Starania o dzidziusia ;)
Re: Starania o dzidziusia ;)
Za kazde kciuki dziekuje 
Moja sąsiadka stara się o dzidziusia ładnych parę lat. Odwiedziła tysiące lekarzy, znachorów i nic. Współczuję, bo widać że chcą.
Rubus współczuję i trzymam kciuki by się jednak udało
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja też biorę folik już dwa tygodnie
znów jestem gotowa, obawy pozostają lecz trzeba być dobrej myśli
Nie będziemy uprawiać patologii jak to lekarze mówią i nie wyliczam dni płodnych i na nic się nie nastawiam
żadnych testów ciążowych ani mierzenia temperatur he he
Nie będziemy uprawiać patologii jak to lekarze mówią i nie wyliczam dni płodnych i na nic się nie nastawiam
Paolcia, no to powodzenia... ja tam mam apke do liczenia 
Grunt to pozytywne nastawienie 
Powodzenia dla wszystkich starających się
Powodzenia dla wszystkich starających się
Znam taką sytuacje z autopsji w mojej rodzinie. Złości mnie to, że są osoby ja bym powiedziała, że to oszuści, które oferują cudowne środki, zioła, etc. Parą które starają się o dzidziusia zalecałabym najpierw pełną, profesjonalną diagnostykę w ośrodku takim jak CM Macierzyństwo.Kobitka19 pisze:Moja sąsiadka stara się o dzidziusia ładnych parę lat. Odwiedziła tysiące lekarzy, znachorów i nic. Współczuję, bo widać że chcą.
Mnie jutro czeka wizyta, ciekawe co teraz będzie...
Avis daj znać po wizycie. Trzymam kciuki, żeby dobrze było 
Ja od dwóch i pół miesiąca jestem matka , wczoraj śmialiśmy się z mężem i wspominaliśmy nasze starania o bobaska
Mąż się śmieje że wraz z nadejściem wiosny chętnie postarał by się o kolejnego aniołka 
Poród to nic przyjemnego ale za to chwilę po porodzie duma z tego że zostało się matką jest tak wielka że rozpiera serce
I starania są bardzo przyjemne
Trzymam kciuki za wszystkie starające się o dzidziusia forumowiczki 
Gratuluję wszystkim ''świeżym'' mamom i również trzymam kciuki za te, które się starają. 
Poród... Nie wyobrażam sobie tego...
Poród... Nie wyobrażam sobie tego...
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Ja sobie nie wyobrażałam rodzić bez znieczulenia, a jednak tak się stało. Wszystko da się przeżyć, choć do tej pory mnie skręca, gdy widzę w tv scenę porodu...BlackWolf pisze:Poród... Nie wyobrażam sobie tego...
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
No colours anymore, I want them to turn black
Po wizycie jestem bardzo zadowolona
Lekarz powiedział, że wszystkie wyniki w normie, nic złego się nie dzieje. Co prawda leki jeszcze zostały ale po to, żeby wszystko utrzymać w normie.
Avis - to dobre wieści. I właśnie, co z S?
A wiecie, że już nie chce iść na ten zabieg... Lekarz powiedział, że ten zabieg może pomóc, ale nie musi i jeszcze opowiedział mu historię jak dla faceta przypadkiem przy tym zabiegu podwiązali jajowody i troszkę się zraziliśmy. Na razie nie wiem co i jak.
No a jeżeli nie ten zabieg, to jakie szanse ??
A zamiast zabiegu leczenie farmakologiczne nie pomaga??
Mówił, że o 2 procent może poprawić, więc szkoda zachodu chyba... Nie wiem czy na takie żylaki jest leczenie farmakologiczne, raczej nie bo nic lekarz nie wspominał. Mój ginekolog powiedział, że facet może brać raz dziennie kwas foliowy.
Nie tylko kwas foliowy, jest cała masa witamin wspomagających plemniki, itp
Androvit ma dość dobry skład jeśli chodzi o witaminy dla mężczyzn, ale może lekarz zaleci coś innego.
Ja już od jakiegoś czasu staram się o kolejne dziecko i biorę Folik i faktycznie mój ginekolog potwierdził, że mężcyzna też może przyjmować 1 tabletkę kwasu foliowego dziennie dla poprawy jakości nasienia i ruchliwości plemnikow
A poza tym jak podsunęłam meżowi te tabletki to teraz oboje coś dla dobra sprawy solidarnie robimy 
Polecam Wam taką mądrą książkę, w tym temacie, moje odkrycie ostatnio:)
"Nadzieja na nowe życie. Poradnik dla marzących o dziecku".
Taki poradnik, mówiący wiele mądrych rzeczy, odkrywającey co gra w duszy i męczy. A pomagający sobie to poukładać
"Nadzieja na nowe życie. Poradnik dla marzących o dziecku".
Taki poradnik, mówiący wiele mądrych rzeczy, odkrywającey co gra w duszy i męczy. A pomagający sobie to poukładać