Spóźnione wakacje

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Spóźnione wakacje

Post autor: klaudiakkk22 »

Wybieram się na wycieczkę nad polskie morze. Koleżanka poleciła mi biuro podróży konsorcjum.pl. Korzystała z ich usług kilka razy i była bardzo zadowolona. Mieliście już styczność z tym biurem podróży? Polecacie?
Monisia80
Miła Kobietka

Re: Spóźnione wakacje

Post autor: Monisia80 »

Wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach mało kto korzysta z usług biura podróży. Wszystko można bez problemu zarezerwować samemu w lepszych cenach. Ja ostatnie wakacje spędziłam z rodzinką w Ustroniu. Dokładniej zatrzymaliśmy się w willi: grazyna.ustron.pl/pokoje/. Mieliśmy bardzo blisko do tamtejszych atrakcji turystycznych oraz centrum miasta.
Laraka
Miła Kobietka

Post autor: Laraka »

Spokojnie można samemu zarezerwować sobie fajne wczasy. My na wiosnę byliśmy w Hotelu Mrągowo Resort Spa. Spędziliśmy tam uroczy tydzień, wypoczywając, korzystając z masaży, kąpieli w basenach mineralnych, sauny i jacuzzi. Bardzo piękne miejsce, eleganckie pokoje, pełne zaplecze. Cudowny, mazurski krajobraz - idealne miejsce by naładować akumulatory.
wiki0001
Jestem tu nowa :)

Post autor: wiki0001 »

Ja korzystam z biura Konsorcjum.pl co rok. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, pilotów i przewodników. Tego lata wybieram się do Gruzji, za 2500 złotych. Mamy bardzo bogaty program i wiele do zobaczenia. Jestem pewna, że jak za każdym razem, będę bardzo dobrze wspominać ten wyjazd.
Halirala
Miła Kobietka

Post autor: Halirala »

U nas też Konsorcjum.pl, ale wybieramy się w odleglejszy kierunek, mianowicie na Gwadelupę Karaiby Francuskie zachwyciły mnie podczas ostatniej wizyty, także powraca. Nie mogę się doczekać tej egotyki i zwiedzania wyspy na własną rękę samochodem!
ODPOWIEDZ