Szpilki na Giewoncie

Co warto obejrzeć, przeczytać oraz posłuchać? Co możecie polecić? Czyli rozmowy o lekko kulturalnym zabarwieniu.
ODPOWIEDZ
Lily of the Valley

Szpilki na Giewoncie

Post autor: Lily of the Valley »

Lubicie? Oglądacie? Wolałyście serie z Magdą Szejbal czy nie? Co Wam się podoba w tym serialu?

Ja nie oglądam i nie przepadam, za to moja rodzicielka owszem, jara się tym, jak 12- stka pokemonami.
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Re: Szpilki na Giewoncie

Post autor: Masjaa »

hehe ja oglądałam pierwsza seria jak była , może ze 2 odcinki ale nie przypadło mi do gustu, więc nie oglądam i nic nie wiem na ten temat :)
dzo

Post autor: dzo »

ja oglądałam pierwsze dwa sezony :D serial był zajebisty ale potem jakoś tak brakło czasu i przestałam oglądać

a czemu pytasz o odcinki z Magdą Szejbal ?? to ona przestała grać w tym serialu ??
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Bardzo lubię ten serial chociaż dopiero w zeszłym sezonie zaczęłam oglądać.Jest zabawny i jakoś tak ogólnie przypadł mi do gustu.Obojętne mi czy z Magdą czy bez niej.Szkoda tylko że to już ostatni sezon
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Lily of the Valley

Post autor: Lily of the Valley »

Tak, Schejbalowa przestała. Odeszła, bo była w ciąży i poroniłaby przez producentów.
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

Ja uwielbiam ten serial! :-) Ale to chyba w największej mierze z miłości do Zakopanego i polskich Tatr! ;-) Chociaż sam serial jest bardzo zabawny i moim zdaniem taki bardzo ciepły i pozytywny. Dlatego miło mi się to ogląda :-) W sam raz na rozluźnienie ;-) I jakoś bardziej wolałam wersję z Szejbal. Mimo, że nie przepadam za samą aktorką, ale serial z nią miał pewien swój specyficzny "smaczek" ;-) Później zrobiło się trochę nudno i moim zdaniem zbyt naciągane.
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
sovvita
Jestem tu nowa :)

Post autor: sovvita »

ogladałam ten serial z wielką przyjemnością,fajnie napisane dialogi,fajni,młodzi aktorzy.
Cytruskowa
Jestem tu nowa :)

Post autor: Cytruskowa »

Świetne to było, szczególnie na początku :)
Awatar użytkownika
bikini
Fajna Kobietka

Post autor: bikini »

Na początku trochę ten serial oglądałam, ale z czasem stawał się coraz bardziej irytujący, więc w końcu go sobie odpuściłam.
ODPOWIEDZ