Stosunek przerywany.
Stosunek przerywany.
Hej. Mam pytanie... Czy stosunek przerywany jest bezpieczny? Czy prędzej czy później i tak można wpaść? 
Re: Stosunek przerywany.
Z pewnościa odpwiedz na to pytanie znajdziesz w wyszukiwarce google:) Stosunek przerywany nie jest bezpieczny.W preejakulacie wydzielanym do pochwy przed głównym wytryskiem znajduje się wystarczająca ilość plemników, aby doszło do zapłodnienia. W takiej sytuacji, nawet jeśli mężczyzna zdąży w porę wycofać członek z pochwy, istnieje możliwość zajścia w ciążę. Ponadto, zawsze warto brać pod uwagę ewentualność, że refleks partnera zawiedzie. Wtedy, szczególnie, jeśli kobieta ma dni płodne, ryzyko zapłodnienia jest ogromne!
-
Nala
Witaj.
Zapewniam Cię, że stosunek przerywany nie jest w ogóle bezpieczny. Prędzej czy później można wpaść, zazwyczaj prędzej. Nie polecam
Zapewniam Cię, że stosunek przerywany nie jest w ogóle bezpieczny. Prędzej czy później można wpaść, zazwyczaj prędzej. Nie polecam
-
reffina
Stosunek przerywany nigdy nie jest żadną formą zabezpieczenia, to jest loteria - zajdę, nie zajdę, zajdę, nie zajdę... 
Mam jeszcze jedno pytanko... skończylam brać tabletki i miałam krwawienie z odstawienia, a potem po 29 dniach normalna miesiączkę (3.05.)...a 9 i 10.05 kochałam się do końca i mam pytanie czy mogę być w ciąży? Podobno po tabletkach zwiększa się plodność...
Na pyatnie czy jstes w ciazy raczej nikt ci nie odpowie zrob test i bedzie wiadomo. Natomiast tabletki ani nie zwiększaja ani nie obinzaja płodnosci u kobiety.
Próbowałam kiedyś tej metody i urodził mi się syn ale polecam dla tych co nie lubią gumek zmianę pozycji na 69 w taki sposób żadna nie zajdzie a po dojściu można znowu bawić się do woli. 
Otwórz konto a bank zapłaci ci 50 zł.
Oczywiście, że nie jest bezpieczny!
Nie jest bezpieczny i jak nie chcecie ryzykować to lepiej wróćcie do używania prezerwatyw.
Łatwe i przyjemne wybielanie zębów w domu - sprawdź