Stara miłosc nie rdzewieje !!!!

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
ladyD22
Fajna Kobietka

Stara miłosc nie rdzewieje !!!!

Post autor: ladyD22 »

Witam was kobietki! Od pewnego czasu gryzie mnie pewna sprawa... Jakis czas temu przyjechal do polski moj exs tzn bylismy kiedys razem , on byl moja pierwsza prawdziwa miloscia hehehe mile wspomnienia no ale oco mi chodzi, chodzi oto ze 4 lata temu wyjechal do Anglii kontaktujemy sie non stoip ze soba na skypie czy przez telefon kontakt sie nie urwal traktujemy sie jak brat i siostra ale ja nadal cos do niego czuje mimio ze od 6 lat jestem w zwiazku z facetem :( jak przyjechal widzielismy sie caly jego urlop bylo wporzadku az do jednej nocy... spedzilismy ja ze soba, nie moge zaprzestac otym myslec nawet jak teraz ze soba rozmawiamy to on ciagle wspomina o tym co bylo miedzy nami kiedys a co bylo teraz... Powiedzcie mi dziewczyny czy to mozliwe ze ja nadal mam do niego sentyment? ze moge cos do niego czuc ??
ladyD22
Fajna Kobietka

Re: Stara miłosc nie rdzewieje !!!!

Post autor: ladyD22 »

Przepraszam za bledy w opisie i w tekście ale mam problem z klawiatura !:)
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

wiesz miłosc zdaza sie prawdziwa raz i tej nie zapomina sie . a niekazdy jej doswiadcza
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Musisz sama zapytać swojego serca... Tylko i wyłącznie TY sama wiesz, co do niego czujesz...
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
ODPOWIEDZ