pomocy

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Morcik
Jestem tu nowa :)

pomocy

Post autor: Morcik »

Witam, mam dość poważny problem, razem z moim partnerem pojechaliśmy na tydzień do znajomych. Oczywiście z libacjami alkoholowych. Zostałam sama z moim partnerem po wypiciu dużej dawki alkoholu i doszło do stosunku, lecz w trakcie stosunku zachciało nam sie za potrzebą do toalety. Mój partner zwinął kondoma i założył go na nowo ponieważ mieliśmy tylko jedną prezerwatywę, sprawdzalam była założona dobrze, ale jak juz skończyliśmy( najpierw wyjął potem się spuścił na pościel) ale gumki nie było, rano tez jej nie mogliśmy znaleźć, była w mojej pochwie, oczywiście ją wyjął ale dopiero na drugi dzień. To jest pierwsza przygoda. W drugi dzień przeziebilam Sb pęcherz od siedzenia na zimnym w nocy przy ognisku. Na 4 dzienzostalismy sami z moim partnerem ale on przez długie paznokcie podczas masturbowania mnie uszkodził mi błonę, co mnie boli i od czasu do czasu teraz chyba juz nie ale leciała mi krew. Co mogę z tym zrobić, wiem ze to ginekologa ale obecnie jestem tak zapracowana ze nie mam kiedy, jakies propozycje????
Awatar użytkownika
Yen
Jestem tu nowa :)

Re: pomocy

Post autor: Yen »

Kochana, ginekolog jest obowiązkowy! Musisz to sprawdzić. Ta prezerwatywa i rana w środku.. pod paznokciami jest mnóstwo bakterii, nie zależy Ci na tym, żeby być zdrową?
Poza tym, Twoje zapalenie pęcherza może być spowodowane syndromem miesiąca miodowego.
Proponują iść jak najprędzej do ginekologa i zrobić badanie moczu! Bez tłumaczenia się brakiem czasu.
Powodzenia..
ODPOWIEDZ