Spacerówka od narodzin

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Elza52
Miła Kobietka

Spacerówka od narodzin

Post autor: Elza52 »

Sporo ostatnio słyszę o spacerówkach, w których wozić można nawet noworodki. Które spacerówki dają taką możliwość i czy faktycznie jest to bezpieczne rozwiązanie dla noworodków?
alex1234
Miła Kobietka

Re: Spacerówka od narodzin

Post autor: alex1234 »

Oczywiście, że jest to rozwiązanie bezpieczne dla noworodków, skoro producent to zapewnia. Oczywiście takie maluchy muszą mieć odpowiednią wkładkę do wózka aby tak było. Też będę kupować taki wózek - dokładniej Euro-Cart Flex, który będę mogła zabrać na spacer po każdym terenie.
Elza52
Miła Kobietka

Flex wydaje mi się być zbyt duży jak na moje potrzeby. Jest coś podobnego, ale mniejszego??
alex1234
Miła Kobietka

Post autor: alex1234 »

Tak - Euro-Cart ma podobny, mniejszy wózek - Volt Pro. Sama miałam dylemat, który wybrać.
Elza52
Miła Kobietka

Dzięki. Bałam się trochę że padnie na mnie hejt, ale widzę że trafiłam na osoby, które są rozeznane w temacie :)
wiki855
Miła Kobietka

Post autor: wiki855 »

Anex air x rozkłada się na płasko i można wozić dziecko od maleńkości w nim.
ODPOWIEDZ