Stosunek przerywany.

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Lola
Jestem tu nowa :)

Stosunek przerywany.

Post autor: Lola »

Hej. Mam pytanie... Czy stosunek przerywany jest bezpieczny? Czy prędzej czy później i tak można wpaść? :|
Awatar użytkownika
mamajulci
Fajna Kobietka

Re: Stosunek przerywany.

Post autor: mamajulci »

Z pewnościa odpwiedz na to pytanie znajdziesz w wyszukiwarce google:) Stosunek przerywany nie jest bezpieczny.W preejakulacie wydzielanym do pochwy przed głównym wytryskiem znajduje się wystarczająca ilość plemników, aby doszło do zapłodnienia. W takiej sytuacji, nawet jeśli mężczyzna zdąży w porę wycofać członek z pochwy, istnieje możliwość zajścia w ciążę. Ponadto, zawsze warto brać pod uwagę ewentualność, że refleks partnera zawiedzie. Wtedy, szczególnie, jeśli kobieta ma dni płodne, ryzyko zapłodnienia jest ogromne!
Nala

Post autor: Nala »

Witaj.

Zapewniam Cię, że stosunek przerywany nie jest w ogóle bezpieczny. Prędzej czy później można wpaść, zazwyczaj prędzej. Nie polecam :)
reffina

Post autor: reffina »

Stosunek przerywany nigdy nie jest żadną formą zabezpieczenia, to jest loteria - zajdę, nie zajdę, zajdę, nie zajdę... :P
Lola

Post autor: Lola »

Mam jeszcze jedno pytanko... skończylam brać tabletki i miałam krwawienie z odstawienia, a potem po 29 dniach normalna miesiączkę (3.05.)...a 9 i 10.05 kochałam się do końca i mam pytanie czy mogę być w ciąży? Podobno po tabletkach zwiększa się plodność...
Awatar użytkownika
mamajulci
Fajna Kobietka

Post autor: mamajulci »

Na pyatnie czy jstes w ciazy raczej nikt ci nie odpowie zrob test i bedzie wiadomo. Natomiast tabletki ani nie zwiększaja ani nie obinzaja płodnosci u kobiety.
Ania07

Post autor: Ania07 »

Próbowałam kiedyś tej metody i urodził mi się syn ale polecam dla tych co nie lubią gumek zmianę pozycji na 69 w taki sposób żadna nie zajdzie a po dojściu można znowu bawić się do woli. :baby
Otwórz konto a bank zapłaci ci 50 zł.
Kleo

Post autor: Kleo »

Oczywiście, że nie jest bezpieczny!
nina19

Post autor: nina19 »

Dla mnie to żadne zabezpieczenie.
Nie polecam.
Nikczemna

Post autor: Nikczemna »

Nie jest bezpieczny i jak nie chcecie ryzykować to lepiej wróćcie do używania prezerwatyw.
Łatwe i przyjemne wybielanie zębów w domu - sprawdź :)
nina19

Post autor: nina19 »

Albo tabletki antykoncepcyjne ; ) .
ODPOWIEDZ