specyfiki X w 1

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
frutka
Jestem tu nowa :)

specyfiki X w 1

Post autor: frutka »

Czołem babeczki!
Powiedzcie mi proszę jak oceniacie kosmetyki inne preparaty z kategorii "X w jednym", czyli wspomagające kilka różnych aspektów naszej urody :woman: ? Zainteresował mnie jeden specyfik, który rzekomo świetnie działa i na skórę, i na włosy, i na paznokcie... No z opisu to bym powiedziała, że trafił mi się ósmy cud świata :roll:
Taki środek/suplement faktycznie może mieć uniwersalne działanie?
frutka

Re: specyfiki X w 1

Post autor: frutka »

frutka pisze:Czołem babeczki!
Powiedzcie mi proszę jak oceniacie kosmetyki inne preparaty z kategorii "X w jednym", czyli wspomagające kilka różnych aspektów naszej urody :woman: ? Zainteresował mnie jeden specyfik, który rzekomo świetnie działa i na skórę, i na włosy, i na paznokcie... No z opisu to bym powiedziała, że trafił mi się ósmy cud świata :roll:
Taki środek/suplement faktycznie może mieć uniwersalne działanie?
EDIT
Żeby nie było, że wymyślam albo pisałam po próżnicy - na taniesuple com/pl/ 4603-solgar-formula-wlosy-skora-paznokcie-120-tabletek-0000006021 znajdziecie pełną specyfikację.
I co, warto wypróbować tego Solgara?
kiniaczek93

Re: specyfiki X w 1

Post autor: kiniaczek93 »

Nie wiem jak to jest z takimi kosmetykami ale ja mam w tym stylu lakier Extend 5w1 który ma funkcje bazy koloru i topu i rzeczywiście z tych funkcji się wywiązuje więc jest to możliwe :)
ODPOWIEDZ