sprzęt do siłowni domowej

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
Rabka
Fajna Kobietka

sprzęt do siłowni domowej

Post autor: Rabka »

W końcu mogę wrócić do ćwiczeń, tylko przyszło mi na myśl, aby zrobić mini siłownię w domu. Trochę miejsca mam, kasy też, tylko gdzie i w co zainwestować? Myślicie, że dobrym rozwiązaniem są sprzęty, gdzie można wykonywać kilka różnych ćwiczeń?
Ulanek
Fajna Kobietka

Re: sprzęt do siłowni domowej

Post autor: Ulanek »

W dobrej kasie zrobisz domową siłownię z K-SPORTEM - obecnie dużo promocji na różny sprzęt. Co do samego urządzenia, to taki wyciąg masz za lekko ponad stówkę k-sport. com. pl/product-pol-87-Wyciag-treningowy-atlas-gorny-drazek-do-cwiczen-sufitowy-120KG-KSH013.html, dokupisz ławeczkę i możesz zaczynać przygodę z siłownią.
Hivaa
Fajna Kobietka

Re: sprzęt do siłowni domowej

Post autor: Hivaa »

Przy takim założeniu, to kupuj od razu k-sport . com . pl/product-pol-387-POLPROFESJONALNY-Zestaw-LAWKA-drazek-do-podciagania-RACK-Stojaki-do-cwiczen-KSG013.html. To klasyka na siłowni, w dodatku solidna i faktycznie z porządnej stali. Łatwo się składa i trening praktycznie całego ciała wchodzi jak masło. Mam, więc wiem co mówię.
Bez tytułu.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