Świece Yankee Candle
-
KruczoCzarna
- Miła Kobietka
Świece Yankee Candle
Słyszałam o nich już masę zachwytów, że pięknie pachną, że są wydajne, że zapachy ciekawe... Tylko drogie trochę
Chciałam kupić na próbę parę wosków, bo kosztują niewiele. Na ile starcza Wam taki wosk? Jakie zapachy na jesień i zimę polecacie? W ogóle któraś miała te świeczki?
- VivienneWestwood
- Miła Kobietka
Re: Świece Yankee Candle
Wosk zależy od tego jak często się używa. Ale pachnie pięknie i na prawdę te świece są warte swojej ceny, ja też "zaryzykowałam" i teraz jak tylko mam pieniądze na zbyciu kupuję nowe 
Moje zdanie na temat świec Yankee Candle jest takie, że cena jest niewspółmierna do jakości, w głowie mi się nie mieści żeby za świecę płacić około 100zł. 100 razy lepszym rozwiązaniem jest zakup kominka i olejków eterycznych, które są o wiele zdrowsze i dobrze wpływają na samopoczucie, są bardziej wydajne i cały dom nimi pachnie:-)
- nikita200wwa
- Jestem tu nowa :)
Kocham Yankee
w tamtym roku podczas świąt odpaliłam Sparkling Cinnamon . Cały dom pachniał,wszyscy się pytali co to za zapach. Spisywali nazwę haha
ten duży słoik ze świecą - starcza na bardzo długo,właściwie to mam jeszcze resztkę
Faktycznie, świece te są nieco zbyt drogie. Olejki działają równie dobrze 
zegarek perfect damski
trochę duszące są te zapachy, jak mam być szczera, za 100 zł to sobie możesz nakupić 10 ładniej pachnących świeczek...
No wlasnietez mi sie wydfaje ze 100 zeta to sporo za swieczke, ale znowu jak czytam te zachwyty to nie wiem sama. Chocby polowe taniej kosztowaly, nie wiem czy bym kupila 
Lubię te świece, choć własnej nigdy nie kupiłam. Raz tylko dostałam w prezencie. Ale rzeczywiście, jak dla mnie to stanowczo za dużo, żeby wydać na zwykłą świeczkę. Ostatnio za to bardzo mnie zainteresowała SPAMNaprawdę one wyglądają niemal jak zwykłe świeczki, a działają dużo, dużo dłużej.
Ostatnio zmieniony czw cze 28, 2018 11:20 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
No tak, te mniejsze są na pewno tańsze, ale są takie mega duże i one kosztują właśnie tyle..
moim zdaniem cena jest nieco wygórowana w stosunku do jakości,..
Moja ukochana świeca kokosowa od Yankee "Coconut Splash" <3 <3 <3
Może i jest droga, ale mam to gdzieś, pachnie wspaniale, a też bez przesady - nie kupujesz świeczki zapachowej co chwilę, dla mnie to nie jest odczuwalny wydatek.
Może i jest droga, ale mam to gdzieś, pachnie wspaniale, a też bez przesady - nie kupujesz świeczki zapachowej co chwilę, dla mnie to nie jest odczuwalny wydatek.
-
orientalna_ola
- Miła Kobietka
Oooo! To brzmi ciekawie! A ile ta świeczka kosztuje - tak z ciekawości?mhysa pisze:Moja ukochana świeca kokosowa od Yankee "Coconut Splash" <3 <3 <3
orientalna_ola pisze:Oooo! To brzmi ciekawie! A ile ta świeczka kosztuje - tak z ciekawości?mhysa pisze:Moja ukochana świeca kokosowa od Yankee "Coconut Splash" <3 <3 <3
Na Notino za dużą świecę płaciłam jakieś niecałe 40 zł, a wersja mini chyba kilkanaście
-
orientalna_ola
- Miła Kobietka
mhysa pisze:orientalna_ola pisze:Oooo! To brzmi ciekawie! A ile ta świeczka kosztuje - tak z ciekawości?mhysa pisze:Moja ukochana świeca kokosowa od Yankee "Coconut Splash" <3 <3 <3
Na Notino za dużą świecę płaciłam jakieś niecałe 40 zł, a wersja mini chyba kilkanaście
Łeee to nie tak źle
Właśnie zamówiłam sobie świąteczną o zapachu jabłka i cynamonu, nie mogę sie doczekać 
-
KalinkaMaja
- Jestem tu nowa :)
moim zdaniem nie są warte swojej ceny, znam dużo tanszych i lepszych
Fakt, Yankee sie ceni, ale zapachy są tego warte w 100% moim zdaniem
Uwielbiam ich zimowe i świąteczne świece.