spóźnia mi się okres
-
zdesperowana18
- Jestem tu nowa :)
spóźnia mi się okres
czesc , mam problem i nie mam z kim o tym porozmawiac. mam 18 lat i ze swoim chlopakiem jestem juz długo. bardzo sie kochamy i planujemy razem przyszlosc. współżyjemy od jakiegos czasu , zawsze sie zabezpieczamy i sprawdzamy wszystko bo wiemy ze dziecko to duza odpowiedzialność . okres powinnam dostać 6 dni temu, spóźnia mi się i panikuje. mój chłopak mowi ze przesadzam i ze mam sie z relaksowac to dostane. ALE NIE DOSTAJE ! gorące kompiele, nospa , ćwiczenia , nic .. jak nie było tak nie ma . do tego bolą mnie strasznie piersi i mam dziwny brzuch. boje się że moge być w ciązy .
-
JestemMartyna
- Miła Kobietka
Re: spóźnia mi się okres
mogę Ci poradzić tylko - zrób test ciążowy 
myślę że przesadzasz, ale..
myślę że przesadzasz, ale..
-
paula
czasami tak też mam. Tylko im bardziej się nakręcam że mogę być w ciąży to bardziej mi się okres spóźnia
ale naprawdę jeśli się zabezpieczacie to wyluzuj (wiem... fajnie się gada
).
- moniczka123
- Jestem tu nowa :)
Możliwe, że przesadzasz, ale mimo wszystko idź do apteki po test dla pewności
jaką macie metodę antykoncepcyjną? Gumka mogła pęknąć, a ostatnio to się dosyć często zdarza. I czy jesteście pewni, że nawet odrobina nasienia nie dostała się do Ciebie?
Póki co, nie martw się na zapas
Takim zamartwianiem się nic nie wskórasz
a teraz szybko biegnij po test
Póki co, nie martw się na zapas
"To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze."
-
paula
takim zamartwianiem się (stresem) jeszcze bardziej opóźniasz okres...moniczka123 pisze:Możliwe, że przesadzasz, ale mimo wszystko idź do apteki po test dla pewnościjaką macie metodę antykoncepcyjną? Gumka mogła pęknąć, a ostatnio to się dosyć często zdarza. I czy jesteście pewni, że nawet odrobina nasienia nie dostała się do Ciebie?
Póki co, nie martw się na zapasTakim zamartwianiem się nic nie wskórasz
a teraz szybko biegnij po test
Zrób test i nie bierz nospy, jak Cię nic nie boli. To nie cukierki.
Bloguję:
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/