Sny

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
barbusia
Miła Kobietka

Sny

Post autor: barbusia »

Hej kobietki,dręczy mnie od rana taka myśl dostałam z rana eska od mojego faceta jak zwykle na powitanie,i tam pisze jakie miał sny ,więc pytam jakie chce się dowiedzieć i nic nie chce zdradzić moge sie domyślać co mu się śniło ,pewnie nie chce powiedzieć bo sądzi że zaczne się obrażać i wymyślać głupoty ,( wkurza mnie że nie znam tego snu ,( myślicie żę przesadzam ?
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Re: Sny

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Może śnił o jakiejś kobiecie i nie chce Cie tym denerwować. Jest masa przypuszczeń ale jak na moje nie masz co się martwić ;)
Amantium irae amoris integratio.
Awatar użytkownika
barbusia
Miła Kobietka

Tylko po co zasiewa we mnie takie ziarenko nie wiem,musze zapytaćjak powróci bo akurat nie ma go i to dłużśzy czas go nie będzie ,( yhyhy .Szkoda że to nie ja byłam w tym śnie,Ale sen to sen nie mamy wpływu za bardzo na to co się śni.Boi się pewnie że zrobie aferke bo słyne właśnie z robienia BURZ W SZKLANCE WODY,bankowo śniła się jakaś panna...Fajnie że jest taki portal gdzie dziewczyny z nawet drobnostką mogą napisać wyżalić się dzięki kobietki .)
Awatar użytkownika
barbusia
Miła Kobietka

Już wiem co to był za sen ,że miał brać kąpiel z kilkoma dziewczynami..moja skromna osoba też tam była..hmhm wiem to tylko sen ale jakoś mało mi z tym przyjemnie ,( że miewa takie sny..
paula

Post autor: paula »

z moim eks też dziennie pisaliśmy sobie co się nam śniło. I czasem to było tak naciągane że aż wiadome że on po prostu ściemniał. Ale nie ważne..
jeśli chodzi o mojego ukochanego to raczej nie pytamy się czy coś nam się śniło, jak już to sami sobie ot tak mówimy że coś tam nam się śniło i to opowiadamy ;)
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Post autor: sylwia1991 »

Moim zdaniem przesadzasz. Sen to sen. Mi sie czasem sni ktos kogo np nie widziala od lat albo kogo nie nawidze. Nawet jesli snila mu sie dziewczyna to on nie jest niczemu winny. Moze poprostu mu glupio, daj sobie spokuj z jego snami.
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

Ej weź przestań, nie się często śnią różni faceci z pracy ale to w związku ze stresem. Ale żeby się obrażać o sny?
Awatar użytkownika
barbusia
Miła Kobietka

Nie obrażam się o sny przecież wiem że to nie jego wina w tym żadna ,tylko ja tak mam poprostu jakoś .) pewnie z zazdrośći wiem to śmieszne zazdrosna o sny ale jednak dzięki kobietki za sprowadzenie mnie na ziemie .) dobrej nocki .)
Awatar użytkownika
barbusia
Miła Kobietka

Hej kobietki,ja znowu o śnie mego mężczyzny mianowicie wczoraj z Nim rozmawiałam (teraz go nie ma jest na wyjezdzie) i oczywiśćie moja ciekawska natura musiała dalej drążyć temat no i dowiedziałam się żę śniły mu się ZNAJOME w tej kąpieli.Oczywiśćie się zaczęłam obrażać stroić fochy.Wiem powiecie że moje zachowanie jest bezsensu,ale dlaczego musi mi się podobać jego sen o znajomych koleżankach ? których delikatnie mówiąć nie toleruje i mnie to wkurza.Ma mnie cieszyć że ma takie sny ? bezsensu.Wiem że nie jest winien temu co ma za sen ,( wiecie ciągle o tym myśle i dochodze do wniosku że ciekawość do niczego dobrego nie prowadzi ,( kiedyś przez ciekawość wpadlam z rowerem w Rów .) ale to inna historia .)
Awatar użytkownika
mandela
Miła Kobietka

Post autor: mandela »

Sny to jeszcze nic takiego. Lepiej nie robić z ich powodu awantur. :) Zresztą, tak z ręką na sercu - czy Tobie nigdy nie zdarzyło się śnić o kimś innym?
https://magiadlaciala.versum.com/services/238217
ODPOWIEDZ