szampony

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
GrazynaK
Jestem tu nowa :)

Re: szampony

Post autor: GrazynaK »

Szampony do wlosow cienkich i pozbawionych puszystosci z fm są swietne. zwłaszcza własnie do włosów cienkich i pozbawionych puszystosci.
Ostatnio zmieniony czw lip 25, 2013 5:05 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: bez nieudanych linków i udanych proszę..
Mizerikordia

Post autor: Mizerikordia »

Aktualnie barwa naturalna szampon piwny
Awatar użytkownika
weronika1983

Post autor: weronika1983 »

ja mam szampony i maski kerastasejest na prawde super czasami warto zapąlcic troche wiecej i miec jakość

Proszę używać opcji img do zamieszczania zdjęć a także o nie spamowanie forum.
http://www.nocanka.pl najlepsze kosmetyki
lexie

Post autor: lexie »

iwciaa pisze:Myślisz, że mi też pomogą te kosmetyki. Ja naprawdę mam bardzo suche włosy i ten nieład jak siano doprowadza mnie do szału. Na połce stało mnóstwo rodzajów z tą róza z Jerycha i jaki mam wybrać? Trochę się boje zmieniać szampon, żebym oprócz siana nie miała też łupieżu.
Najlepiej taki, który jest przeznaczony do takiego sianka:), czyli do włosów suchych.
iwciaa
Fajna Kobietka

Post autor: iwciaa »

Kupiłam sobie szampon i odżywkę Timotei`a z róża z Jerycha i efekt jest rewelacyjny. Na pewno nie dostałam łupieżu, a wlosy są lśniące i nie puszą się tak bardzo. chyba i ja skuszę się na następną buteleczke;-)
iwciaa
Fajna Kobietka

właśnie ja kupiłam szampon Timotei`a do włosów suchych i zniszczonych i mi bardzo odpowiada. Myślę, że pozostanę przy nim, bo moje włosy w końcu odzyskały blask i nie puszą się tak bardzo.
Awatar użytkownika
kobietka77
Fajna Kobietka

Post autor: kobietka77 »

A którego używasz teraz? Tego z awokado?
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Ja polecam wszystko do włosów w Glisskur'a... Naprawdę poprawiaja jakość włosów, a szczególnie odżywki w spreju.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Agdalena

Post autor: Agdalena »

Dla mnie szampon przede wszystkim ma myć włosy i ich nie przesuszać... Szampon nigdy nie jest w stanie poprawić kondycji włosa, ale może jej nie zaszkoić. Ja lubię Pantene :)
If you could only see the beast you've made of me
I held it in but now it seems you've set it running free
Screaming in the dark, I howl when we're apart
Drag my teeth across your chest to taste your beating heart...
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Agdalena jakoś kondycję moich poprawił;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
iwciaa
Fajna Kobietka

Moich tez poprawił po tym Timotei. Stały się miękkie i pięknie lśniące. Muszą być dobrze nawilżone bo nie puszą się tak bardzo.
anielaj

Post autor: anielaj »

Który Timotei? Chętnie też zakupię, żeby moje włosy naprawił.
Czytałam dużo o olejowaniu i maseczkach na włosy, ale nie wiem, czy będę miała zawsze na to czas. :rower
biszka

Post autor: biszka »

Ja szamponów testowałam wiele, ale moje ulubione to marka Biokap! Regularnie używam szamponu regenerującego i go ubóstwiam, natomiast miałam też okazję na wiosnę używać szamponu przeciw wypadaniu włosów i również się sprawdził :) A ten regenerujący w połączeniu z odżywką działa cuda!
biszka

Post autor: biszka »

Ja ostatnimi czasy testuję nowy szampon Biokap do przetłuszczających się włosów i jestem mega zadowolona! Dotychczas myłam włosy codziennie rano, a wieczorem już nie były dość puszyste i świeże. Ten szampon naprawdę ogranicza wydzielanie sebum, bo teraz myję włosy co drugi dzień, co prawda drugiego dnia nie są już tak ładne jak zaraz po myciu, ale to i tak sukces! Mam nadzieję, że jak będę stosować częściej to ten czas się jeszcze wydłuży :)
iwciaa
Fajna Kobietka

Timotei z różą z Jerycha do włosów suchych i zniszczonych. Skład opiera się na naturalnych składnikach i nie ma konserwantów. Mi w każdym razie pomaga ujarzmić moje włosy.
lexie

Ja też bardzo lubię tę serię z Różą, ten kokosowy zapach jest wręcz obłędny:).
darma29

Post autor: darma29 »

Kokos...:-) uwielbiam ten zapach, zwłaszcza odżywki, bo długo utrzymują się na włosach.
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

a ja kupiłam sobie szampon moc siarki na przetłuszczające się i wiecie co... przetłuszczają się po nim jeszcze szybciej niż wcześniej.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
malwina99

Post autor: malwina99 »

ja ostatnio jestem na etapie testowania nowego szamponu Biokapu, do włosów przetłuszczających. Od dawna miałam problem z tłustymi włosami, drogeryjne szampony nie pomagały, postanowiłam spróbować czegoś delikatniejszego i farmaceutka poradził mi ten szampon. Musze powiedzieć, że fajnie odświeża i unosi włosy, mam nadzieję, że po dłuższym używaniu ureguluje mi się wydzielanie sebum tak, żebym mogła myć co 3 dni.
Farba do włosów? Tylko http://www.biokap.pl/
tirnenka5

Post autor: tirnenka5 »

Jak dla mnie najlepsze są np. z Avonu pokrzywowy, oraza z Dove. Muszę często zmieniać szampony jak stosuję długo ten sam to zaczynają się szybciej przetłuszczać i są nieciekawe.
orientalna
Miła Kobietka

Post autor: orientalna »

Mnie pomaga Garnier, bardzo sobie także chwaliłam firmę Matrix. Jest też jeden z szamponów Nivea które lubię, ale tylko na krótką metę. Syoss też był dobry i ten, o którym była mowa ciut wcześniej - Timotei z kwiatem jerycha (choć normalnej serii Timotei nie lubię zbytnio, bo mi wysuszało włosy).
Obrazek
lexie

darma29 pisze:Kokos...:-) uwielbiam ten zapach, zwłaszcza odżywki, bo długo utrzymują się na włosach.
Oj tak:) ja w ogóle strasznie lubię, jak szampon/odżywka zostawia jakiś fajny zapach na włosach.
EPStudio_pl

Post autor: EPStudio_pl »

Ja od jakiegoś czasu używam całej serii szamponów H&S z odżywką i musze przyznać,e znakomicie się sprawdzają i co wazne również ładnie pachną.
Amaretto

Post autor: Amaretto »

Mi ostatnio bardzo do gustu przypadły szampony marki Cece z linii med z jedwabiem - naprawdę bardzo skuteczne ;) Zauważyłam, że w czasie dwóch miesięcy od kiedy ich używam stan moich włosów znacznie się poprawił - są piękne, lejące się i bardziej błyszczące. Co jest dla mnie ważne ponieważ skończyły się problemy z ich rozczesywaniem a z tym miałam największy ambaras.
Awatar użytkownika
VivienneWestwood
Miła Kobietka

Post autor: VivienneWestwood »

Ja uwielbiam szampony Fructis - ładnie pachną i dobrze działają na moje włosy
ODPOWIEDZ