drukarka
-
88Mariolka
- Fajna Kobietka
Re: drukarka
To zalezy czy taka drukarke potrzebujesz do domu czy do firmy i jak duzo bedziesz drukowac. Ja do domu zakupilam drukarke atramentowa canon pixma i jestem bardzo z niej zadowolona.
sama natura 
-
Turboszczotka
- Jestem tu nowa :)
Ja mam laserową, toner kosztuje około 120 zł ( zamiennik) starcza na około 1500 dokumentów... Same oceńcie 
see offer
Zdradzisz model, bo cenowo to wychodzi faktycznie bardzo przystępnie, coś takiego by mi się przydało.
-
BabskieSprawy.pl
- Administrator
Ja mam od lat HP 1102w, regenerowane tonery kupuje po 12zł na Allegro, i też starczają na 1500 albo więcej stron. Kto przebije? 
-
Sylwuśka123
- Miła Kobietka
To zalezy do czego potrzebujemy drukarkę ale to fakt drukarki laserowe drukują najładniej.
fotografia
jakoś zawsze mi się wydawało że te regenrowane są kiepskiej jakości, sporo opcji jest na allegro, a ten model o którym piszesz to też jest mocno popularny jak widzęBabskieSprawy.pl pisze:Ja mam od lat HP 1102w, regenerowane tonery kupuje po 12zł na Allegro, i też starczają na 1500 albo więcej stron. Kto przebije?
Wybierając drukarkę należy kierować się późniejszą eksploatacją, a nie jak większość kupujących ceną zakupu sprzętu. Wybierając między drukarką atramentową, a laserową należy wziąć pod uwagę budżet, jak często będzie się korzystać z drukarki i ile średnio stron miesięcznie będzie się drukować.
Jeśli ilości wydruków są baaardzo małe powinno wybrać się drukarkę laserową. Druk. atramentową powinno się używać minimum raz w tygodniu, drukując 1-2 strony w pełnych kolorach, w innym przypadku tusz będzie zasychał.
Z moich doświadczeń dobre opinie mają mają:
Atramentowe:
Brother DCP-J105
Canon PIXMA iP7250
HP OfficeJet Pro 6230
Laserowe:
HP LaserJet P1102
Brother HL-1110E
Brother HL-1222WE
Pozdrawiam,
Rudy z LINK
Jeśli ilości wydruków są baaardzo małe powinno wybrać się drukarkę laserową. Druk. atramentową powinno się używać minimum raz w tygodniu, drukując 1-2 strony w pełnych kolorach, w innym przypadku tusz będzie zasychał.
Z moich doświadczeń dobre opinie mają mają:
Atramentowe:
Brother DCP-J105
Canon PIXMA iP7250
HP OfficeJet Pro 6230
Laserowe:
HP LaserJet P1102
Brother HL-1110E
Brother HL-1222WE
Pozdrawiam,
Rudy z LINK
Ostatnio zmieniony ndz sty 28, 2018 9:34 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: LINK
Powód: LINK
To jest zależne od tego jak jej chcesz używać ??
-
Czupakabra
Może coś więcej na ten temat? Oczywiście dla wyjaśnienia adekwatnej co do tego kwestii.
Życie pozbawione znaczenia przemyka obok, jak pociąg niezatrzymujący się na stacji
Kupiłam w końcu brothera j105, szkoda, że ten hp p1102 taki drogi teraz, widziałam w jednym sklepie za 800zł! Masakra, dzięki za pomoc, do mojego modelu na szczęście jest sporo zamienników.
Powyższe opcje są jak najbardziej wskazane i trafne. Oczywiście nie zaliczają sie do jedynych, lecz jednych z wielu.
Dżentelmen – to człowiek, który nie rani cudzych uczuć, chyba że umyślnie.
Dobrze, że dzielicie się przemyśleniami w tej sprawie. Potrzebujący na pewno coś wywniskuje z tego tematu.
Ciebie będę kochać zawsze, a ty będziesz zawsze kochał miłość.
Jeżeli drukarke to polecam laserową bo do atramentowych niestety zamienne tusze są drogie.
laserowa to się bardziej chyba taka bez koloru opłaca? Chyba o zamienniki tonerów tez nie trudno, coraz popularniejsze są
-
Amadeusz232
Miałem laserowego samsunga scx 3400, po roku zaczął gnieść papier a po 3 latach rozgrzewany toner śmierdział tak, że ciężko to wytrzymać.
aasapolska.pl
Właśnie o samsungach różne opinie słyszałam i to nie koniecznie dobre, więc chyba w tę markę bym nie chciała iść
Od epsona są dobre drukarki, jak szukacie dobrego ale niedrogiego urządzenia wielofunkcyjnego to według mnie warto sobie sprawdzić od nich sprzęt. W promocji na cashbacku można wyhaczyć jakiś fajny model drukarki w rozsądniej cenie. Urządzenie wielofunkcyjne najlepiej brać takie co skanuje i kopiuje też. Teraz drukarki są super funkcjonalne.
Ja mam drukarkę z epsona, jest ok, drukowanie faktycznie wychodzi tanio i system uzupełniania atramentu jest wygodny.