Anemia
-
oOosylwiaoOo
Re: Anemia
Jak miałam mało żelaza to kupowałam zawsze Falvit, tam są wszystkie witaminki i później moje wyniki badań były prawidłowe:)
To mogę polecić:)
To mogę polecić:)
byłam w aptece i farmaceutka poleciła chelaferr kupiłam jedną paczkę i zoabczę czy będzie ok, ale dziękuję za pomoc
-
Szyszka
Również mam problem z anemią.
Lekarz powiedział, że najzdrowiej będzie jeść buraki oraz pić sok z buraków niż faszerować się tabletkami. Na własnym doświadczeniu na prawdę mogę powiedzieć, że działa.
Lekarz powiedział, że najzdrowiej będzie jeść buraki oraz pić sok z buraków niż faszerować się tabletkami. Na własnym doświadczeniu na prawdę mogę powiedzieć, że działa.
-
pomcia
Dokładnie! A jeśli koniecznie suplementujesz to wybieraj ten łatwiej przyswajalny.
i koniecznie kwas foliowy - ułatwia przyswajanie, albo możesz jeść dużo kiwi 
to w sercu ma tylko nienawiść,
nigdy nie zazna miłości i szczęścia.
nigdy nie zazna miłości i szczęścia.
i pomidorki,fasolke.. zelaza ma troche 
tez mam problem z zelazem dlatego kupilam wode wysokozmineralizowana(np muszynianka) i ja tez polecam
bo zdrowa i ma cenne "witaminki" potrzebne do funkcjonowania organizmu, w porownaniu np do Zywca Zdroj ktory jest jak zwykla kranowka nie zawierajaca w sobie kompletnie nic.
tez mam problem z zelazem dlatego kupilam wode wysokozmineralizowana(np muszynianka) i ja tez polecam
U mnie zawsze pomagało zwiekszenie ilości zjadanej fasoli, buraków i zielonych warzyw. Jedz też natkę pietruszki ma żeleazo i wit. C, która pomaga w jego przysfajaniu.
Fasola, tak, ale też wątróbka i buraki :3 Ja biorę Bodymax i czuję się lepiej, a też miałam słabe wyniki.
miałam pozdrawiam i zapraszam do mnie SPAM
Ostatnio zmieniony pt kwie 11, 2014 11:19 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Tak przy takim problemie dobry jest falvit. plus warzywa z dużą zawartością żelaza:)
Tarot Warszawa dla ciebie