Witam.
Mam do was małe pytanie, w kwietniu skończyłam technikum i nie wybieram się na studia. Do kiedy mam ważne ubezpieczenie?
Szkoła a ubezpieczenie
-
gabriela494
- Miła Kobietka
Szkoła a ubezpieczenie
Tylko mnie nazywa kochaniem ,to mój teren pod jego ubraniem.
Re: Szkoła a ubezpieczenie
Hmmm, powinnaś mieć ważne do końca roku szkolnego, tak myśle ale pewnosci nie mam.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Do końca roku szkolnego
kiedy kończysz naukę automatycznie ubezpieczenia nie masz. Gdybyś poszła na studia to dalej byś je miała 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
gabriela494
- Miła Kobietka
No ale legitymację mam podbita do 30 września
Tylko mnie nazywa kochaniem ,to mój teren pod jego ubraniem.
Nie prawda. Ubezpieczenie zawsze jak jest wykupywane szkolne to jest ono wazne do września. Tylko nie do 30 tak jak legitymacja a tak jak rozpoczyna sie rok szkolny. Tak są te grupowe wykupywane. Chociaz ostatnio nie wiem bo moj synek ma ubezpieczenie do mieszkania. Znaczy jak wykupywałam Compensa Rodzina na mieszkanie to ubezpieczeni są tez wszyscy czlonkowie domostwa. Ale moge sie dowiedziec o to ubezpieczenie w sumie.
Dokładnie, okres wakacyjny jest liczony do ubezpieczenia. Miałam wypadek w czasie wakacji po maturze i normalnie ubezpieczenie zostało uznane.