słodycze
Re: słodycze
A ja kocham wszystko, co czekoladowe, za to nie znoszę wszystkiego, co kokosowe. Jeśli chodzi o ciasta, to zdecydowanie wolę kupne, nie przepadam za domowymi wypiekami.
http://signum.healthcare/ - prywatna opieka medyczna
uwielbiam prawie wszystko co nazwane słodyczami mmm.... 
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
-
r****
A dla mnie kupne smakują prawie jednakowo. Lubię domowe wypieki a ze słodkości uwielbiam lody i desery lodowe.oleandra pisze: Jeśli chodzi o ciasta, to zdecydowanie wolę kupne, nie przepadam za domowymi wypiekami.
A ja słodycze sporadycznie, zdarza się owszem że jakiegoś batona w pracy przegryzę
ale wolę jednak słone przekąski.
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
Ja również uwielbiam wszystko co czekoladowe. Ostatnio znalazłam w szafce baryłki z alkoholem. Zjadłam jedną, potem drugą i tak w jedno popołudnie znikły wszystkie. A miałam się odchudzać 
Lubię jeszcze ptasie mleczko chociaż ostatnio dość dawno je jadłam. Na co dzień jem gorzką czekoladę. Dietetycy są zdania,że każdy może sobie pozwolić w chwili słabości na jedną kosteczkę.
Swoją drogą to Wedel obecnie ma ciekawy konkurs. Na stroną trzeba zagłosować na wybrany produkt i można wygrać nagrody. Tablet ( chociaż to akurat jest nierealne) albo też zestaw słodyczy ( to już bardziej , raz udało mi się upolować całkiem spory koszyk ale z tego co pamiętam to akurat inna marka organizowała podobny konkurs).
Lubię jeszcze ptasie mleczko chociaż ostatnio dość dawno je jadłam. Na co dzień jem gorzką czekoladę. Dietetycy są zdania,że każdy może sobie pozwolić w chwili słabości na jedną kosteczkę.
Swoją drogą to Wedel obecnie ma ciekawy konkurs. Na stroną trzeba zagłosować na wybrany produkt i można wygrać nagrody. Tablet ( chociaż to akurat jest nierealne) albo też zestaw słodyczy ( to już bardziej , raz udało mi się upolować całkiem spory koszyk ale z tego co pamiętam to akurat inna marka organizowała podobny konkurs).
-
buziaczek88
- Miła Kobietka
CZEKOLADA CZEKOLADA i jeszcze raz CZEKOLADA:)
Niestety, słodycze to moja wielka słabość. Szczególnie kocham torty bezowe, po prostu niebo w gębie. Za to z takich sklepowych przysmaków najbardziej lubię ptasie mleczko 
To niestety i moja słabość, najbardziej lubię lody z dużą ilością pokrojonych w kostkę owoców, polanych karmelem albo syropem owocowym Paola, nie ma nic lepszego, za to dam się pokroić w plasterki 
Najlepsze słodkości to kremówki domowej roboty (z babcinych przepisów).
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
a ja kocham kawowe cukierki (kawę zresztą też), np. coffee amo, zwłaszcza w wersji cappuccino lub latte… mniam 
czekolada z wedla truskawkowa albo jakaś biała...mniaaaaaaaaaam
Odziez z Anglii, Wloch i Francji
http://www.zeltros.co.uk
http://www.zeltros.co.uk
Też lubię białą czekoladę ale jeszcze bardziej cukierki Michałki.
-
nergalSzatanie
- Jestem tu nowa :)
Ciasta czekoladowe...albo lody czekoladowe z kawałeczkami czekolady....pycha
Ja ostatnio totalnie zakochałam się w nowej czekoladzie Wedla o smaku Karme Love.Jest pyszna.Szkoda tylko,ze można znaleźć jedynie w tych większych supermarketach.Zawsze lubiłam jasne czekolady ale ta moim zdaniem przebija wszystkie.
Jeszcze lubię nowe wedlowskie ptasie mleczko o smaku Frappe. Również w jasnej czekoladzie. W środku delikatne marmurkowe nadzienie o smaku kawy... Na opakowaniu było napisane,że można je mrozić. Spróbowałam jak to będzie smakowało i powiem Wam,że to bardzo dobry pomysł.
Jeszcze lubię nowe wedlowskie ptasie mleczko o smaku Frappe. Również w jasnej czekoladzie. W środku delikatne marmurkowe nadzienie o smaku kawy... Na opakowaniu było napisane,że można je mrozić. Spróbowałam jak to będzie smakowało i powiem Wam,że to bardzo dobry pomysł.
Mi najbardziej smakują wszystkie słodycze z Milki
Są po prostu cudowne, a czekolada to już w ogóle niebo w gębie
Ostatnio znalazłam w biedronce wafelkowe kuleczki polane czekoladą - marki biedronkowej, ale są przepyszne.
http://www.favore.pl/166300_wymierzone- ... askie.html
Uwielbiam czekolady z orzechami,
wafelki kakaowe i michałki. To taka moja pierwsza trójka
wafelki kakaowe i michałki. To taka moja pierwsza trójka
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

-
ksiezycowa
Michałki są pyszne:)lubię też Kinder Bueno zwłaszcza białe:)
Michałki tak ale najbardziej białe lubięksiezycowa pisze:Michałki są pyszne:)lubię też Kinder Bueno zwłaszcza białe:)
Najlepsze słodycze są domowe oraz czekoladajulaa pisze:jakie według was najlepsze?
Analizy statystyczne badań ankietowych http://ankieta.org/
-
WeraZamorska
Nutella z wafelkami
Najlepsza wypożyczalnia samochodów luksusowych w Warszawie, Wrocławiu i Krakowie - http://goodfellas-cars.pl/.
-
LauraStanewicz
Zdecydowanie Kasztanki:)
Ogromny wybór markowych okularów przeciwsłonecznych - http://eyemasters.pl/pl/Home.
Z kupnych? Czekolada mleczna i z całymi orzechami <3 ale i tak ze wszystkim, szczególnie ostatnio wygrywa Wedlowskie Ptasie Mleczko, waniliowe, czyli to w czerwonym opakowaniu, uwielbiam je. 
- kolorowe_kredki
- Miła Kobietka
Czekolada mleczna z bakaliami oraz snickers 
Czekolada truskawkowa z Wedla - najlepsza na świecie 
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
Również lubię ich truskawkową chociaż w ostatnim czasie bardziej smakują mi czekolady z większą zawartościa kakao. Świetna jest czekolada mleczna Wedla chociaz również posmakowała mi w osatnim czasie ich czekolada z nadzieniem kokosowym w gorzkiej polewie. Nie przepadam za czekoladą gorzką ale w tej wersji świetnie się sprawdza bo przełamuje ją słodkie nadzienie kokosowe.
Moje dzieciaki natomiast uwielbiają czekotubki. Niemniej staram się je troche ograniczać w tej kwestii. Nie mogą codziennie objadać się słodyczami.
Moje dzieciaki natomiast uwielbiają czekotubki. Niemniej staram się je troche ograniczać w tej kwestii. Nie mogą codziennie objadać się słodyczami.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.