Spodnie o szerokich nogawkach
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
Spodnie o szerokich nogawkach
Chyba powszechne jest teraz mówienie, że spodnie rurki są dla milenialsów, osób "starszych", a pokolenie Z, młodsi ludzie, noszą spodnie o szerokich nogawkach. Co więcej, młodsi uważają, że Ci starsi niemodni.
Pytanie zatem: jakie Wy wolicie spodnie? Rurki czy raczej proste lub nawet luźne kroje?
Pytanie zatem: jakie Wy wolicie spodnie? Rurki czy raczej proste lub nawet luźne kroje?
Re: Spodnie o szerokich nogawkach
Takie w których jest wygodnie. Czasem o wąskich nogawkach a niekiedy w luźniejszych. Zależy co do czego pasuje i w czym dobrze się wygląda.
-
Milosniczkazakupow
- Fajna Kobietka
Zależy od stylizacji, ale moda ciągle powraca więc chyba już nie ma reguły kto w czym chodzi. Ja kocham obcisłe spodnie jak i obecne MOM czy WIDE LEG.
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
Też uważam, że wszystko jest uzależnione wyłącznie od tego, w czym dobrze się człowiek czuje. Ja mam wrażenie, że w szerszych spodniach tonę 
Ostatnio będąc w sklepie cross jeans przymierzałam dzwony. A dokładnie fason Flare fit model Faye. Charakteryzuje się średnim stanem, dopasowaną górą i rozszerzającą się od wysokości kolan nogawką. Powiem wam , ze nie czułam się w nich zbyt dobrze. Spodnie prezentują się naprawdę nieźle ale ja chyba rzeczywiscie jestem z innej epoki. Lubię rurki i dopóki będę w nich względnie wyglądała to je będe nosiła. Później zawsze pozostają mi mom jeans.
-
KatarzynaM
- Jestem tu nowa :)
Jak byłam młodsza to noszenie szerokich spodni było niemodne, kupowało się rurki i tak miałam zakodowane. Gdy teraz moda wróciła na szerokie spodnie ciężko było mi przekonać się, żeby założyć je. Kupiłam sobie model od Natally Fashion link tu: https://natallyfashion.pl/pl/p/Spodnie- ... czarne/373 i powiem wam, że jestem zachwycona. Jest to alternatywa dla mnie i odskocznia od jeansów.
Panie zdecydowanie lepiej wyglądają w rurkach, chociaż rozumiem, że pewnie szersze spodnie są wygodniejsze
ogólnie ten trend bardzo mi się podoba, ale ja w takich spodniach wyglądam dziwnie. stawiam na klasyczne modele, ale lubię też dresy. ostatnio zamówiłam sobię parę w sklepie luxusowi.pl i muszę przyznać, że są wygodne i dobrze wyglądają.
kompletnie nie podobają mi się takie spodnie... kiedyś dzwony rzeczywiście były modne i fajne ale odkąd znam rurki to jednak one wiodą prym i sprawdzają się super dla niemal każdej figury
https://cardioteam.pl/
-
KatarzynaM
Nie byłam przekonana do szerokich spodni, pamiętam jako dziecko nie lubiłam chodzić w dzwonach i byłam szczęśliwa jak zaczęto chodzić w rurkach. Jednak kupiłam sobie jedną parę szerokich spodni od Natally Fashion (lubię tą stronę kupuję tam sukienki) i powiem wam, że naprawdę fajnie leżą i super się w nich czuję 
- Majeczka090
ostatnio oglądałam sztruksowe szwedy w odcieniu miodowym, ale jakoś dziwnie się w nich czułam. w końcu kupiłam jeansy o prostym kroju w sklepie luxusowi.pl. dobrze zrobiłam, bo się jeszcze załapałam na 20% zniżkę, a w spodniach wyglądam dobrze.