sprzęty do domowej siłowni

Lubisz jeździć konno, szydełkować, a może grasz w piłkę ręczną? Te i inne tematy o naszych zainteresowaniach piszemy właśnie tutaj.
ODPOWIEDZ
Maczek
Miła Kobietka

sprzęty do domowej siłowni

Post autor: Maczek »

Możecie polecić jakąś sensowną opcję jeśli chodzi o sprzęty do domowej siłowni? Zależy mi na jakimś wyposażeniu, które będzie można kupić w dobrej cenie, a jednocześnie będzie miało wielofunkcyjny charakter, bo ogólnie nie mam zbyt dużo miejsca i zależy mi na czymś, co pozwoli wykonywać różne ćwiczenia.
Mata
Miła Kobietka

Re: sprzęty do domowej siłowni

Post autor: Mata »

Oferta sprzętów jakie mają w K-Sport jest na tyle szeroka, że można swoje wyposażenie treningowe z tym przygotować. Kompleksowo sprzęt opisany i pokazany na stronie k-sport. com.pl ale też Mateusz Milczuk na nim trenuje więc można zerknąć jak to wygląda w praktyce w trakcie treningu.
granika
Jestem tu nowa :)

Re: sprzęty do domowej siłowni

Post autor: granika »

Można pomyśleć o takich sprzętach, ale szczuplejszą i bardziej umięśnioną sylwetkę można uzyskać także dzięki specjalnym zabiegom https://magazyndrogeria.pl/sculpting-pr ... ez-silowni. Trzeba przyznać, że jest to bardzo fajny no i praktyczny sposób, prawda? :p
ODPOWIEDZ