Sprawdzonie diety!

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
eiger
Jestem tu nowa :)

Re: Sprawdzonie diety!

Post autor: eiger »

głowa do góry wiosna nadchodzi a my w plener, spacery, rower, bieganie i szybko zrzucimy to co nie potrzebne.
Baśka1971
Fajna Kobietka

Post autor: Baśka1971 »

eiger pisze:głowa do góry wiosna nadchodzi a my w plener, spacery, rower, bieganie i szybko zrzucimy to co nie potrzebne.
Też sobie codziennie tak wmawiam. :rower
kaole05

Post autor: kaole05 »

Ja byłam na Dukanie, na diecie kopenhaskiej... nie polecam ani tej, ani tej. Polecam za to dużo ruchu i racjonalną dietę, zobaczycie, że miesiąc i będziecie piękniejsze :)
Baśka1971
Fajna Kobietka

Post autor: Baśka1971 »

Dokładnie. W tym zawiera się cały sekret szczupłej sylwetki i dobrego samopoczucia. "Diety cud" - dla naiwnych moim zdaniem. Za dużo tego przerobiłam. :cooking
MamaAnia
Miła Kobietka

Post autor: MamaAnia »

Ja byłam na diecie Cambridge, już jakiś czas temu. Nie powiem żeby było łatwo bo w żadnej diecie nie jest. Ta dieta ma gotowe produkty i to co ratowało mi życie najbardziej, dietetyczne batoniki :D Dieta jest zbilansowana wiec nie trzeba było łykać nic dodatkowo, przez okres odchudzania włosy paznokcie miałam śliczne :woman: Jestem pół roku po diecie i waga ciągle utrzymuje się na tym samym poziomie, wiadomo są małe wahania ale efektu jojo nie ma na szczęście ;)
ence

Post autor: ence »

przerażają mnie te wszystkie gotowe diety trochę, ruch i sport to po pierwsze, a jak ktoś będzie nie jadł po prostu po nocach i nie jadł śmieciowego żarcia i słodyczy też schudnie. Każdy ma inną tolerancje na pokarmy i diety inny metabolizm i te gotowe diety nie zadziałają na każdego.
jaagnieszka

Post autor: jaagnieszka »

Witajcie, szukając idealnej diety zapędzamy się same w "kozi róg". Dieta, to nie odchudzanie, to zdrowy styl życia, czyli oprócz zdrowego odżywiania należy dbać o ruch i czynny wypoczynek. Zmieniając nawyki żywieniowe musimy być konsekwentne w tym co robimy. Zdrowe odżywianie to nie tortury, to przyjemność. Bądźmy "kosmetyczkami" własnego ciała, bo dla mnie zdrowa żywność jest jak dobry krem czy balsam do ciała.
mila89

Post autor: mila89 »

jaagnieszka pisze:Witajcie, szukając idealnej diety zapędzamy się same w "kozi róg". Dieta, to nie odchudzanie, to zdrowy styl życia, czyli oprócz zdrowego odżywiania należy dbać o ruch i czynny wypoczynek. Zmieniając nawyki żywieniowe musimy być konsekwentne w tym co robimy. Zdrowe odżywianie to nie tortury, to przyjemność. Bądźmy "kosmetyczkami" własnego ciała, bo dla mnie zdrowa żywność jest jak dobry krem czy balsam do ciała.

Dokładnie!!! Ja byłam na większości diet które wymieniłyście i żadnej nie wytrzymywałam a po nich tylko wyglądałam gorzej i miałam fatalne włosy i skórę!!! Poszłam w końcu do dietetyka i ułożył mi normalną dietę zdrową że ciało ładnie wyglądało ja nie chodziłam głodna przepisy były łatwe a ja schudłam pięć kilo.
nina19

Dobra dieta

Post autor: nina19 »

Witam.Chciałabym schudnąć,a najbardziej z brzucha zrzucić.Wiem że sama dieta nie wystarczy i że trzeba też ćwiczyć.Dlatego proszę o jakąś dobrą dietę plus ćwiczenia.Chciałabym wiedzieć co jeść ,ile razy dziennie i w jakich ilościach i godzinach.Może jeszcze do teo jakieś tabletki spalajace czy witaminy,ale nie zbyt droge.Bardzo prosze o radę
kukilka
Fajna Kobietka

Re: Dobra dieta

Post autor: kukilka »

Taki "full serwis" to tylko u specjalistów, którzy cię zmierzą, zważą, zrobią wywiad odnośnie Twojego trybu życia, możliwości itd. Informacji ogólnych znajdziesz w sieci pełno, wystarczy mieć chęci by trochę poszukać i poczytać.
nina19

Dobra dieta. Kto się przyłączy?

Post autor: nina19 »

Hej ; )
Wiem, że jest wiele podobnych pytań, ale jakoś nie mogę odpowiedniej diety dla siebie znaleźć.
Może któraś z was ma jakiś pomysł, lub sprawdzoną dietę?
A może ktoś się przyłączy i razem spróbujemy schudnąć?
Otóż mam 170 cm wzrostu i ważę 66 kg.
Chciałabym dojśc do 60.
Próbowałam na początek diety wzbogaconej w owoce i warzywa, ale jak zawsze nie wytrwałam do końca. Chciałabym , żeby ktoś się przyłączył i żebyśmy mogły się wspierać ; ) .
Agnieszka301

Re: Dobra dieta. Kto się przyłączy?

