Stosowanie CBD

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Ronumyo
Miła Kobietka

Stosowanie CBD

Post autor: Ronumyo »

Macie jakieś doświadczenia ze stosowaniem olejów konopnych pod kątem problemów z nerwicami? Jakieś metody, dzięki którym będzie można stosowanymi olejami zadbać o uspokojenie organizmu i pokonanie stanów nerwicowych?
Miyakyo
Miła Kobietka

Re: Stosowanie CBD

Post autor: Miyakyo »

Na Facebooku istnieje taka grupa, którą prowadzi Andrzej Andrew - facebook . com/groups/2073520546292917/, która zajmuje się właśnie terapiami konopnymi i można tam ewentualnie liczyć na pomoc. Jak się do nich zgłosisz, powiesz jakie problemy to podpowiedzą jakie oleje stosować i jak dawkować.
dobek
Miła Kobietka

Post autor: dobek »

Wiecie co, powiem Wam tak – w czasie tej nerwicy lękowej dopadły mnie nogi, to było naprawdę nie do wytrzymania! Nie mogłem spać, zrywało mnie w nocy. Próbowałem różnych metod, ale dopiero po wizycie u lekarza psychiatry, dr Kamili Pers-Michalak, dowiedziałem się, że to wszystko przez nerwicę. Wcześniej chodziłem do różnych lekarzy, ale nikt nie potrafił znaleźć przyczyny.

Pani doktor zaleciła mi suplementację kwasem foliowym, olejem Omega-3, picie ziół passiflory, herbaty konopnej wieczorami, a także przemyślenie stosowania oleju CBD. Poczytałem trochę o tym, jak olej CBD pomaga w przypadku nerwicy, lęków i depresji, i postanowiłem spróbować. Udałem się do Konopnej Farmacji w Poznaniu, gdzie pani dobrała mi olej CBD 5% w wersji dekarboksylowanej, ponieważ działa szybciej i skuteczniej.

Po trzech tygodniach stosowania oleju CBD i ziół, zaczęły znikać problemy, a po sześciu miesiącach stosowania tych produktów czuję się dużo lepiej! Naprawdę warto spróbować, bo naturalnie można leczyć nerwicę.

Polecam każdemu, kto zmaga się z nerwicą, lękami czy stresem – olej CBD świetnie pomaga w redukcji lęku, napięcia i poprawia samopoczucie. Połączenie oleju CBD z odpowiednią dietą i ziołami daje naprawdę świetne efekty!
leno1983
Jestem tu nowa :)

Post autor: leno1983 »

Zgadam się w 100%! CBD naprawdę potrafi zrobić różnicę w redukcji lęków, nerwicy i stresu. A w Konopnej Farmacji w Poznaniu mają nie tylko świetny olej CBD, ale także całą masę ziół, suplementów diety, aromatycznych herbat i naturalnych kosmetyków! To naprawdę fajne miejsce, gdzie znajdziesz wszystko, co wspiera zdrowie w naturalny sposób i dopasowane do Ciebie. Jeśli szukasz czegoś, co pomoże w walce ze stresem i poprawi samopoczucie, to zdecydowanie warto zajrzeć! :ok:
ODPOWIEDZ