorset i spódnicę.
Nigdy bym nie dostała takiej w salonie
I było idealnie
No ok, ale ja nie miałam jej takiej wprost, bo ja mialam gorset i spódnicę.
Nigdy bym nie dostała takiej w salonie
I było idealnie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
Małgorzata80
Także bym nie kupiła. Chociaż nigdy nie mów nigdy.
Myślę, że to zależy zawsze w internecie można dokupić dodatki na przykład welon