Post autor: Agnieszka301 »

Ja od jutra zaczynam dietę, kumpela już schudła i jest mega zadowolona, oby mi tez dobrze poszło....... bo już nie mam sił..... kumpela korzystała z diety online.......ja również tam zamówiłam. Wypełniłam ankietke i po neicałym tygodniu dostałam dietke od jutra start.. .trzymaj kciuki:)))) a tutaj można sledzic newsy........

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
dzo

Re: Dobra dieta

Post autor: dzo »

nina19 po co tworzysz dwa wątki o takim samym temacie ??

nie śmieć na forum,
poza tym jest już temat o dietach, łączę tematy
natka1234
Miła Kobietka

Re: diety odchudzajace;)

Post autor: natka1234 »

jakie diety polecacie?
Moda i Uroda- Odkrywaj swoje inspiracje z Stylowi.pl
kaka

Post autor: kaka »

Polecam dietę kapuścianą...
tecra13

Post autor: tecra13 »

malgoska267 pisze:Nie będę oryginalna jak napiszę że odchudzam się od zawsze ;) Diet trochę wypróbowałam, ale chyba w końcu trafiłam na tą właściwą,która działa!!!Zaczynam 4 tydzień i na razie 6 kg mniej :happy .Nie jest to dużo porównując wyniki innych,ale też nie ćwiczę,a powinnam :bicz Nie wiem czy słyszałyście o Konradzie Gacy i jego metodzie.Na tej diecie schudła p.Iwona Pavlović i też poniekąd została ona szerzej rozreklamowana,w każdym razie ja zaczęłam szukać informacji w necie po tym jak zobaczyłam ich w DDTVN.Dietę sobie chwalę,choć nie jest łatwo,ale efekty są widoczne bardzo szybko, a takiej motywacji właśnie potrzebuję. :mrgreen:

Gaca to ten od fat killers z polsatu, co tak mocno ludzi odchudził o tego chodzi? Stosowałaś jego dietę? Jak efekty? Koleżanka mi mówiła dziś, ze napisał książkę o odchudzaniu i tym swoim systemie.
apollo

Post autor: apollo »

Żadna krótkotrwała dieta nie jest dobra - macie zmieniać styl życia, a robić sobie jakąś śmieszną dietę na 3 tygodnie. Przy foreverslim wyeliminowałam trwale jasne pieczywo, kolorowe napoje, słodycze, fast foody. I tak miało sens odchudzanie, bo po wszystkim nie wrócił ani jeden kg. Odchudzanie na zasadzie krótkiej diety to naprawdę bzdura.
mal.jesionowska

Post autor: mal.jesionowska »

Ktoś mógłby polecić dobrą dietę? Chciałabym rozpocząć trening i przydałoby się niestety tez jakąś dietę mieć xd
Zerknij na mój profil Google+
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Jedz mniej a częściej ;)
i pij dużo wody ;)
unikaj tuczących rzeczy ;) słodyczy, alkoholu ;)
wydaje mi się że nie chodzi o dietę a o nawyki żywieniowe ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
apollo

Dokładnie - żadna dieta, która polega na zmianie nawyków na kilka tygodni, nie przyniesie zadowalających efektów. Efekty będą bardzo krótkotrwałe. Jeśli faktycznie chcecie trwale schudnąć, to musicie postawić przede wszystkim na rozsądek w żywieniu, aktywność fizyczną i jakiś dobry wspomagacz. Samo nic się nie zrobi. Oczywiście - trzeba pić dużo wody.
alacarbonara

montignac

Post autor: alacarbonara »

Zdrowa i skuteczna dieta Montignaca - na efekt trzeba trochę poczekać, ale za to jest kompleksowy: uroda, sylwetka i dobre samopoczucie:)
apollo

Pokazywałam już - w sieci macie porównania produktów na odchudzanie, na tej podstawie wybierałam foreverslim. Polecam śledzenie aktualnych rankingów, w ten sposób będziecie mieli pewność co do tego, że produkt nie zszedł na pasy. Sami dokładnie wiecie, jak to wygląda w Polsce.
Madzior

Post autor: Madzior »

Dieta może być sprawdzona, ale pamiętać trzeba, że każdy ma inny organizm i coś co skutkuje w przypadku naszej koleżanki, nie musi być skuteczne w naszym wypadku.
Mariolkaboz
Fajna Kobietka

Post autor: Mariolkaboz »

Sprawdzone diety to kontrowersyjny temat. Spróbujcie sobie np. diety kapuścianej z dodatkiem suplementacji. Zobaczycie jaki przynosi efekt jeśli będzie nie skuteczna to i tak trzeba będzie dołożyć inne elementy takie jak bieganie.
iza16972

Post autor: iza16972 »

Witam. Moim zdaniem najskuteczniejszą dieta odchudzająca jest dieta kopenhaska! Fakt ,że jest ciężka i osoba zainteresowana musi naprawdę się przyłożyć. Ale efekty mogą być naprawdę piorunujące biorąc pod uwagę ,że trwa zaledwie trzynaście dni. Jeśli ktoś jest zainteresowany naprawdę skuteczną dieta polecam poczytać o wyżej wspomnianej diecie na stronie SPAM bądź dowiedzieć się czy w ogóle możesz ją stosować tutaj: SPAM/ Osobiście Naprawdę POLECAM!.
Ostatnio zmieniony wt lut 18, 2014 4:32 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Moja trzynastodniowa droga do raju DIETA KOPENHASKA! http://www.ikopenhaska.pl/ POLECAM!!!
ODPOWIEDZ