Spadek libido po antykoncepcyjnych

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Zjawkowo
Miła Kobietka

Spadek libido po antykoncepcyjnych

Post autor: Zjawkowo »

Hej! Zauważyłam, że odkąd odstawilam tabletki antykoncepcyjne, spadło mi drastycznie libido. Jestem w związku i nie ukrywam, że zaczyna mnie to martwić. Partner jest wyrozumiały i nie naciska ale ileż można mówić, że dzisiaj znowu nic. Może coś polecić na zwiększenie libido?
PaniIgnacy
Miła Kobietka

Re: Spadek libido po antykoncepcyjnych

Post autor: PaniIgnacy »

Tabletki na potencję bez recepty pojawiają się w potencja-net-pl/vikalis-vx-60 i jest ich faktycznie coraz więcej. Można przeglądać pod kątem dostępnych substancji aktywnych oraz przeznaczenia dla kobiet lub mężczyzn.
Arata
Miła Kobietka

Post autor: Arata »

Oceń na spokojnie tabletki potencja-net-pl/femalegra-100, bez recepty. Do tego substancja aktywna znana na rynku leczenia potencji, przebadana laboratoryjnie, z uzasadnionymi zaletami w badaniach medycznych. Niektórzy podejmują się nawet stosowania takich specyfików u kobiet z zanikiem energii seksualnej.
Snown
Miła Kobietka

Post autor: Snown »

Tabletki dla par potencja-net-pl/lovegra-100mg przywracające radość w życia intymnego. Dla kobiet i dla mężczyzn jednocześnie.
ODPOWIEDZ