stomatolog

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
paatka23
Fajna Kobietka

stomatolog

Post autor: paatka23 »

Cześć, szukam dobrego stomatologa, ponieważ nie jestem zadowolona z mojego obecnego lekarza. Koleżanka z firmy polecała mi centrum medyczne Corten Medic, mówiąc, że zawsze chodzi tam ze swoimi dziećmi i mężem i leczenie przebiega sprawnie, bezboleśnie i w bardzo miłej atmosferze. Co sądzicie, polecacie?
Awatar użytkownika
lilian.flatley
Jestem tu nowa :)

Re: stomatolog

Post autor: lilian.flatley »

Fluoryzacja zębów jest wskazana zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Zalecane jest, aby u pełnoletnich pacjentów zabieg ten przeprowadzać co najmniej raz na sześć miesięcy, natomiast u dzieci trzy do czterech razy w roku.
fluoryzacja zębów
JoasiaK28

Post autor: JoasiaK28 »

Jestem z Wrocławia i jeśli chodzi o leczenie tutaj to też przerabiałam już kilka miejsc. Obecnie leczę zęby w klinice Unident Union i teraz mogę powiedzieć, że jestem zadowolona. Wizyty są na czas, zawsze w miłej atmosferze, plan leczenia został ustalony już na początku, także jeśli chodzi o koszty to też wiem, czego się spodziewać. Z tego co słyszałam, to przyjeżdżają tutaj ludzie z całej Polski.
OlaMola
Miła Kobietka

Post autor: OlaMola »

Jeśli mamy problem z brakami w uzębieniu, teraz protetyka daje naprawdę duże możliwości. Polecam takie rozwiązanie, jak proteza , tu macie szczegóły https://mcs-przychodnia.pl/clinics/pora ... logicznej/, moja mama od nich ma protezę stałą, wygąda naprawdę elegancko, zęby niczym się nie różnią od naturalnych
BenitaM

Post autor: BenitaM »

Rozumiem, że już miałaś doświadczenia z różnymi placówkami medycznymi we Wrocławiu. W takim przypadku na pewno wiesz, jak ważne jest znalezienie odpowiedniego miejsca, które spełnia Twoje oczekiwania. Wrocław oferuje wiele opcji, zarówno publicznych, jak i prywatnych, w różnych specjalizacjach. Co do gabinetu to zajrzyjcie też tutaj https://wiktoriamed.pl/
marcela
Miła Kobietka

Post autor: marcela »

Ja z rodziną leczymy zęby w scandinavian clinic, u dr Balczyńskiego. Świetny lekarz! Z czystym sumieniem moge polecić każdemu. Pan doktor jest bardzo miły, zawsze uśmiechnięty, każdemu pacjentowi poświeca tyle czasu ile potrzeba, zawsze wszystko dokładnie tłumaczy i co najważniejsze kazda wizyta u niego przebiega zupełnie bezboleśnie. Polecam
marcela
Miła Kobietka

Post autor: marcela »

[quote="paatka23"]Cześć, szukam dobrego stomatologa, ponieważ nie jestem zadowolona z mojego obecnego lekarza. Koleżanka z firmy polecała mi centrum medyczne Corten Medic, mówiąc, że zawsze chodzi tam ze swoimi dziećmi i mężem i leczenie przebiega sprawnie, bezboleśnie i w bardzo miłej atmosferze. Co sądzicie, polecacie?[/quote]

Polecam swietnego chirurga dentystycznego i implantologa, dr Adama Balczyńskiego. Przyjmuje m.in w scandinavian clinic. Swietny lekarz, polecam umowić się na konsultacje i znależć rozwiązanie. A w rekach dr Balczynskiego na pewno mozecie czuć się bezpiecznie.
ODPOWIEDZ